Šta je novo?

JAMO zvucnici

• Začetnik teme Začetnik teme Misa®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pogledaj u Tehnomarketu Evropa.
Nemoj da se ljutis
po meni su to kurton zvucnici. :mrgreen:
[/url]

sikili je napisao(la):
Pogledaj u Tehnomarketu Evropa.
Nemoj da se ljutis
po meni su to kurton zvucnici. :mrgreen:

:mrgreen: Nemam zasto da se ljutim, svako misljenje bazirano na iskustvu je OK. Sta je po tvom misljenju bolje od njih, a ne bas mnogo skupo, recimo do 150-160 €?

Ja uzeo pioneer za 105eura i meni su super. To su visoki sto stoje na podu imas ih u veru kod buvljaka...a ima i jaci model koji je bas bas dobar i imas ih u knezu u robnoj kuci preko puta cepter banke...

Broz je napisao(la):
Ja uzeo pioneer za 105eura i meni su super. To su visoki sto stoje na podu imas ih u veru kod buvljaka...a ima i jaci model koji je bas bas dobar i imas ih u knezu u robnoj kuci preko puta cepter banke...

Koji model Pioneer-a?

Misa® je napisao(la):
...

Koji model Pioneer-a?

Ma kakav crni pioneer? Za 1xx€ ne postoje novi zvucnici, a da sviraju kako treba. Minimum je oko 2 glave i to je diskutabilno, eno ja prodajem Jamo zvucnike u malim oglasima, koji iskreno nisu nesto ali za te pioneer su izmislili zvuk, ustvari za sve nove zvucnike koji se prodaju do 200€ su izmislili zvuk, posle ima koliko god hoces boljih, pozdrav.

Ja ne zelim uopste da se ubedjujem sta je bolje ali samo bi lood covek dao 70e na polovne zvucnike bez poznate istorije kad moze da uzme nove za ove pare. O zvuku nemoj da sudis jer nisi cuo ove zvucnike, ocigledno. Ne kazem da su ludilo jer nisu ali za te pare i godinu dana garancije su mnogo dobri a i lepi su🙂

Misa® to su ovi http://www.shopfox.co.uk/hi-fi/714.htm samo bez ova tri mala okolo..

pozdrav :wave;

Cujte, svi ti zvucnici lepo rade za te pare, tako da nemojte mnogo kukati 🙂.

Broz je napisao(la):
Ja ne zelim uopste da se ubedjujem sta je bolje ali samo bi lood covek dao 70e na polovne zvucnike bez poznate istorije kad moze da uzme nove za ove pare. O zvuku nemoj da sudis jer nisi cuo ove zvucnike, ocigledno. Ne kazem da su ludilo jer nisu ali za te pare i godinu dana garancije su mnogo dobri a i lepi su🙂

Misa® to su ovi http://www.shopfox.co.uk/hi-fi/714.htm samo bez ova tri mala okolo..

Izgledaju sasvim OK, jel mogu da se probaju u Veru ili si ih kupio na "vidjenje" ?

Naravno, mozes da ih probas i da doneses svoj CD....U Veru moze 100% a moze i u RKB samo treba da se spoje posto po default-u ne rade🙂

Broz je napisao(la):
Ja ne zelim uopste da se ubedjujem sta je bolje ali samo bi lood covek dao 70e na polovne zvucnike bez poznate istorije kad moze da uzme nove za ove pare. O zvuku nemoj da sudis jer nisi cuo ove zvucnike, ocigledno.

Bez ponzate istorije, jamo zvucnicima ozvucen je luvr (nadam se da su svi culi za taj muzej) i najveci su proizvodjac zvucnika u Evropi, eto to je dovoljno da istorija bude poznata 😉 . Inace cuo sam te Pioneer zvucnike i :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

NIsam mislio na istoriju Jamo-a nego na istoriju tvojih zvucnika. Inace moj surak ima Jamo neke zver zvucnike i uopste ne zvuce nestoposebno. Opet za druge strane Onkyo risiver od 25kg i Infinity surround mnogo bolje zvuce i sta cemo sad? OK ja prestajem ovde da postujem....

Misko je napisao(la):
...

Bez ponzate istorije, jamo zvucnicima ozvucen je luvr (nadam se da su svi culi za taj muzej) i najveci su proizvodjac zvucnika u Evropi, eto to je dovoljno da istorija bude poznata 😉 . Inace cuo sam te Pioneer zvucnike i :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Tacno, e sad kako nesto objasniti ovima koji nikad nisu culi Jamo, pa tamo pricaju kako su kurton zvucnici?
Nazalost nikako. 🙁

Ma zvucnici su K.......A, ono poredjenje sa kurtonom je bilo balgo O🙂,
ali ima ko voli Jamo zvucnike.

sikili je napisao(la):
Ma zvucnici su K.......A, ono poredjenje sa kurtonom je bilo balgo O🙂,
ali ima ko voli Jamo zvucnike.

OK, ako si slusao Jamo Concert 8, da li mozes da mi kazes sta njima fali?

p.s.Za neupucene jedne od najboljih bookshelfova u toj cenovnoj klasi na svetu.

predpostavljam da su super,
ali to nije firma koju volim i cenim. :mrgreen:

A za nekih 160 € jel' ima koji JAMO da valja?

Misa® je napisao(la):
A za nekih 160 € jel' ima koji JAMO da valja?

Za te pare nema niti od jedne firme da nesto valja, eventualno da home made napravis od Visaton-ovih zvucnika nesto sto ce valjati.
Mada nisi ni precizirao kakve jacine treba da budu zvucnici, koja velicina sobe itd. Mozda bi neki mali bookshelf zvucnici se uklopili u tu cenu.

Mislio sam oko 100W, drveni 25X25X70 cm ili nesto slicno. Video sam neke Pioneer pa cu ih pogledati ovih dana.

A kolika prostorija treba da se ozvuci?
Za standardne sobe i 60-70W je vise nego dovoljno, zato bolje idi na kvalitet u rangu do 60W.
Naravno jako bitno je i koje je pojacalo u pitanju. Pa onda dolaze neki kvalitetni zvucnicki kablovi (ako ih uopste ima kod nas).
Kao sto vidis problem uopste nije jednostavan ako hoces bas ozbiljno da se pozabavis snjime.

Nazad
Vrh Dno