sikili je napisao(la):Pogledaj u Tehnomarketu Evropa.
Nemoj da se ljutis
po meni su to kurton zvucnici. :mrgreen:
Broz je napisao(la):Ja uzeo pioneer za 105eura i meni su super. To su visoki sto stoje na podu imas ih u veru kod buvljaka...a ima i jaci model koji je bas bas dobar i imas ih u knezu u robnoj kuci preko puta cepter banke...
Misa® je napisao(la):...
Koji model Pioneer-a?
Broz je napisao(la):Ja ne zelim uopste da se ubedjujem sta je bolje ali samo bi lood covek dao 70e na polovne zvucnike bez poznate istorije kad moze da uzme nove za ove pare. O zvuku nemoj da sudis jer nisi cuo ove zvucnike, ocigledno. Ne kazem da su ludilo jer nisu ali za te pare i godinu dana garancije su mnogo dobri a i lepi su🙂
Misa® to su ovi http://www.shopfox.co.uk/hi-fi/714.htm samo bez ova tri mala okolo..
Izgledaju sasvim OK, jel mogu da se probaju u Veru ili si ih kupio na "vidjenje" ?
Broz je napisao(la):Ja ne zelim uopste da se ubedjujem sta je bolje ali samo bi lood covek dao 70e na polovne zvucnike bez poznate istorije kad moze da uzme nove za ove pare. O zvuku nemoj da sudis jer nisi cuo ove zvucnike, ocigledno.
Misko je napisao(la):...
Bez ponzate istorije, jamo zvucnicima ozvucen je luvr (nadam se da su svi culi za taj muzej) i najveci su proizvodjac zvucnika u Evropi, eto to je dovoljno da istorija bude poznata 😉 . Inace cuo sam te Pioneer zvucnike i :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
sikili je napisao(la):Ma zvucnici su K.......A, ono poredjenje sa kurtonom je bilo balgo O🙂,
ali ima ko voli Jamo zvucnike.
Misa® je napisao(la):A za nekih 160 € jel' ima koji JAMO da valja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari