- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Mellow je napisao(la):E pa ovako drugari.
Posto sam zaposlen u Raiffeisenu (samo nemojte da me spamujete sada), evo malo zvanicnih informacija.
Od Nove godine za Visu Revolving kamata ce biti 2,5% na mesecnom nivou, mesecno se placa 10% od iskoriscenosti limita, dobijate SMS poruku kada izvrsite placanje o tome kolika je uplata i koliko vam je ostalo na racunu. Sto se tice dobijanja ukupnog limita, nema veze sa istinom da se on dobija na osnovu toga kome je kakav dan, vec se dobija tzv skoring sistemom koji u sebi sadrzi gomilu podataka (plata, mesto u firmi, ukupna dosadasnja zaduzenost itd).
Sto se primanja novca iz inostranstva tice, provizija je 0,3% ili 300 csd bez obzira na iznos i moze se podici odmah cim stigne. U normalnim situacijama novac stize za 2 dana.
Sto se tice nemogucnosti placanja u Americi, nema sanse, jer sam ja najnormalnije placao u USA, kao i neki moji drugari. Moguce je da je nesto bilo sa sistemom i da nije mogao da funkcionise kako treba.
Eto toliko. Ako imate jos pitanja, slobodno pisite.
PS. Ovim putem ne zelim da reklamiram mesto gde radim.
Evo jedno pitanje. Da li neko ko kod vas ima tekuci tri meseca, ima pravo na revolving ?