Šta je novo?

Ja instalir`o NAV2003..

• Začetnik teme Začetnik teme Broz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
necete verovati ali cini mi se da ne smara kao ove verzije ranije,🙂 jel to opet placebo sto rece covek ili stvarno? jel probao neko doticni?

poz

Imam ga download-ovanog vec nekih nedelju dana, i ne usudjujem se da ga instaliram 🙁
Do sada, svaki put kad stavim Nortona , kao da probam, posle mi ne gine format i reinstalacija OS-a, jer kad shvatim da smara i da je srxxxx, nema sanse da ocistim sistem od njega i njegovih "repova" 🙁

imam ga instaliranog skoro 2 nedelje i za sada nema nikakvih problema.
broz - sta bi sa onim linkovima??!

Jooj koji je krsh taj NAV, oni ne mogu da naprave normalnu verziju vec par godina...

Ajde ljudi, dajte neki link za skidanje tog novog NAV.

Mozda ima i drugih mesta, ja sam ga skinuo sa mocosoft-a:
h**p://3wdotpaistortugadotcom/~mocosoft/1.html

ivo.r je napisao(la):
Ajde ljudi, dajte neki link za skidanje tog novog NAV.

Sta ce ti link> Dodji skokni do 30-og ponesi hdd ili prazan disk i to je to🙂
Imam i kompletan norton system works 2003retail u iso formatu🙂

Mogao bi ti da skoknes do 45-og na vruce kukuruze i pitu od jabuka i da mi doneses taj NAV, ali ovog puta ti necu dati da mi i tanjir pojedes 😀

Amon_Ra je napisao(la):
Mogao bi ti da skoknes do 45-og na vruce kukuruze i pitu od jabuka i da mi doneses taj NAV, ali ovog puta ti necu dati da mi i tanjir pojedes 😀

Ohohoooo jel to mama bozanstvo opet zamesila???🙂
DOLAZIM!! I bolje da pe posluzis na papirnom tanjiru😀
PS kako to sad hoces a pljuvao si symantec-a??😉

drapin je napisao(la):
Imam ga download-ovanog vec nekih nedelju dana, i ne usudjujem se da ga instaliram 🙁
Do sada, svaki put kad stavim Nortona , kao da probam, posle mi ne gine format i reinstalacija OS-a, jer kad shvatim da smara i da je srxxxx, nema sanse da ocistim sistem od njega i njegovih "repova" 🙁

Ajde ljudi, budite pametni pa poslusajte drapina!
Oni u symantecu prave to toliko pretenciozno, u tom smislu da se to toliku duboko implamentira u sistem da je prosto grozota, kako su krenuli za par godina nece NSW raditi pod Win-om vec ce Win raditi pod NSWFX

Ajd cheers i man'te se corava posla!

Aponen je napisao(la):
Ajde ljudi, budite pametni pa poslusajte drapina!
Oni u symantecu prave to toliko pretenciozno, u tom smislu da se to toliku duboko implamentira u sistem da je prosto grozota,

ma, sta vam je, ljudi!? pa, NAV je super - radi odlicno, deinstalira se potpuno jednostavno ("transparentno" © by Djicky 😀 ) i ako ga lepo podesite ne opterecuje kompjuter mnogo...

Slazem se. Kada bi jos malcice poboljsali detect-engine, nav-u ne bi bilo ravnog.

A sto se tice "iimplementira" u sistem ... ako to radi kako treba, u cemu je problem ? Virusi koje on ganja se "inkorporiraju" jos dublje, zar ne ? 😀

Broz je napisao(la):
Sta ce ti link> Dodji skokni do 30-og ponesi hdd ili prazan disk i to je to🙂
Imam i kompletan norton system works 2003retail u iso formatu🙂

Hvala na pozivu, vrlo rado bih svratio ali sam trenuto bolestan. Ajde kad malo prezdravim, tamo sledeće nedelje. 🙂

Broz je napisao(la):
Ohohoooo jel to mama bozanstvo opet zamesila???🙂
DOLAZIM!! I bolje da pe posluzis na papirnom tanjiru😀
PS kako to sad hoces a pljuvao si symantec-a??😉

Ma nasalio sam se samo... dosta ti je bilo jela 😉))))

Nazad
Vrh Dno