Šta je novo?

izbor striming servisa za dete

Kumica2

Zapažen
Učlanjen(a)
27.10.2024
Poena
1
Pozdrav za sve.Nova sam ovde i treba mi pomoc.Zelim da kupim detetu Nerflix i Disney pa sam u dilemi da li da uzmem jednu ili obe pretplate?Imam i pitanje da li su na Disney filmovi sa prevodom?Mozda sam pogrešila grupu,ali nadam se da nisam ljude i da će neko pokušati da mi pomogne u realizaciji.
Sve vas pozdravlja jedna majka kojoj ovo nije najsjajnije razvojno polje.

Pozdrav za sve.Nova sam ovde i treba mi pomoc.Zelim da kupim detetu Nerflix i Disney pa sam u dilemi da li da uzmem jednu ili obe pretplate?Imam i pitanje da li su na Disney filmovi sa prevodom?Mozda sam pogrešila grupu,ali nadam se da nisam ljude i da će neko pokušati da mi pomogne u realizaciji.
Sve vas pozdravlja jedna majka kojoj ovo nije najsjajnije razvojno polje.
Disney nikako jer nema nista prevedeno ni sinhronizovano.Ako želite sve sa prevodom uzmite ili Max ili Skyshowtime,tu ima dosta za decu sinhronizovanog.A ako se već dvoumite izmedju Netflixa i Disney,ja bih izabrao Netflix.

možete da prelistate teme o navedenim striming servisima da biste videli kako stoje stvari.

Ako želite sve sa prevodom uzmite ili Max ili Skyshowtime,tu ima dosta za decu sinhronizovanog
nisam primetio da Max ima išta sinhronizovano na neki od "naših" jezika

Na maxu jeste dosta toga sinhronizovano na hrvatski ili i srpski. Mislim na dečji sadržaj.
Dizni, nažalost ništa, čak ni ono što je išlo u bioskopima na srpskom.
Netflix totalno random ima prevedenih stvari, npr Orion i Gospodin Mrak. Vecina niie.

@Kumica2 Ni jedno ni drugo. NI Dizni, ni Netflix nemaju srpske titlove, niti sinhronizciju. Ako želiš titlove i sinhronizaciju HBO Max i (ili) Skyshowtime.

Nazad
Vrh Dno