Šta je novo?

Izgleda riknula?!

Reaper89

Poštovan
Učlanjen(a)
28.12.2014
Poena
70
Imao sam i ranije problema sa MSI 7950 Twin Frozr III zbog prevelikih temperatura prilikom igranja igara, ali pre jedno pola sata upali mi se ceo komp a kartica nece da ''baci'' sliku. Desilo se tako jos 2 puta ali sam jednom restartovao nekoliko puta pa se upalilo a jednom sam izvadio karticu i i ocistio i produvao slot i htelo je, kad medjutim sad nista od toga nije pomoglo, cuje se ono ''CP'' ali nema slike, zamenio starom slabijom Asus 4850 i sve normalno. Jedino se razmisljam da ako je mozda do napajanja pa zeza jer je naravno 7950 jaca, ali opet racunam da je do napajanja makar bi napajanje moglo da je pokrene da se upali. Reko ajde da pitam ovde ljude sta misle onako na prvi opis da li mozda postoji neka bolesna ''sreca'' da sam tolki baksuz da napajanje nece vise da mi ''nahrani'' karticu jer je ostarelo a za njega nemam vise garanciju?!

pogresan podforum,sacekaj da moderacija premesti.

Probaj je u nekom drugom kompu, za koji si siguran da ima dovoljno jako napajanje. Mada, mirise na karticu nazalost...

Nisam znao da je pogresan podforum, ipak je ovo vezano za karticu kao moguci problem. @Deksi10, nije nazalost ako je karta jer jos imam garanciju, mnogo bi gore bilo ako je pitanju napajanje, ovako ukoliko nece da upali stvar je jasna sto se tice garancije. A taman mi MSI predstavnik juce dao dozvolu da zamenim termalnu pastu, a ovo se danas desilo, bolje sto nista nisam dirao...

97c u loadu!? :S::mad: Ubio si je ko zeca :D

97c u loadu!? :S::mad: Ubio si je ko zeca :D

Pa i nisam, jer se temperature smanje kad se smanji frekvencija grafickog procesora, sta je ubilo ne znam, ono sto znam je da ljudi nisu hteli da zamene termalnu pastu jer u tom s;ucaju gubim pravo na garanciju tako da nije do mene.

Tu nesto debelo nije valjalo, a mozda ti je i cooler bio problematican.

7950 su generalno veoma hladne karte.

Pa dobio u zamenu za crknutu karticu koja je bila na isteku garancije, naravno da je nesto tu u startu ''smrdelo'':trust:, jedino dobro je sto imam jos 7 meseci garancije, a posto nece da se upali ocigledno je da je neipsravna, nema pogovora. Jos da je probam kod druga, mada stvarno mislim (nadam se) da nije do mog napajanja.

Evo sad je ponovo ubacio i radi...nesto ovde debelo ne valja. Da je riknula zavrsio bi svoje muke, ovako nikad ne znam kad ce ponovo ovo da se desi a do tad moze i da istekne garancija, ovo jos dodatno komplikuje zamenu termalne paste koja mora da se odradi.

Isto se meni desavalo sa 4890. Klackao se radi-ne radi dok nije ubrzo crkla. Menjaj ti to dok jos imas garanciju.

ne diraj nista,narocito ne rastavljaj,samo je ocisti od prasine bez vidljivih tragova da si ti tu nesto pipao.snimi kad odbije da radi,vrati,prilozi link i na prvo neckanje pripreti trzisnom.trazi pare nazad i kupi kartu k'o covek,ti ocigledno valjaju svasta.

Isto se meni desavalo sa 4890. Klackao se radi-ne radi dok nije ubrzo crkla. Menjaj ti to dok jos imas garanciju.

Nije problem zamena da zaista ne radi, nego je problem takav da moze da proradi kad je odnesem na reklamaciju i onda mi je oni ne uvaze sa obrazlozenjem da sve radi, cak i da snimim oni ce da mi kazu kao da nisam nesto dobro povezao i kraj price...

Vrh Dno