Šta je novo?

Jamo E-750

miomirje

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2006
Poena
319
Dali vrede ovi zvucnici Jamo E-750 pokusao sam da nabavim s660 ali nema niko.

29l0eo0.jpg

Ne obraćaj pažnju šta ti drugi kažu, nego šta se tebi sviđa ;)

Donesi pojačalo koje imaš (tj iskombinuj kako god ti odgovara da ih čuješ), ponesi svoju muziku i sam presudi.

Ako već gledaš šta drugi kažu, čini mi se daje stariji brat od E-750, tj E-770 dobio nagradu za zvučnik godine. Ako pretpostavimo da se deo te "čarolije" presuo i u mlađanog E-750, to ti je bar neka referenca...

:wave:

EDIT: A S606 (pogledaj u "Moja mašina"), pa oni su i tu i tamo... Neki put mi deluju lepo, neki put mislim da to može i mnogo bolje... Čudna je ljudska ćud :d

Poslednja izmena:
Moj savet da bolje uzmes Mission M33i za slican novac.

Ja imam jamo E-770 ali komplet iz te serije sa woferom centralnim i dva zadnja satelita.Ovo sve je nakaceno na audio video risiver sony strda1200 esprit i za moje potrebe odlicno radi.Ja nemam zamerku.I sto se tice filmova koje gledam u 5.1 i sto se tice muzike kad mi radi 2.1 sistem.
Konkretno sto se tice tog modela Jamo E-750 mislim da je za nijansu slabiji ali mislim da daje solidan zvuk.
Najbitnije je da poneses svoje pojacalo ili avr u radnju i da sam testiras i naravno ako ti se svidi kupuj.
Jer ukusi su razliciti.Sto ljudi sto cudi.
Za ove zvucnike ti treba malo veci prostor posto im se bas nalazi pozadi.Napred su samo visokotonac i srednji.
Oni trebaju malo vise da se odalje od zida da bi mogao bas da dodje do izrazaja.
Kazem ti ja sam sa modelom e-770 zadovoljan kako radi u stereo sistemu,za 5,1 zvuk su cak i dobili nagradu i tu stvarno ekstra odradjuju posao.
Eto nadam se da sam ti bar malo pomogao u odluci.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno