Šta je novo?

Izrada kucista

ovako nesto bi rado napravio, a i nije nesto komplikovano, samo treba ke$h kolica i smekerica :d

10348228_10152509337408885_7073105440074246580_n.jpg

vala je da prostis ta prednja polica za tastaturu + mis lose izdizajnirana,sve sakriveno a bleje ti kablovi od tastature i misa po polici 🙂

to se slazem, ali bzv sam nabasao na sliku na fejsu, zanimljivo odradjen sto ali ima prostora za poboljsanja naravno 😉

^^ Pa napravi ga sam. Svakako imaš i radni sto (koji će košta koliko košta), a ovakvo kućište može u sebi preomeniti par generacija računara.

Ma ne kazem da je problem da napravim sam,ili sta vec... Nego kazem da naplacuju 1000 i kusur evra za nesto sto vredi plafon 200... 🙂

Ma ne kazem da je problem da napravim sam,ili sta vec... Nego kazem da naplacuju 1000 i kusur evra za nesto sto vredi plafon 200... 🙂

DK-01X – €749
DK-02X – €899

Inače, probaj da kupiš materijal i alat za 200€, platiš prevoz i izradu, a oni još moraju da plate i marketing, pa još i da nešto zarade 😉

Malo sam se pogresno izrazio,da napravim sam izaslo bi me plafon 200e...
Cale mi je pravio namestaj za celu kucu,pa znam koliko sta kosta... Najskuplje stvari na tom stolu su klizaci (nisu kao za obicne fioke,nego za one teske,tipa kao sto idu ispod kreveta) i ova prednja maska,to bi morao neki mahagoni po narudzbini najverovatnije... ostalo,ne vredi nista,da ne kazem dzabe je.

ako me oko ne vara ovo je lian li,sto znaci aluminijum izmedju ostalog a ni govora o drvetu.a ovaj pleksi?a to sto su stranice ustvari radijatori?ima tu jos,ali za sad dosta.

Ja zaista ne znam ko bi dao 1000e za ovo... Totalno je nepraktican sto. Mesta za tastaturu/ruke ima premalo...

Malo sam se pogresno izrazio,da napravim sam izaslo bi me plafon 200e...
Cale mi je pravio namestaj za celu kucu,pa znam koliko sta kosta... Najskuplje stvari na tom stolu su klizaci (nisu kao za obicne fioke,nego za one teske,tipa kao sto idu ispod kreveta) i ova prednja maska,to bi morao neki mahagoni po narudzbini najverovatnije... ostalo,ne vredi nista,da ne kazem dzabe je.

ne znam da li provaljujes da je ovo crni "bronirani" bruseni aluminijum... raspitaj se gde ga ima i posto je...nek ti napravi to otac (onako kako si ti mislio) pa okaci koju fotku, bas bih voleo da vidim taj mod sa nasih prostora 🙂

Sto je mnogo mnogo je ali za svaki proizvod bice kupaca uvek , inace ta polica za tastaturu se skida takoda moze da se skine i stavi direktno na ovu staklenu povrsinu stola tastatura i misonja .

Svidja mi se taj astal 🙂 Ali ono na sta balavim je ovo :

A-look-inside-2.webp
A-look-inside-11.webp

Poslednja izmena:
ovaj cetvrti monitor dole je verovatno za macka

mislim da je to drzac za monitore,ili zadnji deo stola 🙂

imam istu lampu,kurcenje 😀

Sto je mnogo mnogo je ali za svaki proizvod bice kupaca uvek , inace ta polica za tastaturu se skida takoda moze da se skine i stavi direktno na ovu staklenu povrsinu stola tastatura i misonja .

Svidja mi se taj astal 🙂 Ali ono na sta balavim je ovo :

Pogledajte prilog 142602
Pogledajte prilog 142603

Misli li neko na ergonomiju uopšte.
Koja je logika da se svetlo i to u ovoj gey varijanti blješti po monitorima i stvara odblesak

Nazad
Vrh Dno