Šta je novo?

jaci signal

markonis

Cenjen
Učlanjen(a)
18.08.2013
Poena
151
ljudi sta bi trebao da kupim da pojacam signal na lap topu, posto se kacim na neki net a neznam ciji je?
hvala unapred

Kupi neki bolji ruter tom ciji internet koristis.

Pozdrav

Ili uplatis sopstveni internet? Znam da zvuci suludo, ali veruj da 100% radi!

aj nemojte popovati, ja nisam neki zaludjenik da ceo dan visim za kompom, internet koristim samo da udjem na fejsbuk ponekad, da mi treba za nesto ozbiljnije uplatio bi.
ako neko hoce da pomogne neka napise sta da uradim

Kupi USB wi-fi karticu sa izmenjivom antenom i kupi 8dBi Omni-directional antenu. Sve ukupno oko 3.5k RSD.

PS: nadam se da ce lik od koga "uzimas" net cim kupis opremu da zaključa svoju mrežu čisto nek se ti malo nerviraš što si puko pare na opremu a nemaš net.

Popovanje zašto?
Da li bi ti volio da (kada jednog dana uplatiš internet) tvoj internet koristi neko bez tvoga znanja i odobrenja?

+1
Onda bi svi mi trebali hleb da krademo, jes' da nismo uvek gladni, al' da se ima....

Ovakve teme bi odma trebalo zatvoriti, koja je razlika između "kako da kradem tuđi net" i postavljanja torenata?

A na sve to jos postavlja pitanje u pogresnom delu foruma. Ajde malo moderatori da rade svoj posao...

Pa mozda taj neko namerno drzi "otkljucan" Internet ;)

Kupi USB wi-fi karticu sa izmenjivom antenom i kupi 8dBi Omni-directional antenu. Sve ukupno oko 3.5k RSD.

PS: nadam se da ce lik od koga "uzimas" net cim kupis opremu da zaključa svoju mrežu čisto nek se ti malo nerviraš što si puko pare na opremu a nemaš net.

+1 za ovaj komentar

Vrh Dno