Šta je novo?

Izbor telefona u MTS-u

coavasic96

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2014
Poena
225
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Yoga Pro 9i
Mobilni telefon
IPhone 13 Pro Max | Poco F3
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Uskoro planiram da uzmem telefon u mts-u pa me zanima vase misljenje, koji od ovih modela je, i zbog cega najbolji.
Telefoni su sledeci:

-Huawei G700 (5", 1280x720, QC 1,2Ghz A7,2 gb ram, 8gb flash,8 mpx-FHD, Jb 4.2)
-Alcatel C9 (5.5", 960x540, QC 1,3 ghz A7, 1gb ram, 4gb flash, 5 mpx-HD, JB 4.2)
-HTC desire 500 (4.3" 800x480, QC 1,2 ghz A5, 1gb ram, 4gb flash, 8mpx-HD, JB 4.2)
-LG L70 (4.5" 800x480, DC 1,2ghz A7, 1gb ram, 4gb flash, 5mpx, KitKat)

Favorit mi je Huawei zbog 2gb rama i HD ekrana ali zelim da se posavetujem sa vama. :D

Poslednja izmena:
ma preterali su, stvarno... ima ih novih na oglasima za 170 evra.

pop c7 isto nestao. zte blade q maxi nije loš, ima 1gb rama. ali ništa od toga nema dobru kameru.

vidi neku lumiu da nađeš, ili samsung galaxy s3, oni prave prihvatljive fotke.

Možda Huawei G700 nije loš izbor...

Poslednja izmena:
Pa zar nisi rekao da može uz mixnet l za 1 dinar? Toliko 808 i košta.
Alfa je "zaboravio" da kaže da telefon ne košta 240€ nego toliko ne uštediš u odnosu na opciju da si uzeo 50% popusta. Isto tako je "zaboravio" da kaže da tu uštedu nakupiš kroz 24 meseca odnosno 10€ mesečno a tebi telefon treba odmah. Ako stvarno nov na oglasima košta 170, 70€ je razlika, ako imaš keš kupi na oglasima i uzmi popust u telekomu, ako nemaš kupi u telekomu.

Poslednja izmena:
alfa, što nas zbunjuješ sa time da telefon košta 240 evra uz mix net L? sad sam pogledao i stvarno telefon daju za dinar uz mixnet L, što je bio zahtev čoveka. hvala vojkane što si ukazao na ovo.

808 za slike nema bolji to definitivno, a ostalo što ti treba- osnovna komunikacija, mail, whatsapp, navigacija je isto odličan. ono gde posustaje su igre i nedostatak gomile aplikacija koje ima android.

inače ta cena od 170 evra je diskutabilna, treba to proveriti, toliko sam je našao na oglasima. realna cena za novu 808 je 200+ evra.

nemaš bolji izbor.

Ja sam rekao da ISPADA a ne da kosta 240e uz mixnetl! Ko ne uzima u obzir da gubi 50% popusta, ne bi smeo imati pravo glasa zbog neshvatanja osnova finansija.
Ako prihvati to, ok, njegov izbor.

čovek je pitao koji telefon da uzme uz mixnet L za dinar, a da pravi dobre fotke. znači da se već odlučio da uzme telefon, a ne 50% popusta na pretplatu, te stoga ne bi trebalo dalje komentarisati njegovu odluku, već mu pomoći konkretnim predlogom...

Vrh Dno