apsolutna preporuka! :banana:Misha je napisao(la):
Voodoo_NBGD je napisao(la):Microsoft Visual Studio 🙂
Al ozbiljno...
ili barem Resource Hacker...
Ako je spakovan sa UPX-om, tu nema problema; treba ga raspakovati kucanjem u komandnoj liniji:Lukija je napisao(la):Ne zaboravite jednu stvar, EXE ne bi trebalo da bude pakovan nekim packerom (UPX i slicno, cisto da ne bude zabune).
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ako je spakovan sa UPX-om, tu nema problema; treba ga raspakovati kucanjem u komandnoj liniji:
`
upx -d imefajla.exe
Za ostale konsultujte help 🙂
pa, koliko to ima ikonica u TBirdu? Meni IV u TBirdu 1.0 pronadje 3 (u po 5-6 razlicitih "kvaliteta")...Hardcore je napisao(la):Icon Viewer jeste "lep" program, ali kao i socijalizam: lepo zamišljeno ali ne funkcioniše (...baš najbolje).
Evo probajte da izvučete SVE (ne samo onih par koje i stari Icon Snatcher može) ikonice iz npr. novog Mozilla Thunderbirda (to je prvi program sa kojimm sam probao i na kom je I.V. pao)...
ZoNi je napisao(la):pa, koliko to ima ikonica u TBirdu? Meni IV u TBirdu 1.0 pronadje 3 (u po 5-6 razlicitih "kvaliteta")...
aha! e, to je druga stvar: za tako nesto odlican je vec navedeni Resource Hacker! to su obicno slike (BMP, JPG, PNG...), koje ne mogu da se cupaju "chupachima" ikona 😉Hardcore je napisao(la):Možda grešim u terminologiji, ali mislio sam na ikonice ("sličice"!?) u toolbarovima. One su interesantne.
znam, zezao sam se... zato i onaj smajli na kraju recenice!silverglider je napisao(la):Nije frizijski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari