Šta je novo?

Izasao novi DDay za WC3 !!!!!! 16.9F

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
www.ddayworld.com

16.9F verzija !
Pravac na skidanje ! A must have za fanatike :) Dodato brdo novih heroja, moj licni favorit - Krava kod dobrih (lici na Taurena ;))

Jupii :)
Ovaj mod za w3 je u stvari najbolja igra sto sam igrao zadnjih godinicu dana :)

LOL !

Smejte se vi ali war3 ima jedan od NAJBOLJIH... hmm ne NAJBOLJI MAP EDITOR od svih igara koje sam ikada video i koju cu verovatno videti ! Pa dovoljno je reci da se u war3 enginu sa ovako superiornim map editorom moze igrati Risiko,monopol ma sve sto vam padne na pamet pa cak i FPS !

Konacno su zli dobili heroja (Blake) koji moze da parira Ilidanu kad se nabudzi. Balans - vise nego dobar. Zli su dobili i Babu (zove se Arraka) koja je samo takva za kripovanje ! Tajming od prve pojave Cenariusa - Magteridona do pojave trojice doticnih (po 1 u svakom koridoru) je znatno smanjen.
Judge-u su HP-ovi prepolovljeni sa 50000 na 25000 i njegovim ubijanjem se dobija Scepter Of Healing koji druzinu cini maltene nepobedivim tako da je njegovo ubistvo "A must" ukoliko do tad ne zavrsite partiju, naravno :d

P.S. oni koji igraju ovo vrlo dobro znaju o cemu pricam, ma kako to vama ostalima delovalo :)

Ne znam, meni je nesto dday smor, doduse nisam mnogo igrao, i uglavnom je bilo 2v2, zbog nedostatka ljudi, ali mnogo se vise tepas sa vojskom nego sa ostalim herojima. A da, i onaj Judge kad dodje, nema sanse da se ubije :D

Bad MF je napisao(la):
Ne znam, meni je nesto dday smor, doduse nisam mnogo igrao, i uglavnom je bilo 2v2, zbog nedostatka ljudi, ali mnogo se vise tepas sa vojskom nego sa ostalim herojima. A da, i onaj Judge kad dodje, nema sanse da se ubije :D

Pa fora je da se vise isplati loviti kripove nego heroje, makar u pocetku. Posle kad se nabudzis druga je prica. A fenomenalan je.

P.S. Judge se ubija opusteno, doduse sa nabudzenim karakterom i u kasnijoj fazi igre, pogotovo sad kad ima duplo manje HP i duplo manji armor.

sada verovatno... ali ranije je judge bilo jaaako teško ubiti... sećam se kada sam ga doveo u bazu i ubijao ga sa tri heroja jer su likovi izašli... jedva... i dobio nešto smešno da li 500 zlata ili tako nešto :((
a ovo novo vredi probati... samo da završim sa ispitom :(
i eto mene u pzu

koliko ja vidim tamo ima i 17.0F verzija a to je pretpostavljam novije? :)

Filipe, sto se trudis uopste, znas da ljudi ovde igraju samo voznje i fps-ove :)
A, ako budes dovoljno uporan u nagovaranju ljudi da igraju dday, mozda ce eventualno neko nekad uspeti da nas dobije :)

Geek_master je napisao(la):
Filipe, sto se trudis uopste, znas da ljudi ovde igraju samo voznje i fps-ove :)
A, ako budes dovoljno uporan u nagovaranju ljudi da igraju dday, mozda ce eventualno neko nekad uspeti da nas dobije :)

:laugh:
Na koju foru mislis da iko moze da nas dobije ? :d

Inace vredi ljude nagovarati...

BTW da, 17.0F je jos novija i malko sredjenija verzija...

@Prokka
dodjite bilo koji dan sem vikendom, pliz ! Tokom nedelje smo u citaonici od jutra, pa popodne odemo do plejzouna :) Mozda smo se vec sreli - Filipenko, Lord Ulip Futa, Ulip Judicator, Geek, Prle, Alan, Bobo, CoRRosion... :wave:
Pozdrav !

Hmm, jedno glupo pitanje - jel za igru treba patchovana verzija ili sta, meni nece da pokrene mapu?
imam i frozen throne, al nece ni iz njega?!?

Treba ti 14.4b. Ako i izadje frozen 15.0, kao sto najavljuju, ne stavljaj ga dok ne izadje dday koji je optimizovan za njega ;)

Nema svrhe igrati kuci, preko neta mnogo laguje, a da igras sam mozes samo radi isprobavanja heroja...

I sta je u stvari DDay? Na sajtu nema nikakav 'about'...

DDay i nije nesto narocito.
Moze da se igra ali nikako nije bolja od ENFO-a :wave:

dday je super :)
Salu na stranu mod za maximum 5 vs 5 igraca, imas dobre na levoj strani, lose na desnoj strani, 3 koridora koji spajaju baze (dole sredina gore) biras heroja, ubijas protibnika, dobijas zlato i drvo i kupujes, budzis se, udri lomi sabij. Mnogo dobar mod.
P.S Gledao sam malo taktike igraca iz metroa....pfff :)
Samo znaju za cekic.... :)

cocacola0 je napisao(la):
DDay i nije nesto narocito.
Moze da se igra ali nikako nije bolja od ENFO-a :wave:

Enfo je dosadan :party:

Mnogo traje, i uvek se igra isto. :bottle:

igor2 je napisao(la):
P.S Gledao sam malo taktike igraca iz metroa....pfff :)

Jel si igrao negde dole? Koji ti je nick? Ajde sakupi neku ekipicu (bilo koliko) pa da se podelimo i igramo...

igor2 je napisao(la):

E ti su mi omiljeni :d Sto je najgore 3puju se da nesto znaju i da su jaki. Pa kad ih docekam na 150+ agility samo se cuje "Neka mi neko brzo doturi portal ili ank !!!!!!" :smoke:
Mada, ruku na srce, Tauren mi je ubedljivo najomiljeniji heroj ! :)

Geek_master je napisao(la):
Jel si igrao negde dole? Koji ti je nick? Ajde sakupi neku ekipicu (bilo koliko) pa da se podelimo i igramo...

Ma ne igram dole, mislim sada cesto kada se vracam sa posla prodjem tuda ali ono ne igra mi se. Na bnetu su pre pola godine igrali daleko mastovitije nego sada u metrou. Samo kada sam veselom kojotu rekao par fora bio je veseo ko dete :banana: .

OptiPlex je napisao(la):
Pa kad ih docekam na 150+ agility samo se cuje "Neka mi neko brzo doturi portal ili ank !!!!!!" :smoke:

Nije tako bilo. Bilo je:
"Kakve vi to sifre koristite, kako ne mogu da ga ubijem?!?"
ili moje omiljeno "Samo znate da igrate sa tim pticama :), 'ajde igrajte samo sa herojima, to je fora, a ne to sto vi radite"

Nazad
Vrh Dno