Šta je novo?

Izasao WINNING ELEVEN 10

Pes6???

...Kada će više da izadje PES6......:mad: WE10 je skoro doveden do perfekcije što se tiče dinamike,realnosti pokreta,ali... Human VS COMP nije to to,ali Human VS Human je jezivo dobro(pogotovo ako ste iskusni igrači:banana: )! PES će biti bolji generalno zbog editovanja :smash: ,više zapremine za option file i više mogućnosti za ostala editovanja jer se sve radi na kompu:type: ,a ne edituj igru pa nareži na disk,pa u PS2,pa da vidimo kako izgleda... Pa onda nešto ne nedaj bože ne valja:wall:

PES6 izlazi otprilike za 2 meseca.

PS2 verzija postoji vec neko vreme, tako da verovatno misli na PC :)

AMDeki je napisao(la):
,a ne edituj igru pa nareži na disk,pa u PS2,pa da vidimo kako izgleda... Pa onda nešto ne nedaj bože ne valja:wall:

A kad se to desilo da nesto ne radi na PS2 za razliku od PC-a na kome jako cesto nesto ne radi????

@Sveki
Za PS2 ima samo trenutno WE10 sa patchom za engleski jezik

Sveki je napisao(la):
Jel si siguran da postoji PES6 a ne PES 5 za PS2?

Mislio sam na WE10 sa engleskim patchom, nisam video o chemu se pricha :) WE je ionako uvek bio bolji. Japanski komentantor je bolji od svakog brazilca :)

Poslednja izmena:
Slazem se da je WE uvek bi bolji izbor ali mi nikako ne ide da sredim verziju 10 na engleski jezik.Upravo skidam jedan takav patch pacu se javiti ako naidjem na problem ili da javil utiske...

Ne mogu da ti kazem iskustva sa PC verzijom, poshto je nemam.

O kojoj verziji za PC pricate,WE ili PES?

Uspeo sam da resim patch za engleski jezik i sve sljaka ok,ali su komentari i dalje na japanskom,jel tako i treba da bude?

bilo je...

Nostormo je napisao(la):
A kad se to desilo da nesto ne radi na PS2 za razliku od PC-a na kome jako cesto nesto ne radi????

@Sveki
Za PS2 ima samo trenutno WE10 sa patchom za engleski jezik

"Nostormo" bilo je slucajeva da "ne radi" ili se nasto ne slaze prilikom ubacivanja novih dresova ili editovanja istih,menjanja lica igraca,update lopti,kopacki,itd,menjanja kompletnih stadiona,presvlacenja trave,menjanja izgleda menija,ima tu dosta detalja kod kojih i mala greska u editovanju moze dovesti do ne funkcionisanja igre "ne radi onako kako treba":crash: ,zato je bolje i lakse editovanje na PC-ju. Zar ne...

Ako prichash o WE patchevima za PS2, stalno izlaze novi, kako neshto ubace ili izmene.

Jel mislite na verziju za PC ili Sony PS2?

Mislim da se verzije pojavljuju ovim redosledom: prvo WE za PS2, pa PES za PC i PS2 u isto vreme, i na kraju WE za PC.

Na primer, cipovi smaraju i nekad nece da ucitaju igru iz prve, i cim se disk malo izgrebe ucitava sto godina medjuanimacije. Mene spora ucitavanja ubijaju na PS2. Na PC-ju izgleda duplo bolje u 1280 i ucitavanja su daleko brza, da ne pominjem lakse editovanje.

Sveki je napisao(la):
O kojoj verziji za PC pricate,WE ili PES?

Uspeo sam da resim patch za engleski jezik i sve sljaka ok,ali su komentari i dalje na japanskom,jel tako i treba da bude?
Tako treba da bude jedino ako neces da skidas komentatora na engleski imas da ga skines sa www.evo-web.co.uk

AMDeki je napisao(la):
"Nostormo" bilo je slucajeva da "ne radi" ili se nasto ne slaze prilikom ubacivanja novih dresova ili editovanja istih,menjanja lica igraca,update lopti,kopacki,itd,menjanja kompletnih stadiona,presvlacenja trave,menjanja izgleda menija,ima tu dosta detalja kod kojih i mala greska u editovanju moze dovesti do ne funkcionisanja igre "ne radi onako kako treba":crash: ,zato je bolje i lakse editovanje na PC-ju. Zar ne...

Pa sad ja probao sve patcheve i svi rade.A ako ti sam budzis dresove i sl. to nisam ni radio niti me interesuje vec lepo izadje Vendeta patch i sve je caku pakum.Dresovi po poslednjoj modi sve sa svezim reklamama i sl stvari :d Tako da nisam imao prilike da sretnem nesto sto ne radi.Sto se tice menjanja imena igraca to sam radio i nikada se nije desilo da ne radi.

@padawan
Ne znam da li si cuo da treba da se nekad i laser ocisti /sredi pa (naravno ne ono tipa uradi sam i sl) pa niti ima problema sa ucitavanjem niti ucitava animacije sto godina i sve radi kako treba....:crash:

Veton_Pg je napisao(la):
Tako treba da bude jedino ako neces da skidas komentatora na engleski imas da ga skines sa www.evo-web.co.uk

Ipak sam se odlucio da ostavim sve kako jeste,kad bolje razmilsim sigurno bi mi jako nedostajali sjajni japanski izrazi tipa IK-IK,Bodo akcion,Ofsajdo...

@padawan
Ne znam da li si cuo da treba da se nekad i laser ocisti /sredi pa (naravno ne ono tipa uradi sam i sl) pa niti ima problema sa ucitavanjem niti ucitava animacije sto godina i sve radi kako treba....

A da li si ti cuo za ciscenje registryja i sredjivanje racunara, pa da sve radi kako treba? Problem moze da ima veze sa laserom ali i sa cipovima i izgrebanim diskovima, i desavalo se da nece uopste da ucita nov originalni PES kada je prikljucen multitap. Konstatacija je bila da uvek sve super radi na konzolama, sto jednostavno nije tacno.

Ipak sam se odlucio da ostavim sve kako jeste,kad bolje razmilsim sigurno bi mi jako nedostajali sjajni japanski izrazi tipa IK-IK,Bodo akcion,Ofsajdo...

Ne znam za PS2, ali u PC verziji mozes da biras komentar izmedju japanskog, engleskog, italijanskog, spanskog, nemackog i francuskog, ako instaliras podrsku za sve jezike na pocetku. Tako da, kada te jedan smori mozes da izaberes drugi... Meni je licno italijan najgenijalniji :)

Poslednja izmena:
padawan je napisao(la):
Ne znam za PS2, ali u PC verziji mozes da biras komentar izmedju japanskog, engleskog, italijanskog, spanskog, nemackog i francuskog, ako instaliras podrsku za sve jezike na pocetku. Tako da, kada te jedan smori mozes da izaberes drugi... Meni je licno italijan najgenijalniji :)

Do sada sve sto sam pricao bilo je o Sony PS2 verziji ali imam u planu da ga instaliram i na PC-ju,tako da hvala za koristan savet.

padawan je napisao(la):
A da li si ti cuo za ciscenje registryja i sredjivanje racunara, pa da sve radi kako treba? Problem moze da ima veze sa laserom ali i sa cipovima i izgrebanim diskovima, i desavalo se da nece uopste da ucita nov originalni PES kada je prikljucen multitap. Konstatacija je bila da uvek sve super radi na konzolama, sto jednostavno nije tacno.
Pa sad zavisi koju ti verziju konzole (ili tvoj drug) imas , ako je made in China koji su slim PS2 i sl nemamo sta da pricamo, ako je made in Japan to nema sanse sa dobrim chipom da zeza, meni se nije za 5 godina intenzivnog koristenja desilo ni da nece da ucita ni da blokira igra ni da izbaci iz igre.....izgrebani diskovi i to cita perfektno, multitap se koristi redovno za WE pa nema problema, originali nikad pravili problem.
A sto se tice komentatora na engleskom nikada ga nije bilo u WE verziji a i da ga ima toliko je smoran i nezanimljiv da ga nevredi stavljati.

Nostormo je napisao(la):
A sto se tice komentatora na engleskom nikada ga nije bilo u WE verziji a i da ga ima toliko je smoran i nezanimljiv da ga nevredi stavljati.

Posle par dana igranja obe verzije,samo zelim da potvrdim ovu konstataciju,Japasnki komentator se ubedljivo najbolje uklapa u turnirsku atmosferu kakvu sam imao sa drustvom za vikend.
Cak i oni koji su prvi put igrali su stalno ponavljali njegove izraze :)

loco japanese vs englezi

U globalu japanac nije normalan,ima neke polu-evropske polu-juzno americke komentare prosarane njihovim japanskim casnim vidjenjem zivota. Sve u svemu niko ga ni rec ne razume,ali se njegove reci vise ponavljaju u drustvu nego reci neke dvojice krajnje dosadnih komentatora iz kolevke fudbala.
Evo sad javno obecavam cim stigne PES6 u moje ruke,krecem editovanje zvuka u igri,a na to se odnose komentatori i njihovi glasovi. Milojko Pantic :d i druzina ludih komentatora sa ovih prostora naci ce svoj kutak u toj verziji najboljeg fudbala koji trenutno postoji!

AMDeki je napisao(la):
Evo sad javno obecavam cim stigne PES6 u moje ruke,krecem editovanje zvuka u igri,a na to se odnose komentatori i njihovi glasovi. Milojko Pantic :d i druzina ludih komentatora sa ovih prostora naci ce svoj kutak u toj verziji najboljeg fudbala koji trenutno postoji!

Ovo bi stvarno bilo sjajno,verujem da bi Japanac vrlo brzo otishao u zaborav kod vecine domacih igraca :D

Da necitam sve, recite vi meni jel su konacno napravili da igraci krecu na loptu kad im dodajem ili stoje u mesu ukopani i dalje i cekaju je??? To mi je jedina ocajna stvar u celom pes serialu (doduse mogli bi ubaciti jos koju kombinaciju tastera sa driblanje + i malo agilnije kretanje igraca dok drzim turbo tj. sprint).

jedva čekam PES6

filipos je napisao(la):
Uradis li to imas pice od mene :)

Ako ikako to izvedes FIFA kod nas pada u totalni zaborav :D :D :D :D

Nema problema,a ako neko dobije verziju PES6,neka pošalje pp pa...
A što se tiče Fife ljudi zaboravite je već sad,PES je već par godina iznad nje,ozbiljno! Polako se naviknite i... Ima li nešto bolje nego
2:type: na 2:type: ,laktovi sevaju za stolom:smack: a golovi pljušte. Ja igram sa još tri drugara (kad god se ima vremena) utakmice tipa C.Zvezda-Partizan,pa kad čuješ na 5.1 sistemu odvrnutom do daske pesme sa severa i juga,kako da ne voliš PES (trenutno 5,ali soon,very soon 6),toga u Fifi nema:sceptic:

Proday je napisao(la):
Da necitam sve, recite vi meni jel su konacno napravili da igraci krecu na loptu kad im dodajem ili stoje u mesu ukopani i dalje i cekaju je??? To mi je jedina ocajna stvar u celom pes serialu (doduse mogli bi ubaciti jos koju kombinaciju tastera sa driblanje + i malo agilnije kretanje igraca dok drzim turbo tj. sprint).

Ama to i jeste čar WE. Moraš da imsliš ša to i da trčiš prema lopti i da ne možeš ko u Fifi preskakati ljude kako ti hoćeš kada trčiš brže. To se zove realnost. :-devil-:

||NeX|| je napisao(la):
Ama to i jeste čar WE. Moraš da imsliš ša to i da trčiš prema lopti i da ne možeš ko u Fifi preskakati ljude kako ti hoćeš kada trčiš brže. To se zove realnost. :-devil-:

I meni se to bash dopada kod PES-a i odvaja ga od ostalih fudbalskih tzv simulacija...

da da

Sveki i Nex slazem se sa obojicom,sto se tice kretnje igraca mislim da je realnost glavni razlog zasto igramo pes a ne fifu

MOzda proday nije mislio da igraci treba sami da krecu na loptu,nego se nekad zabaguju i jednostavno nece da mrdnu,do se dosta cesto desava i ume da nervira.Mislim da pes(we) moze jos doosta da napreduje i ide u odlicnom pravcu ali ga nedostatak prave konkurencije dosta usporava...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno