Šta je novo?

izolovanje BB na matorom HDD-u...

majka

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
650
dakle uz`o sam neki krs WD caviar od 1 GB sa cca 3 MB bad sector-a [mada stvarna kolicina varira od formatiranja do formatiranja]

cime tj. kojim programom da ih `izolujem` tako da prisledecem read/write procesu preskace doticne jer ponekad tu stane, ponekad smrzne sistem i sl...

majka je napisao(la):
dakle uz`o sam neki krs WD caviar od 1 GB sa cca 3 MB bad sector-a [mada stvarna kolicina varira od formatiranja do formatiranja]

cime tj. kojim programom da ih `izolujem` tako da prisledecem read/write procesu preskace doticne jer ponekad tu stane, ponekad smrzne sistem i sl...

Koji li ti je to manijak uvalio :D. Lepo sam ti rekao pri kupovini da se od formatiranja do formatiranja menja broj bedaka, one na kraju lepo mozes da skratis sa PM. Pozdrav i sta si uradio sa DDR-om.

misko manijace :)
ma hard radi ok [obzirom kakvu sam mu namenu smislio - setkanje i bacakanje itd]

za DDR sam poslao filip comp-u mail i on mi jos nije odgovorio....

majka je napisao(la):
misko manijace :)
ma hard radi ok [obzirom kakvu sam mu namenu smislio - setkanje i bacakanje itd]

Pa pozovi coveka na fon ;), pa se lepo ispricajte.

majka je napisao(la):

Setkanje i bacakanje???? WTF?

Nego vidim da pominjes filip comp... ako je to onaj Filip Filipovic iz Prvomajske u Zemunu, zaobidji ga u sirokom luku. Nije problem u tome sto ce da te zezne, cak mi se cini da je korektan, ali tip nema pojma o kompovima! Jednom sam isao tamo da mi odkupi graficku, i win mu je bio dosta izbrljan. I na kraju nije hteo da uzme karticu jer nije umeo (mogao da pokrene zbog brljavog wina) da pokrene igricu pomocu koje testira kartice (onako pokrene, pa ako je sareno onda je ok). E da ni drajvere nije uspeo da instalira dok mu nisam pokazao kako, a kamoli da zna sta su D3D ili OGL...
E sad mozda to nije taj iz Zemuna...

ne znam da li je to filip filipovic ali procenio je moj kt7 raid[pod garancijom do oktobra] na 120 dem pa sam mu zahvalio i spustio slusalicu...
hteo ja tako chaintech-a VJDA i 256 DDR-a a da mu dam ABIT-a, 256 NCP-a i Creative PCI128.
zamislite covek je trazio da mu doplatim 200 dem-a...

...probably speeding on pcp or somethin`...

Pa kazem ti ja lepo :D

Ma sve su to valjatori, kupe za malo pa uvale za skupo... mada sam nekad dobio skoro bolje cene kod takvih nego po oglasima !?!?

Nazad
Vrh Dno