Šta je novo?

Jako mali skor u 3d marku... :(

Pa kada ti je sve na defaultu Ok. ti je skor,ako kloknes proc i graficku dobices sigurno 11-12k,Bojsa ima C2Q i extra klokovan 9600 odatle 14k.

Poslednja izmena:
Nije ok.Ja sam imao oko 11k na defaultu,doduse moj model Gigabyte 9600GT je fabricki klokovan na 700/2000,tako da mora imati bar 10500 u 3dmarku 2006.

14+ hiljada mozes samo sa quad core ili nekim dual corom 4.5ghz + :)

Znaci nesto ti nevalja,reinstailiraj,menjaj,cupaj,podesavaj,cackaj bios itd.

Imao si 11k sa neklokovanim procesorom?

ovo je gx-x ov skor:
[hwbot] 11425 - MSI 9600GT @ 750/2000, [email protected] H2O[/hwbot]

tesko da on moze da ima oko 10.5k sa procesorom na 2.5Ghz i def. kartom

Edit,sada vidim Intel Core 2 Duo E6850 (3GHz) i 9600 na def daju 9.9k,mozda mu je malo slabiji skor ali nikako ne moze da dobije 10.5k

Edit,*** ovo je u visti

Nemam pojma.

Poslednja izmena:
stavi sliku 3dmark skora cpuz i gpuz pored pa da vidimo, mozda si nesto u podesavanjima zezno,
mada ono je quad, daje mu 5500 samo na proc, meni ne daje preko 2600 za proc na def.

Poslednja izmena:
Nije ok.Ja sam imao oko 11k na defaultu,doduse moj model Gigabyte 9600GT je fabricki klokovan na 700/2000,tako da mora imati bar 10500 u 3dmarku 2006.

14+ hiljada mozes samo sa quad core ili nekim dual corom 4.5ghz + :)

Znaci nesto ti nevalja,reinstailiraj,menjaj,cupaj,podesavaj,cackaj bios itd.

e ****ga sad, ja sa masinom iz potpisa imam nesto vise od 12k na def

Ja imam skoro 13000 na everyday frekvencijama...

Nvidia je povukla 175.19 drajvere i vratila 175.16 kao poslednju zvaničnu verziju, baš zbog primetno nižih rezultata u 3dmarku.

hmmm... nisam ni stavljao nove drajvere, to su oni sa CDa :d ali bash tolika razlika o_O
i mislim da je bash to shto je silver rekao, igre rade fantastichno :D ali mali skor... probacu nove drajvere ali klok necu dok mi ne stigne klima pakleno je ovde kod mene a kucishte ima samo jedan otvor za vent i to pozadi i stavio sam da izvlachi vazduh...

necete verovati :O
freq procesora na CPU-z je bio 1.8GHz, ja reko sve OK radi EIST ovo ono :d a ja pokrenem Crysis udjem u igru i pogledaj opet u CPU-z (u toku igre) isto 1.8... ja onda trk u BIOS a tamo EIST stoji na Disabled :trust: ja enable, digne se sistem, a CPU-z pokazuje 2.5 (shto je default mog proca) :O !!!
Ja u 3d-mark... odradi test bez ikakvih problema i rezultat 9791 :d... uopshte mi nije jasno shta se deshava xD

EDIT:
uz mali klok 700/2000 dobio sam 10500... i tako cu da ostavim do nekih 'ladnijih dana :D

Poslednja izmena:
necete verovati :O
freq procesora na CPU-z je bio 1.8GHz, ja reko sve OK radi EIST ovo ono :d a ja pokrenem Crysis udjem u igru i pogledaj opet u CPU-z (u toku igre) isto 1.8... ja onda trk u BIOS a tamo EIST stoji na Disabled :trust: ja enable, digne se sistem, a CPU-z pokazuje 2.5 (shto je default mog proca) :O !!!
Ja u 3d-mark... odradi test bez ikakvih problema i rezultat 9791 :d... uopshte mi nije jasno shta se deshava xD

EDIT:
uz mali klok 700/2000 dobio sam 10500... i tako cu da ostavim do nekih 'ladnijih dana :D

prejako...... ,)

Nazad
Vrh Dno