Woogley[MTS]
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.06.2005
- Poena
- 319
Meni radi OK na SBB 512/256 paketu tj isto kao i pre sa ogranicenjem uploada na 6 kb/s, mada moze i do 25 kb/s da ga ogranicim ukoliko mi treba za ratio 
Ti možeš skidati od mene kada ja imam pristojan upload. Ovako ne. Zato svakih par meseci doniram koji dolar i miran sam sa uploadom.Sto bruka? Pa logicno je kad ogranicis upload da ti ogranici i download, zar ne!?
Kapiram da vi sa ADSL-om imate mali upload, ali opet ogranicavati na 1K, zar poenta p2p nije ti skidas od mene ja od tebe?:smash:
Ti možeš skidati od mene kada ja imam pristojan upload. Ovako ne. Zato svakih par meseci doniram koji dolar i miran sam sa uploadom.![]()
Da zavrsim sa mojim doprinosom ovoj temi:
Da li je imao jos neko probleme da znam da li da skidam ovaj?![]()
Ili pređete na news odnosno neki kršteni seedbox (ima ih u news cenovnom rangu).
Manite se torentovanja u lokalu... to mu dođe k'o pecanje "velikim štapom" u lokalnoj bari. :d
mani se ti praznih pricaIli pređete na news odnosno neki kršteni seedbox (ima ih u news cenovnom rangu).
Manite se torentovanja u lokalu... to mu dođe k'o pecanje "velikim štapom" u lokalnoj bari. :d
bolje da pecamo velikim stapom u lokalnoj bari nego da placamo da bi pecali...
Nemam pojma, ovde je bilo priče da je na mnogim banovan. Ja ne idem na privatne jer sa mojih 64 kbps uploada bi mi trebali meseci seed-ovanja da održim ratio.Ja sam isto josh uvek na 1.6 i svi private trackeri ga ipak volu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari