Šta je novo?

Izvanredan combo: Samsung 48/24/48/16

BokiPK je napisao(la):

E pa vec takav combo je vec dobrodosao svakom, do sada nisu toliko bili isplatljiviji (doplatis 10-20e u uzmes svaki uredjaj ponaosob i to boljih karakteristia) a sad vec dobijas solidan brz uredjaj koji moze da parira.
Samo da je jos cena ok. Barem oko 70% od cene kad bi kupio oba uredjaja odvojeno DVD + CDRW bi bila ok cena.
Pozdrav

Re: Re: Izvanredan combo: Samsung 48/24/48/16

Da, do 90 bi odgovaralo, recimo.

Pozdrav!

Interesuje me koliki mu je vek trajanja .......
TEAC je ipak TEAC......

desp je napisao(la):
Interesuje me koliki mu je vek trajanja .......
TEAC je ipak TEAC......

Bas ga odvali:)
I neko ce reci Plextor je Plextor, ali... Imam ih jedno 15-ak crknutih.
A ja cu ti reci: Teac je BIO Teac!

BokiPK je napisao(la):

A ja cu te, recimo, zdusno podrzati :) i naglasiti da sam mu u svojoj masini jos odavno odrzao opelo.

BokiPK je napisao(la):

Stvarno Teac je BIO Teac, imam 32x citac, 532B i vec skoro 2 godine radi ko zmaj. Ali to je sve stara slava.
BTW. Decko ima samo 3 posta, tako da verovatno nije upucen u meku od rasprava po pitanju Teac-a.

Nisam ni ja citao rasprave o Teac-u, ali mogu reci da je vek upotrbe ovih novijih rezaca oko 1godine, napravljen tako da izdrzi dok traje garancija... ma Teac nije sto je nekad bio, kao npr. citac 24puta,on mi je najduze trajao, 32x ni godinu dana a ovaj 40x i on vec zeza...

manicic je napisao(la):
ma Teac nije sto je nekad bio, kao npr. citac 24puta,on mi je najduze trajao, 32x ni godinu dana a ovaj 40x i on vec zeza...
Meni CD540E citac radi perfektno evo vec skoro 3 godine.

Ne znam zasto svi govorite da su novije serije Teac-a lose...

hrkk

][V][ATRIX™ je napisao(la):

hrkk
ma ja samo iz licnog iskustva, do sada za mene je bio samo TEAC ali od sad cu razmisliti sta cu sledece da uzmem...

hrkk

Sve je u primerku. Nije moguce suditi o nekom proizvodu na osnovu jednog, vec samo na osnovu serije ili nekoliko serija istog. Kad ti zapadne dobar, nemas problema, ali svi ostali mogu da ih imaju. Zato smo i ovde. Da podelimo iskustva, posto dosta nas radi svakodnevno sa dosta hardware-a, pa da neko ko uzima nesto ne rizikuje, vec uzima nesto sto je u vecini primeraka ok.

hrkk

i ja podzavam ovu izjavu meni teac CD540E radi od 1999. jeste da sam ga samo koristio da instaliram program i nisam ga njakao sa filmovima i muzikom... ali 4 godine su ipak lepa starost u svetu cd-romova :D

e zato sam ga ja gruvao cime sam stigao.. zamascene, prljave, ma koje sve diskove nije citao...

Svi ortaci dodju kod mene: sta moj CD rom ne procita, oni bacaju CD, jer je definitivno neispravan... ;)

A tek sto sam jedno 100-tinak puta grunuo kolenom otvorena vratanca... ceo komp pomerim i nista samo ulete unutra i opet sljakaju. (D)

Teac 24x, februar '97, sada je vec izlapeo i za neke diskove javi cyclic redundancy error, ali mislim da to moze da se sredi blagim pojacavanjem lasera. Inace cita sve, ako on ne moze nesto da procita ne moze nijedan drugi :)

Nazad
Vrh Dno