Šta je novo?

Jako mali mp3 player

Froiibaad

Slavan
Učlanjen(a)
24.08.2007
Poena
330
Dvoumim se izmedju Ipod Shuffle 2nd gen i Creative Zen Stone... Ipod je malcice manji i svidja mi se sto moze da se zakaci kao stipaljka, mada da li se isplati dati za njega 40e vise?

Nadam se da nisam okasnio.

Pogledaj Sandisk Sansa Clip plejer. Zvuk mu je do svih yayona(tm)... A vrlo je sitan i ima stipaljkicu i sve... 🙂

Imam senn cx300 i neki ruzan mp3, xwave...a ne daju mi se pare za i-pod, jel vredi ta sansa, video sam na pc berzi da je ima za 45e sto i nije mnogo za 2gb.

Izgleda da vredi i ja sam planirao da uzmem sansu, ali navodno je baterija teski krsh.

Jedna serija Clipova sa 2GB je imala loshe baterije (same od sebe se prazne), shto nije krivica SanDiska, ali ipak podleze garanciji. Pitanje je da li je uopshte ta serija i stigla kod nas.
U mojoj Sansi e260 je baterija odlichna, preko 15 sati muzike opushteno, a puni se oko 2,5 sata. Clip ima bateriju manjih dimenzija, ali bi trebao da izvuche slichno trajanje zbog malog displeja. Pozdrav

Jedna serija Clipova sa 2GB je imala loshe baterije (same od sebe se prazne), shto nije krivica SanDiska, ali ipak podleze garanciji. Pitanje je da li je uopshte ta serija i stigla kod nas.
U mojoj Sansi e260 je baterija odlichna, preko 15 sati muzike opushteno, a puni se oko 2,5 sata. Clip ima bateriju manjih dimenzija, ali bi trebao da izvuche slichno trajanje zbog malog displeja. Pozdrav

Ova serija je i mene dokacila, baterija traje 5-6 sat, ali je veci problem sto se sam isprazni bez koriscenja za oko 3 dana. Uzeo sam Sansu od 2gb pre 20ak dana u desku, a nikako da se nakanim da je odnesem na servis...
Inace, fenomenalan plejer uprkos ovom problemu.

Fino, fino, zadovoljan sam, veoma fin zvuk, ostar, ne preostar, pojacano mi je uvek malo posle polovine, mada i do polovine je extra(i u prevozu).

Nazad
Vrh Dno