Nema potrebe da pitaš, nemaju oni ništa na stanju osim poneke memorijske kartice i najjeftinijeg miša.Mana je sto ne pise da li ima proizvod na lageru na sajtu , zato uvek zovi i pitaj pre narudzbe.
Zato što nemaju radnju samo u nišu [emoji16]Imaju lokal i u TC Zona 3, ne znam zasto ovde neki spominju da nemaju fiksnu adresu kada su u trznom centru koji sam naveo vise od 10 godina? :trust:
Taj u strogom centru Nisa je od pre par godina. Dakle, imaju adresu.
ja u zadnje vreme najčešće uzimam kod njih. Sve firme pa i Jakov Sistem rade dropshipping, pa zato i nekada nemaju na stanju. Meni je najbitnije da mogu lako da ostvarim garanciju. Cene su manje više svuda iste...meni su toliko puno puta otkazali porudzbinu jer nemaju na stanju... da su totalno neozbiljni
crkla mi ip kamera i zamenili mi u roku od 1-2. to je za sada moje iskustvo.Ja sam samo jednom kupovao nešto kod njih još pre desetak godina ali ne online već sam pokupio lično u radnji u Bulevaru i to što sam kupio još uvek radi tako da nisam imao prilike da proverim kakvi su prilikom potrebe za rešavanjem reklamacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari