Pozdrav ekipa, gledam i nisam video da ima slična tema, ili sam ćorav... Uglavnom ne želim da ova tema ispadne klasična - KOJI TV DA UZMEM, koja se postavlja svaki dan. Naime, dosta sam Googlao, čitao iskustva i ovde na forumu, i za dlaku se odlučio da mi izbor bude LG LA640/660/670/690s... eeeventualno neki Samsung iz serije 6000. Onda me je pokolebalo niz mišljenja i razmišljanja koji kažu da funkcionalnost Smart dela TV-a i nije neka velika, iako su moje najveće potrebe da može malo pročitati koju sa browserom...neke dnevne vesti, malo search...ništa spec i veliko, ipak bi komp bio glavni za to, zatim da puštam malo Youtube, muzike i da gledam filmove koji će preko WiFi-a povezujući se sa kompom preko Direct-a ili AllShare-a (ovo mi i najviše bitno). Razna mišljenja sam čitao da je ipak bolje bataliti Smart opciju, jer se od svakog NE-Smarta može napraviti Smart uz dodavanje andorid boxa ili sticka. Da li je ovo tačno, da je to skoro pa isto onda? Tačnije, da li ispunjava moje potrebe, možda čak bolje, kvalitetnije i brže? A onda da na uštrb NE-Smarta bolje uzmem veću dijagonalu, jer "dijagonala nikad neće porasti a svaki TV može da se pretvori u Smart"? Da li je ovo ispravno razmišljanje? U slučaju da jeste, molim da mi imajući u vidu sve ovo preporučite šta je best buy NE-Smart TVa koji će imati kvalitetnu 3D opciju i najveću dijagonalu za budžet do max 600-620€ ? Da li tada ići na LED ili Plazmu???
Hvala unapred na mišljenjima i preporukama. Gore navedeni LED Smart 3D modeli koji su mi u početku bili opcija su za 42 incha, s toga preporuke molim u pravcu što većih za datu cenu, ali i da bude kvalitetno (po mogućnosti tanak okvir oko ekrana). Nadam se da nije jako zahtevno! ,)
Hvala unapred na mišljenjima i preporukama. Gore navedeni LED Smart 3D modeli koji su mi u početku bili opcija su za 42 incha, s toga preporuke molim u pravcu što većih za datu cenu, ali i da bude kvalitetno (po mogućnosti tanak okvir oko ekrana). Nadam se da nije jako zahtevno! ,)