Šta je novo?

Izgubljena kutija, koja je i punjač, za JBL endurance peak 3, pomoć.

Milan124005

Poznat
Učlanjen(a)
26.11.2023
Poena
25
Dobar dan, izgubio sma slusalice u javnom prevozu. Oprostio sam se vec od njih. Tačnije ne slusalice nego punjac, kutiju(dole slike) koja puni slusalice. Bez nje mogu da ih bacim. Ne bih to bas uradio jer slusalice su 16000 dinara. Na ebay su kutije po 70+ dolara. Da li neko zna nekog ko mozda ima ove slusalice da prodaje, ili neki servis ili tako nesto gde boh mogao da resim ovaj problem. Hvala

Prilozi

• Screenshot_20260416_100444.jpg
    Screenshot_20260416_100444.jpg
    71.8 KB · Pregleda: 3
Pa prati kp pojavice se kutija neko je uzeo sigurno jel si probao da kucas na google "jbl earbuds box only" i model slusalica.

Koji je to model slusalica, to bi olaksalo potragu.

Probaj da pises direkrno JBL-u, evo na redditu:

I have done this and i lodged a request directly with JBL and they sent me out one free of charge. As long as you can provide proof of purchase and log the serial number online.​

Pa prati kp pojavice se kutija neko je uzeo sigurno jel si probao da kucas na google "jbl earbuds box only" i model slusalica.
Kucao ima neki pisali kao da su kontaktirali jbl i da su ima podlali kutiju. Al ja su to uzeli meni u austriji il nemackoj nemma rcaun smao kutiju i to sve. Dal ke to dovoljno kao proof of payment,sumnjam. A na ebay sam. Našao jedna iz kanade al ne salje za srbiju. On je 20$ svi ostali su po 70$... Pa dal ima neko ideju kako bih mogao d naručim ovo od 20$negde ako neko moze da pomogne u vezi sa tim. Jvala. Pozdrav

Imaš po internetu da nađeš ove što uslužno šalju/donose iz inostranstva za Srbiju, samo treba proveriti da li se isplati 🙂

Nazad
Vrh Dno