Šta je novo?

Izgubljeni !? podaci

balthazaar

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2007
Poena
304
Juče mi se desio problem na hard disku, dakle odjednom su počeli da "nestaju" čitavi folderi.Windowsov scandisk je uspio da popravi greške i da povrati većinu podataka, ali jedan direktorijum sa mp3 muzikom nije vratio...postoji li mogućnost da taj folder vratim?

Verovatno disk ima virus bad sektora :), nazalost :( Isto mi se desilo, ostao sam bez oko 5000 pesama. HDD regenerator mi je ispravio gomilu gresaka, a podatke nisam ni pokusao da vracam. Sto se vracanja tvojih podataka tice: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=123801

Poslednja izmena:
provjeriću da li je virus....to bi moglo lako biti moguće...scandisk je nasao masu nekih gresaka ali nije prijaio ni jedan bad cluster! Ovo mi je apsolutno prvi problem sa ovim hard diskom, a koristim ga dobrih 3-4 godine...

Ako i dalje radis sa tim HDD-om na kom su ti izgubljeni podatci sve je manja mogucnost da ih povratis.
Upotrebi neki od programa za povracaj podataka - spasi sto se spasti da,a onda sve preskeniraj nekim AV programom.
Proveri i sam HDD nekim test programom ( MHDD )

uspio sam da nadjem izgubljene podatke sa programom Recover my files, medjutim mp3jke su iskidane na puno malih djelova...zna li neko kako to da spajam? ručno bi mi trebala vječnos...

koji je model diska?
koji proizvodjac?

na osnovu toga moze da se nasluti koliki je problem...

ako nije konektor onda je kabal, ako nije kabal onda su bad sektori
Ja se kladim na ovo zadnje
Nikola

Nazad
Vrh Dno