Šta je novo?

Izbor Graficke Kartice

• Začetnik teme Začetnik teme miki81
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

miki81

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
620
Koji je najbolji izbor sledecih grafikih kartica ?

Sapphire ATI RADEON 9600 128MB DDR TV-Out DVI ---------- 82 eur
Asus FX5200 V9520/TD 128MB DVI TV-out ------------------ 65 eur
Sapphire ATI RADEON 9200 128MB DDR TV-Out -------------- 65 eur
Club3D ATI Radeon 9550 256MB DDR 128bit DVI TV-out ------ 80 eur
Club3D ATI Radeon 9250 128MB DDR 128bit DVI TV-out ------ 51 eur

Od svih koje si tu naveo najbolji izbot u svakom slucaju je Ati Radeon 9600 😉
Pozdrav...

da da 9600 ali bolje da jos malo stekas kesh....

Ako ti je hitn onda uzimaj 9600, ali ako ti nije frka onda pricekaj mallo pa kupi nekoga 9800Pro...ali je mnogo onbda nekoga 5900XT ;0
Pozdrav...

uzmi neku ultra fx bilo koju.
skupi jos malo para.radeon ne volim zbog drivera mada je bolja krtica od fx verzija raznih firmi.

Poslednja izmena:
carnivora ursidae je napisao(la):
skupi jos malo para.radeon ne volim zbog drivera mada je bolja krtica od fx verzija raznih firmi.

sta fali drajverima, 4.3 i navise rade kako treba...

i ja sam se odlucio za ATLANTIS Sapphire ATI RADEON 9600 128mb uzecu je pa nek ide zivot gledao sam sve moguce testove i zadovoljan sam Pogotovo sto svi hvale TV-Out a to mi najvise i treba....pozd i hvala

Sta fali catalystima? NAdji drugi razlog.

Ako nisi kupio pogledaj nove cene za Sapphire 9600 pro maloprodajna je trebala biti
izmedju 83-86.Ubedljivo najbolji izbor u tom rangu.Od onog sto si naveo,prakticno
ti nema razlike izmedju 9600 i 9550 a i ja sam za uvek za noviju graficku.
Izbegavaj FX5200 sve sto sada stize je 64-bitno a 9200 & 9250 su u stvari
kancelarijske graficke (ne za Gamere)Sta fali Catalystima,gluposti,nova verzija
4.10 na mojoj kartici rade super stabilno.
Srecno !!!

Da se nisi malo zeznuo?
86 jevreja za 9600Pro?

Mozda je to neki koji je ispao "from the back of the truck" 🙂

U Easy-ju je Saphire ATI 9600 PRO 128 MB 96 e.
Mozda za Rona ima neki VELIKI popust. :d :d :d

Poslednja izmena:
carnivora ursidae je napisao(la):

Ja nisam imao problema sa drajverima za ati-ja, ovo mi zvuci kao ono staro ma zaboravi na amd , intel je intel, a i na amd-u mozes da peces jaja ! 😀
Znaci nekog radeona izaberi .

Poslednja izmena:
ako ima r9600pro ispod 100E odmah kupujem jedan komad

sasami je napisao(la):
ako ima r9600pro ispod 100E odmah kupujem jedan komad
Vec sam napisao da ima u Easy-ju.
011/ 2399-104.Veljka Petrovica 67,Zarkovo
:smoke: :smoke: :smoke:

Hm, to mi je jako sumLJivo, odmah ispod u cenovniku im je obican 9600 sa TV-out 99 ojra sto je priznaces, krajnje nelogicno.
Pro jevtiniji od non-pro :bottle:
Ili je u pitanju greska ili mozda Power Color nije usamljeni slucaj remarkiranja Radeonovih cipova 🙂

Nije greska,juce sam zvao i rekli su mi tu cenu.E sada da li je remarkiran ili ne,mora nam reci neko ko je probao.Ali ako nove serije 9600 pro stignu sa ovom cenom onda je ovo best buy.

dzeremaja je napisao(la):
Ili je u pitanju greska ili mozda Power Color nije usamljeni slucaj remarkiranja Radeonovih cipova 🙂

Kako to mislis da Power Color remarkira svoje procesore? Imam kod sebe na testu neku Power Color Radeon 9600pro pa ne znam da li da je uzimam ili ne. Kako mogu da proverim da li je remarkiran?

Poslednja izmena:
@darda
I ja bih voleo da vise saznam o tome. Zaista, isuvise dobro da bi bilo istinito pa i dalje ne mogu da se oduprem utisku da tu definitivno nisu cista posla.
A nadam se da gresim.
Ako iko ima kakav info.. :type:

@ica
Fake RADEON 9600 PRO Graphics Cards Hit the Market
http://www.xbitlabs.com/news/video/...1018053632.html

Da, o tome pricam, bas je bilo pre neki dan na Bench vestima.

Cisto da znate da vec odavno postoje i varijante 9600 pro sa memorijom na 200 umesto na 300 mhz , pa treba proveriti kojja je ono varijanta za oko 95 evra, mnogo je to nesto jeftino za pravi 9600 pro

Jedan Baja je napisao(la):
Cisto da znate da vec odavno postoje i varijante 9600 pro sa memorijom na 200 umesto na 300 mhz , pa treba proveriti kojja je ono varijanta za oko 95 evra, mnogo je to nesto jeftino za pravi 9600 pro

Da samo sto je PowerColor to obelezio posteno kao 9600proEZ :d

Ja sam pre neki dan imao neku Power Color Radeon 9600 na probi i nisam video oznaku EZ ali je zato krupnim slovima napisano 400/400 MHz.
Ali ispod hladnjaka je zaista bio radeon9600 GPU, a ne 9550 ko sto se vidi na xbitlabs.
Inace, ta kartica se nesto cudno ponasala. Prvi put mi se desilo da mi se comp iz cistog mira resetuje. Bice da ju je CSS posteno namucio 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno