Šta je novo?

Izbor 5.1 sistema zvucnika

Dekara

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2003
Poena
649
Procitao sam prethodne postove u vezi ove tematike medjutim...

- Zvucnici ce se koristiti iskljucivo uz(verovatno skyvision) standalone DVD player sa 5.1 izlazom, sto ce reci MORA imati daljinski upravljac.
Koliko znam altec je apsolutna preporuka, ali 251 nema daljinac a 5100 ima ali na kablu sto mi ne odgovara,
- Cena ~100€,
- Ova kombinacija je prelazno resenje za narednih par meseci, do nabavke "pravog" sistema.

Unapred hvala!

Dekara je napisao(la):
- Cena ~100€,

Ne mogu da editujem pa moram ovako.

Cena nije ~100€ nego ~180€!

Mozda jazz 9940, deluje interesantno?

Predlozi, sugestije, kritike...

Genius Home Theatre Deluxe 5.1 (drvo+daljinac, pali gasi, mute i volume, mozes da prikacis 5 uredjaja od jednom 3xstereo i 2x5.1, ja ih imam i veoma sam zadovoljan pogotovu za te prohteve koje trazis. najvise ces ih pojacati do pola ali i tad pazi prozore. cena bi trebala da bude 107 eurica. Ako nesto treba pitaj

GENIUS HOME THEATRE DELUXE 5.1 Pravo resenje za male pare

Mene interesuje jesu li ti zvucnici provjereno dobri, jer sam cuo od jednoga druga da se nisu dobro pokazali.Dakel vrijede li svaki evric???
Pozdrav...

Aha, drveni Genius...
Zaobici, potpuna su sirovina. Ako hocete kulturnije zvucnike, definitivno Jazz 9940 za 180 evra, ili Altec 5100 za 65 evra manje.

Meni se bas svidjaju sto su drveni jer bi mi se uklopili u sobu vrhhh, a sad kako se cuju nemam pojma...
A sto velis Altec 5100 s dobro jeli???

Post nije bio za mene nego za drugara...
LM covek je uzeo xwave 5.1 home theatre sistem(~9.000 din) i skyvision-a. Zvucnici su ok, subwoofer je dobar, drveni su, fino izgledaju, daljinac i za filmove su sasvim ok(moj licni-laicki utisak). Nisam bas zadovoljan audio/mp3 zvukom ,"fale" visoki tonovi ali koliko sam video tesko je naci zvucnike koji zadovoljavaju sve kriterijume, a ti koji zadovoljavaju su skuuuupi.

Pozdrav!

izvinite za dizanje thread-a ali kao pristalica Geniusa iz price evo cena nekih modela.
da li neko zna kako se cuju ovi skuplji modeli jer ovi izuvaju mada nije extra zvuk ali samo kad su blizu maximuma.
Zvucnici Genius Home Theater Deluxe GHT-510 5.1 5500W P.M.P.O. (RMS 200 W 5x20W, 1x100W) Black, Daljinski 245 18130.0
Zvucnici Genius Home Theater Deluxe GHT-511D 5.1 5500W P.M.P.O. (RMS 200 W, 5x20W, 1x100W), Silver Black, daljinski 340 25160.0
Zvucnici Genius Home Theater Deluxe SW 5.1 3600W P.M.P.O. 1x45W+5x15W (120W), Wooden, Daljinski 100 7400.0 ****100 eura***** DZABE LJUDI !!!!!!

Malo je sve to precenjeno. :) Po meni, toliko i vrede, nista posebno.
Meko, mutno i muljavo.

meni traju, a nisam cuo da da se neko zali da su crkli.rado bih uzeo ove jace ali...
ovako ce meni moj kum da ih "frizira" a onda-ju huu...menjam stolariju.pozdrav Rashi
koji mi je pomogao kada sam se odlucivao koje da kupim.hvala,care.

nesharm je napisao(la):
Aha, drveni Genius...
Zaobici, potpuna su sirovina. Ako hocete kulturnije zvucnike, definitivno Jazz 9940 za 180 evra, ili Altec 5100 za 65 evra manje.

Ahahahha...Jazz kulturni zvuchnici??? Da ih nisam chuo jedno 100 puta i 100 puta shvatio da su jedni od najsirovijih zvuchnika u klasi, pa i da poverujem...Bre Nesho, ti jazz zvuchnici samo "brundaju", a zvuk krsh na kub

Sorry, cuo sam Jazz sa dekoderom :), ne ovaj obican, kasno sam se setio :). Sasvim druga prica, ali i sasvim sasvim druga cena.

Nazad
Vrh Dno