Šta je novo?

Izbor anti spyware/adware/malware programa

GeorgeT

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2004
Poena
620
Koji anti spyware/adware/malware izabrati ili kombinaciju kojih?
Ono što mi treba je da je pouzdan i kvalitetan i da se može isključiti real-time protection.
Predlažite...

Koji anti spyware/adware/malware izabrati ili kombinaciju kojih?
Ono što mi treba je da je pouzdan i kvalitetan i da se može isključiti real-time protection.
Predlažite...

Ja ti predlazem Webroot SpySweeper ili Spyware Doctor - mislim da nema boljih od njih. Mada, bolje je da ti bude aktivna real-time protekcija, jer tako bas neces imati problema sa spyware/adware napastima - makar je startuj kad ides po netu.

Ja ti predlazem Webroot SpySweeper ili Spyware Doctor - mislim da nema boljih od njih. Mada, bolje je da ti bude aktivna real-time protekcija, jer tako bas neces imati problema sa spyware/adware napastima - makar je startuj kad ides po netu.

Iako imam firewall?
Ranije sam koristio Spybot(neki matori) u kombinaciji sa KAV5 i Kerio2.15. Real-time protection sam "naravno" bio isključio. Da kucnem, nisam imao nikakvih problema sa bilo čime. Mada možda taj matori SpyBot samo nije ništa našao. No bilo kako bilo mašina je radila bez problema (da je ne ureknem).

Po ovome što sam video do sada na netu, uglavnom se predlažu Ad-aware SE personal i SpyBot, ponekad u kombinaciji kao na linku u poruci pre tvoje, ali me je interesovalo da čujem vaša mišljenja i iskustva.

Hm, naceo si zvakacu temu, svako ima svojh izbor, ovaj ce ti reci ovo, onaj ono, i tek onda neces znati.

Ja licno koristim ad aware, spybot search and destroy, a ZA mi je stalno ukljucen, za razliku od kava koji se dize jednom mesecno i nemam nikakvih problema.

KOristim AntiVir + Ad Aware pro i to mi je dovoljno valjda :)

AVP + Sygate Personal Firewall + Ad-Aware + Spybot za svaki slucaj i osecam se bezbedno :)

Koristio sam SpySweeper
ne da trosi resurse , nego ubija ( 2X vise nego KAV6 i FW zajedno), a i iskljucivanje Real-time zastite je malo "problematicna" , ako je uopste i moguca:smash:
Moja preporuka je Ewido:type:

KAV, Outpost, SpywareDoctor.
Tol'ko.

Nazad
Vrh Dno