Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
Uzeo sam SAMSUNG Sync Master 959NF i prilicno sam zadovoljan kakva sam sve iskustva imao u proteklih mesec dana. Medjutim posto nikad nisam imao samsung monitor imam par pitanja prvrstveno za vlasnike istog modela. O blagom pomeranju slike u Windows za milimetar levo desno necu da pitam jer i Hyundai Q910 i Viewsonic G90f+ su to imali tako da mislim da je to nesto sto je samo moj stari Hansol 710P izbegavao. Interesuje me prvenstveno geometrija gornje ivice koja je na sredini balgo udubljena a donja je blago ispupcena. Ne toliko extra primetno ali ipak jeste, pa me interesuje da li vlasnici istog imaju nesto slicno i da li to moze da se ispravi koriscenjem neke geometrijske funkcije. Takodje bi me interesovala ova fora sa USB kablom i Mouscreenom, da li je preporuka koristiti ga ili ne. Takodje savki savet uvezi koriscenja i podesavanja ovog monitora bi mi dobro dosao. Jedino me malo brine ova geometrija i ovo blago pomeranje. Ovde se dosta pricalo o raznim problemima sa raznim serijama 959NF, a neznam kakvi su tu problemi bili zastupljeni,
Unapred Hvala
Unapred Hvala