milan_S
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.05.2007
- Poena
- 305
Pozdrav, kupujem ovih dana AMD FX 6300 i budzet za plocu je oko 9,000 dinara (maksimum 10,000). Ne znam da OC procesor! Racunar menjam jednom u recimo 3 godine, i to je tempo kojim se nadam da ce i ovaj podrzati.
Citao sam i uglavnom su preporuke za plocu Gigabyte GA-970A-UD3P, koja je najskuplja, pa zelim da pitam da li imam i neku solidnu opciju (shodnu mojim potrebama) a da je jefitnija, naprimer vidim da postoje 2 jeftinija modela Gigabyte GA-970A-D3P i Gigabyte GA-970A-DS3P, pa sto njih ne bi kupio ako ce da 'zavrse posao' novac imam gde drugde da ulozim?
Pitam Vas posto se u hardver ne razumem.
Finalna konfiguracija ce izgledati ovako
Napajanje Thermaltake SPS 530W
Maticna sada se bira
Procesor AMD FX 6300 (uglavnom radim u Photoshopu i igram Starcraft 2, te bi mi Intel vise godio, ali nisam uspeo da uglavim i5 konfiguraciju u 20,000, ako imate predlog slobodno predlozite
)
Graficka Nvidia GTX 260
Hard disk, zvucna kartica zasebna, i jos po neki manje bitan uredjaj ...
Hvala unapred na pomoci Benchmarkovci!
Citao sam i uglavnom su preporuke za plocu Gigabyte GA-970A-UD3P, koja je najskuplja, pa zelim da pitam da li imam i neku solidnu opciju (shodnu mojim potrebama) a da je jefitnija, naprimer vidim da postoje 2 jeftinija modela Gigabyte GA-970A-D3P i Gigabyte GA-970A-DS3P, pa sto njih ne bi kupio ako ce da 'zavrse posao' novac imam gde drugde da ulozim?
Finalna konfiguracija ce izgledati ovako
Napajanje Thermaltake SPS 530W
Maticna sada se bira
Procesor AMD FX 6300 (uglavnom radim u Photoshopu i igram Starcraft 2, te bi mi Intel vise godio, ali nisam uspeo da uglavim i5 konfiguraciju u 20,000, ako imate predlog slobodno predlozite
Graficka Nvidia GTX 260
Hard disk, zvucna kartica zasebna, i jos po neki manje bitan uredjaj ...
Hvala unapred na pomoci Benchmarkovci!
Poslednja izmena: