Šta je novo?

Ja zaista moram ...

sumanut

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2003
Poena
650
Posto stalno slusamo zalbe na odredjene firme, ja moram ovaj put da pohvalim List Computers. Naime, kupio sam LCD TV BOX kod njih i pri prolasku signala koji ide iz PC-a, kroz LCD BOX, na monitor, slika je postajala zamagljena, tj imala je senke u nekim delovima. Da sam dosao u 90% prodavnica, verovatno bi mi rekli da sam lud i da senka ne postoji ili sta vec, dok su se ovi ljudi tamo ustanovili da senka nije veoma primetna, sa cime sam se ja slozio ali da ipak postoji. Pokusao sam da nadjem zamenu u vidu robe. Posto nisam, uz pomoc ljubaznih radnika koji su mi dozvolili da probam jedan drugi lcd box na licu mesta, uspeo da nadjem nista sto bi mi odgovaralo pare su mi odmah vracene, bez ikakvih zavlacenja i reklamacija i garantnih rokova i izasao sam iz prodavnice sa osecajem da sam u UK 🙂

Eto, prosto sam morao, lepo se covek oseti kad ga tretiraju kao kupca a ne kao stoku. Radnici u prodavnici nisu imali cak ni onaj stav-
"ne znas ti, sad cemo mi da ti objasnimo" vec su veoma kulturno saslusali u cemu je problem i uzeli u obzir kolicinu znanja koju imama te nisu postavljali pitanja tipa a da nisam prikljucio peglu na prikljucak za ves masinu 🙂

poz :wave:

kada bi svi tako radili mi bi onda ziveli negde na zapadu
a ne na brdovitom balkanu

i ja sam se par puta osetio kao kupac, dak sam se mali milion
puta su me tretirali kao stoku, poslednji put u imtelu

To je lepa vest jer sam ja sa njima prosao kroz 9 danteovih krugova...

Da kod nas postoje drustva za zastitu potrosaca......

Zakon postoji ali sta vredi kad se veoma malo primenjuje.....

SumAnuT stvarno si imao srece 🙂

meni su u istoj firmi posle oko 3 nedelje cekanja zamenili mrtvu memoriju za tada aktuelni SB Live uz doplatu (za razliku cene memorije i Live-a)... nije ni tako lose...

Nazad
Vrh Dno