Lucas je napisao(la):a jel ima neko ebook o dizajnu (slaganju boja etc.)
ili link ka nekom sajtu?
morbius je napisao(la):...
Bruka... a ja sam se toliko trudio da svima objavim moj sajt sa hiljadama knjiga...
Lucas je napisao(la):Moribus, bre odma sam strpao tvoj sajt u favorite....
al ne secams e da si ga hvalio na ovom forumu (to je bilo kod kutije zar ne?)
Anyway, skinuo sam gomilu knjiga - hvala puno!!!
a i fora sa pilulama je bash QL
pozdrav - i samo tako nastavi....
evo novogodisnji poklon - redizajn sajta (mada nije bash da mu treba, ali ok)
morbius je napisao(la):@ Psycho: Prethodnim postom sam zeleo da ti skrenem paznju na malu slikicu sa kucicom i slovima www koja se nalazi na dnu moga posta i klikom na koju ides pravo na moju stranu. Jos si nov pa nisi znao za ovo. I jedan malecki savet u vezi tvog sajta: malo ga "skrati" da se ne pojavljuje scroll bar. Ima i fora da iskljucis scroll bar u HTML kodu, ali ne mogu da se setim kako...
Lucas je napisao(la):U ostalom manifaktura je bash pojava diferencijacije rada, i specijalizacije odredjenih ljudi za odredjene stvari...
(tek sad vidim kolko je skola korisna)
Cini ti se... samo ne znam na osnovu cega!?morbius je napisao(la):@ Marti: Ne poznajem doticnog gospodina. Zaista sam mislio da sam se prvi setio toga. Uzgred Marti, da li se to meni samo cini ili si ti uvek nadrkan? :mrgreen:
outlaw je napisao(la):...
Mislis na ono: "Drustvena podela rada? To je kad jedan sece luk, a drugi place!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne u HTML-u, vec u CSS-u... ovako:morbius je napisao(la):Ima i fora da iskljucis scroll bar u HTML kodu, ali ne mogu da se setim kako...
zendraqla je napisao(la):pogledajte ovaj site ...
www.psyplant.com
javite mi vasha mishljenja...
poz![]()
dobro je kad je sajt napravljen u 2 verzijezendraqla je napisao(la):pogledajte ovaj site ...
www.psyplant.com
javite mi vasha mishljenja...
poz![]()
skroz bezveze sajt! nepregledan, uzasan izbor boja, neprivlacan...~ChiCk~ je napisao(la):ma daj molim te.... www.library.2ya.com.........
skroz cool...
ko zna koji je to font ...Lucas je napisao(la):e reci mi koj si font korisito kod flash uvoda u TDI sajt (ono loading)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari