Šta je novo?

Izbor izmedju nekoliko 22" monitora

Cwelle

Čuven
Učlanjen(a)
07.12.2003
Poena
709
Treba mi monitor za programiranje, filmove i povremeno igranje (FPS-ovi izmedju ostalih tipova igara).
  1. Benq G2200WT
  2. LG Flatron W2261V
  3. Samsung T220
  4. Samsung 2253BW
  5. LG Flatron W2252TE
  6. LG Flatron W2242PM
Lista je sortirana po ceni. Cene su ovde. Moze da udje u obzir jos neki model odatle samo sa cenom oko 200€.

Nikako ne mogu da se odlucim. Najvise sam gledao T220. S' obzirom da prelazim sa CRT-a (Trinitron cev), hteo bi da mi prelazak na TFT bude sto manje bolan. :)

nema ga na toj tvojoj listi,al uzmi u obzir i viewsonic 2260,on je ~200e,10e manje vise,kako gde
ja sam se dvoumio izmedju njega i t220,na kraju sam odabrao viewsonic i ne kajem se,prvenstveno zbog superiornije rezolucije,garancije na 0mp i zbog gotovo neprimetnog probijanja(par milimetara gore i dole,barem je tako kod mene) dok se na t220 bas zale na to

Uzeo sam pre nedelju dana ViewSonic 2226w i jako sam zadovoljan. Nisam primetio ni milimetar probijanja pozadinskog svetla. Prilično je jeftin monitor, samo treba dokupiti DVI kabl.

Verujem da je i 2260 zanimljiv izbor zbog veće rezolucije, meni je 1680x1050 dovoljno za VisualStudio...

Nadam se da nisi ograničen isključivo na tu listu, tako da ćeš uzeti u obzir i neki VS monitor.

Hteo sam ja taj 2260 ali ga nemaju tamo.
Seraph, kakva su slova na njemu? Sitna? Normalna? Na kojoj udaljenosti sedis od monitora kad radis nesto vezano za tekst?

s obzirom da sam presao sa crt 17" (raspali samsung 753s) morao sam malo da se naviknem,jer su slova bila manja nego sto sam ja do tada koristio,medjutim,evo posle par dana nemam ni najveceg problema sa njima,nisam ih povecavao,meni su skroz ok.Recimo da sam oko metar udaljen od ekrana mada pretpostavljam da sve to varira od osobe do osobe,neki vole krupne neki sitne stvari :D
ortak me bas pre neki dan iznervirao,uzeo lik 24" i pitam ga ja koja rezolucija,a on meni kao fura na 1024x768,ono ostalo mu je sitno.....tako da ja neke ljude jednostavno ne razumem po tom pitanju,al kao sto rekoh,meni je sada velicina ok

Nazad
Vrh Dno