Šta je novo?

Izdrzljiv FLASH!

DarkHorus

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2007
Poena
319
http://www.corsairmemory.com/products/survivor.aspx
za one kojima treba neunistivi flash :smoke: :smash:

tekst kaze sve.... ovo mi se svidja:

"Encased in extremely strong CNC-milled, anodized aircraft-grade aluminum.
Water resistant to 200M through the use of a EPDM waterproof seal.
Protected from vibration or impact damage through the use of a molded shock dampening collar."

zaista glupost ja da se pitam.

kako se koristi -

odesh u tanzaniju, i pravac u Dar Es Salam, na pijacu u istochnom predgradju. tamo te cheka gatara, koja ce ti uz dobru nadoknadu dati mapu koja pokazuje gde se nalazi odgovor na sve. ti onda krenesh na severoistok zemlje, i u tajnom hramu te chekaju afro nindze. nakon borbe sa njima, naci cesh kljuch oko vrata alfa afro nindze, koji ce te odvesti u podzemno jezero kilimandzara. nakon plivanja do pola puta, napasce te brat od lok nes chudovishta, koji je ostao u rodnoj africi, i ako ga pobedish, moci cesh da isplivash do kraja. tuda se ide tajnim stepenicama do pola planine kilimandzaro, i onda te spiralnim putem vodi staza na kojoj cesh susresti kanibale iz zanzibarskih plemena, i kad dodjesh do vrha, a tamo ko drugi do - belog dede. i ako odgovorish tachno na pitanje koje ti postavi beli deda - on ispod sebe vadi Toshiba Qosmio, i ti vadish USB, sav krvav, odvrcesh ga i ubadash u slot, ne bi li saznao tajne svega! al prc, deda je instalirao windows 98, a ti nemash USB drajvere ..

please dont bann me for this :p

zaista glupost ja da se pitam.

kako se koristi -

odesh u tanzaniju, i pravac u Dar Es Salam, na pijacu u istochnom predgradju. tamo te cheka gatara, koja ce ti uz dobru nadoknadu dati mapu koja pokazuje gde se nalazi odgovor na sve. ti onda krenesh na severoistok zemlje, i u tajnom hramu te chekaju afro nindze. nakon borbe sa njima, naci cesh kljuch oko vrata alfa afro nindze, koji ce te odvesti u podzemno jezero kilimandzara. nakon plivanja do pola puta, napasce te brat od lok nes chudovishta, koji je ostao u rodnoj africi, i ako ga pobedish, moci cesh da isplivash do kraja. tuda se ide tajnim stepenicama do pola planine kilimandzaro, i onda te spiralnim putem vodi staza na kojoj cesh susresti kanibale iz zanzibarskih plemena, i kad dodjesh do vrha, a tamo ko drugi do - belog dede. i ako odgovorish tachno na pitanje koje ti postavi beli deda - on ispod sebe vadi Toshiba Qosmio, i ti vadish USB, sav krvav, odvrcesh ga i ubadash u slot, ne bi li saznao tajne svega! al prc, deda je instalirao windows 98, a ti nemash USB drajvere ..

please dont bann me for this :p

:laugh: :Klanjanje :Klanjanje Hehehehehe,odakle izvuce ovo...

Smesne cigare.

lolZ

:D

Pazi, ja bih voleo ovakav flash :D . Ono, 101% si siguran da mu se apsolutno nista ne moze desiti, a ne kao ova plasticna djubrad, ***. neke ako cimnes malo jace iz USB slota, neki deo ce ostati u slotu, a drugi u ruci.

vec vidim kako se koristi u Rambo 6: Zli hakeri AlKaide

Nazad
Vrh Dno