Šta je novo?

izbrisati klip sa youtube- Hitno

mikav

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2004
Poena
610
zvala me je drugarica malo pre, u panici je , mora da se izbrise neki klip sa youtube i to hitno. ne znam tacno sta je u pitanju ali, rece da ode sve u... ako se ne izbrise,
pa pomozite ako mozete

Uloguje se na youtube, ode na link my videos, ispred svakog postoji checkbox, čekira taj koji će da obriše, a onda u padajućem polju gore gde piše actions nek odabere delete. Zahtevaj da ti pokaže taj video pre nego što joj pokažeš kako se briše. ;)

Daj link da vidimo o čemu se radi? O:)

Da li je uspela?

ma ni po jada da je ona postavila, neko drugi je aploadovao, malo mesto , bice njesra sigurno, place zakljinje me decom da je vadim
nemam url ne znam ni sta je na klipu, mozda nesto sto je u veliom gradu bezazleno ali za provinciju....

Pa kako mislis da neko pomogne ako nemas link? Ako nije ona uploadovala, moze samo da prijavi video kao neprikladan ili da zamoli uplodera da skloni, u sta sumnjam jer je izgleda namera ocigledna

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Pisi propalo ako neznas pass od uploadera a obzirom da neznas ni link zaboravi na sve....

poz.

Nek prijavi video kao neprikladan ili neautorizovan i nek se nada da ce ga "brzo" ukloniti.

ma neka ti kaze link i postavi ga na svim forumima i zamoli sve da kliknu na zastavicu i eto resenja :D

ma neka ti kaze link i postavi ga na svim forumima i zamoli sve da kliknu na zastavicu i eto resenja :D

Realno to ti je brzo resenje.. Inace bice cupovao .. ili da nadjes nekga da upadne na youtube nalog ot uploadra..

Zaklinje u decu...
Ilija Čvorović bi lepo rekao
"...hteo si da jedeš, hteo si da je.eš
a to košta..."

Daj ovde link da pogledamo, i svi cemo zauzvrat da ga flagujemo;)

Neka ga prijavi odeljenju za visokotehnološki kriminal, oni će se sigurno polomiti da izađu u susret :D

A pre toga će da "procuri" kad procuei sa njihovih kamera, a što ne bi sa youtubeta? :) :) :)

Pisi propalo ako neznas pass od uploadera a obzirom da neznas ni link zaboravi na sve....

poz.
Nije proparalo...
Youtube bi bio prepun xxx i raznih drugih neprikaldnih klipova da mora da se ima pass od uploadera da bi se video obrisao.

Pa u sustini samo hard core xxx jos nema mesto na yt. Sve ostale forme neprikladnih video klipova odavno tamo obitavaju.

A da ta drugarica nisi ti kako radis neke "nesvakidashnje" radnje? :d

I sta bi na kraju od cele te price, jeste li uspeli da sklonite "to nesto"?

Sent from my HD2 usitng Tapatalk

Izgleda ode sve u ...

A da ta drugarica nisi ti kako radis neke "nesvakidashnje" radnje? :d

najvise ne volem kad , lepo postavim pitanje o necemu i onda pocnem da dobijam filozofske poruke umesto odgovora na pitanje. kao sto neko konstatova u jednoj od tema stvarno ima ljudi koji ne znaju sta ce sa sobom
da li sam ja na klipu kako kradem pare za uzinu, od dece za vreme fizickog ili se svercujem u gradskom prevozu, zar je to bitno.
u pitanju je klip koji nekome moze napraviti probleme , a za sve koji su se potrudili , konstruktivno da pomognu, da kazem da ne znam sta je bilo , jer mi se drugarica nije javljala vise a ja ne smem da pozovem jer ne znam sta je u pitanju i je li bilo kakve frke
jos jednom hvala svima koji su dali predlog bez da filozofiraju , ali tako je, uvek se u nekoj temi nadje odredjeni procenat nepotrebnih odgovora koji samo oduzimaju vreme i onome ko je postavio temu i onome ko ima slican problem ili zeli nesto novo da nauci prateci temu a sto mislim da je i prvenstvena svrha ovog benchmark foruma

A sta ti mislis da mozes da pomenes tajni snimak koji potencijalno nekome moze praviti probleme a da mi to iskuliramo kao da je u pitanju neispravna ploca?!?

ma da stara bolest koju u mom selu zovu, plakanje na tudjem grobu, srecom vecina ljudi na ovom forumu su shvatila sustinu foruma i od njih sam uvek i brzo dobijao odgovore na pitanja , a ostali koji su skloni skribomaniji , su na srecu u malom broju i nuzno zlo
njima citat iz pesme STRAIGHT JACKIN a , gospodar vremena kaze:"bolje da si gledao neke lepe devojke i setao prema kalemegdanu"
jos jednom hvala , svima konstruktivnima, problem resen , klinci nesto brljali pa ko sto biva jedan se nadje pametan iokaci ali posle razgovora sa roditeljima prizna da je on to okacio i skine
ovime zavrsavam ovu temu a ko zeli da torturise svoju tastaturu nek izvoli

Nazad
Vrh Dno