Šta je novo?

izbor logitech bezicnog misa...

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
Logitech ima nekoliko jeftinih bezicnih miseva...

npr. Cordless Click! Optical Mouse, Cordless Click! Plus Optical Mouse, Cordless Pilot Optical Mouse, R67 Cordless Wheel Mouse USB/PS2...

sta mislite o njima i eventualan izvor od ponudjenih...

poz

Cordless Click! Plus jer ima skrolovanje i levo desno na istom tockicu (korisno za exel...)
pogledaj i multimedija mouse logitech ako ti treba i daljinski za komp.

gandy911 je napisao(la):
Cordless Click! Plus jer ima skrolovanje i levo desno na istom tockicu (korisno za exel...)
pogledaj i multimedija mouse logitech ako ti treba i daljinski za komp.
Sve si pobrkao :) MediaPlay Cordless Mouse ima scroll gore-dole i levo-desno na istom točkiću i košta znatno više od Cordless Click! Plus koji ima scroll + 5 tastera. Moja preporuka ti je da uzmeš ovaj drugi...cena je oko 2000 dindži, dobar mišonja, 5 god. garancije...ihaaa :cigar:

Pojavila se bolja i skuplja varijanta Click! Plusa sa stalkom i punjivim baterijama. Inace, mis je OK, koristim ga vec neko vreme...

...skoro sam se odlucio za click! plus, da ne bih otvarao topic u drugoj sobi sa slicnom temem, pitanje: gde ga kupiti?

najjeftinije sam video u Piramyd-u, ali trenutno imaju samo skuplje modele...neke sam gledao cenovnike, ali su bili skupi...

moze i neko od dilera sa foruma da posalje PM sa ponudom...

poz

Je l' se gube ti misevi kada ih cimas, ili bacaju kursor svud redom sami od sebe... kao oni jeftini zicani?

R67 Cordless Wheel
Imao sam ga 4-5 godina i odlican je. Baterije traju 6 i vise meseci. Po meni nema razlike izmedju njega i zicnog misa

deki30 je napisao(la):
...skoro sam se odlucio za click! plus, da ne bih otvarao topic u drugoj sobi sa slicnom temem, pitanje: gde ga kupiti?

najjeftinije sam video u Piramyd-u, ali trenutno imaju samo skuplje modele...neke sam gledao cenovnike, ali su bili skupi...

moze i neko od dilera sa foruma da posalje PM sa ponudom...

poz
ComputerLand Novi Sad (021/451-822):
Cordless Click! Plus Optical Mouse košta 1992,00 garancija 5 god.
Ima još par komada, može ti se poslati PostExpress-om ako nisi iz Novog Sada.
Poz.

vectorman je napisao(la):
ComputerLand Novi Sad (021/451-822):
Cordless Click! Plus Optical Mouse košta 1992,00 garancija 5 god.
Ima još par komada, može ti se poslati PostExpress-om ako nisi iz Novog Sada.
Poz.

narucen...tnx... :smoke: :p

Nazad
Vrh Dno