Šta je novo?

Izaso HALO 2

Ja kad sam prvi put video HALO( a to je bilo davno) hteo sam da bacim peglu,na Amigi sam video bolju grafiku u jednom FPS-u.

Ali dobro coveku se svidja igra,sta sad.Mene je odbila grafika pa je nisam ni igrao.Mada pre mislim da me je odbila cinjenica da je igra port sa konzole.Jenostavno ne priznajem FPS-ove na konzolama(doduse ne priznajem konzole uopste,al ajd sad).

@Stormwatch: Ovo za FEAR da je bolje bez bullet time-a je apsolutno tacno,presao sam Extraction Point tako.Po meni su zasrali igru sto su to ubacili.

Poslednja izmena:
cekajte, videh halo2 na "nekim mestima" , pogledah shotove i sve se razmisljam otkud sad treba Vista kad sam ja ovo igrao jos davno na win98 :wall: i onda skapiram da je ovo NOVA igra !!! :zgran: OMG. Sad jos samo fali Stiv Balmer da zasoli jednom prezentacijom ove igre, da izadje da malo peva i skace, da se dere itd :p

Pretpostavljam da je za ovo potrebna najjaca graficka danasnjice, kao sto je i za Halo1 krsh bila potrebna :) Sobzirom na to da su ostali dosledni kvalitetu grafike iz Halo1, verovatno su ostali dosledni i performansama engina. Ne bi me cudilo da je igra pravljena u m$ power point-u :D

Poslednja izmena:
Dobro,ne morate toliko da pljujete HALO :), igra uopste nije losa nego vi mrzite M$ ;)
Mada,grafika u H2 stvarno izgleda njesra i treba da ih bude sramota ako tako bude izgledala na high-end mashini.
Bullet time u FEAR-u stvarno kvari igru,ko koristi BT taj je woona :d(mada stvarno ne znam kakve to ima veze sa H2)

Halo 2 odlozen za 8 jun .

Razlozi nisu saopsteni, ali se u krugovima bliskim Mikrosoftu kao glavni razlog
pominju negativne reakcije u vezi grafike, koje su iznete na Benchforumu .
"Upotrebicemo svo nase znanje i resurse da bismo u ovom kratkom roku ispravili
nedostatke . Doveli smo najveceg eksperta u oblasti grafickog dizajna, i na raspolaganju mu
je nasa nova revizija MS Paint programa . Verujemo u cuda".

Copyleft by hejvule :d :d :d

Poslednja izmena:
bolje da expert odradi halo 3, cuo sam da je bolji graficki :d

Nisam probao igru, ali vidim da je dobila jako niske ocene na raznim siteovima, bas steta i meni se prica dopadala u kecu zato sam ga i zavrsio.

ja sam nasao na netu da moze komotno da se igra na xp-u

Grafika je bwahaha haha ha. Lep im je sav taj bumpmaping, ali teksture su izašle iz 2001. A i osvetljenje se nije ubilo, mislim da ima PS2 igara koje izgledaju bolje...

moram da kazem da mi se nacin primene sencenja u igri jako svidja - nisu hteli da ga upropaste pa ga nisu ni ubacili :D

Hajde da se igramo govorenja u šiframa :) rejzor je njukovan, get the proper aris :)
Jel neko zapravo probao igru kod sebe na kompjuteru?

Hajde da se igramo govorenja u šiframa :) rejzor je njukovan, get the proper aris :)

Nabavio sam igru u rejzorovoj prodavnici, probao sam je i bukvalno - posle 15-ak minuta igranja - poslao do djavola... Ono je na nivou dece od 10-12 godina. Ali americke dece, a to ipak nesto govori... :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Koliko sam shvatio dovoljan je samo jedan fajl na rejzora da se ispravi i to je to,par stotina kb može da se nađe.Ali još uvek držim XP tako da ništa od igranja:d

halo 2 nije tako losa igrica ako neko zeli da se igra, jedino su za++bali sa tom aktivacijom.
koliko god da je losa grafika spram nekih drugih novih igrica ipak se moze igrat

Ovo je zestoko piece of š!t , zaobici sto je vise moguce. Kao sto neko rece kao da je veniš prosut po teksturama
bljah

Top-Selling Software, Week of May 27th - June 2nd, 2007

1) World Of Warcraft - Vivendi
2) World Of Warcraft: Burning Crusade Expansion Pack - Vivendi
3) The Sims 2 Seasons Expansion Pack - Electronic Arts
4) Command & Conquer 3: Tiberium Wars - Electronic Arts
5) Halo 2 - Microsoft
6) The Sims 2 Celebration Stuff Expansion Pack - Electronic Arts
7) Civilization IV - 2K Games
8) The Sims 2 Deluxe - Electronic Arts
9) Lord of the Rings Online: Shadows Of Angmar - Midway
10) Half-Life 2: Episode 1 - Electronic Arts

Hehe, tako je i Stalker pokazivao koliko je tehnicki savrsena igra :D

Poslednja izmena:
Ne čudi me,zna se kome se to prodaje.A i ta lista je oduvek bila šit.Znači ipak ide,odnosno ništa od peča za XP...

Nazad
Vrh Dno