Šta je novo?

J'ai cherche...

• Začetnik teme Začetnik teme radosh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

radosh

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2000
Poena
609
Dakle, treba mi winamp plugin koji moze da pusti muziku usporeno/ubrzano. Treba da nasnimim neke kasete na kasetofonu na kome je "malo rikno" elektromotor koji okrece kasetu, pa sve shto snimim na njemu posle zvuchi ubrzano na normalnom kasetofonu. Kapirate shta mislim? Hocu da malo ubrzam output iz zvuchne i tako na kraju dobijem normalnu 'brzinu pesme'.

radosh je napisao(la):
Dakle, treba mi winamp plugin koji moze da pusti muziku usporeno/ubrzano. Treba da nasnimim neke kasete na kasetofonu na kome je "malo rikno" elektromotor koji okrece kasetu, pa sve shto snimim na njemu posle zvuchi ubrzano na normalnom kasetofonu. Kapirate shta mislim? Hocu da malo ubrzam output iz zvuchne i tako na kraju dobijem normalnu 'brzinu pesme'.

To isto mozesh da uradish iz SoundForge-a.

Sto se tiche brzine obrtanja moptora kasetofona, mogao bi da probash da to popravish. Na samom motoru postoji potenciometar cijim se obrtanjem menja i brzina okkretanja motora. Chesto je sakriven, tj u kochistu motora, ali ako na motoru (od pozadi ) vidish neki otvor (koji neki put izgleda kao da je je zatvoren nekim sundjerom), tu je ispod taj potenciometarkoji treba doterati.

Ako se ipak odlucis da se bakces sa winampom onda evo ti plugin

Pozdrav :wave;

Nazad
Vrh Dno