Šta je novo?

Izasao novi µTorrent!!!

Meni radi OK na SBB 512/256 paketu tj isto kao i pre sa ogranicenjem uploada na 6 kb/s, mada moze i do 25 kb/s da ga ogranicim ukoliko mi treba za ratio :)

Au koja bruka za uTorrent.

@poslanik Ajde okaci link gde si pronasao 1.7.7

Sto bruka? Pa logicno je kad ogranicis upload da ti ogranici i download, zar ne!?
Kapiram da vi sa ADSL-om imate mali upload, ali opet ogranicavati na 1K, zar poenta p2p nije ti skidas od mene ja od tebe?:smash:

Poslednja izmena:
Upload ADSL-a je katastrofalan pogotovo ako uzmemo u obzir da pritom gusi i dl. Poenta p2p jeste to sto si ti pomenuo ali zato postoje private trackeri, a sada moram i na javnim da uploadujem koji funkcionisu drugim principom. I ruzno je biti ucenjen :D

Sa 1.77 kad god sam imao max download isao je 50-54 kbit/s dok je upload 1kbit/s a sa 1.8 moram da stavim upload na 3 kbit/s da bi download isao do 36.
Naravoucenije ne ubacujte 1.8.

Sto bruka? Pa logicno je kad ogranicis upload da ti ogranici i download, zar ne!?
Kapiram da vi sa ADSL-om imate mali upload, ali opet ogranicavati na 1K, zar poenta p2p nije ti skidas od mene ja od tebe?:smash:
Ti možeš skidati od mene kada ja imam pristojan upload. Ovako ne. Zato svakih par meseci doniram koji dolar i miran sam sa uploadom. :)

Poslednja izmena:
Šta kukate? Meni 1.8.1 beta radi savršeno. Instalirajte Net Limiter, u utorrentu stavite da bude neograničen upload, a u Net Limiteru ograničite na onoliko koliko vam treba i rešena stvar.

Slažem se, masamunea. Ali ne želim da izgubim naloge na dobrim privatnim trekerima zbog smešne brzine slanja...

Da zavrsim sa mojim doprinosom ovoj temi:

I zato ako vam nije zao para da malo vise platite i ako imate mogucnost navatajte SBB flat home + lokal (koji vise znaci nego sto neki misle) i nema problema sa kojim god ocete torrent klijent programom...

Meni uTorrent 1.8 u kombinaciji sa PeerGuardianom 2 na VISTI radi savršeno. Download na ADSL 1mbps kod Beotela ide punom brzinom od 100-103 KB/s.

Da zavrsim sa mojim doprinosom ovoj temi:

Ili pređete na news odnosno neki kršteni seedbox (ima ih u news cenovnom rangu).

Manite se torentovanja u lokalu... to mu dođe k'o pecanje "velikim štapom" u lokalnoj bari. :d

Da li je imao jos neko probleme da znam da li da skidam ovaj? :)

Ima puno problema sa ovom verzijom jer privatni ali i javni trekeri posle kraceg vremena rade u offline sto moze da rezultira ban sa privatnih trekera.Sa verzijom 1.7.7 je sve ok!

Ili pređete na news odnosno neki kršteni seedbox (ima ih u news cenovnom rangu).

Manite se torentovanja u lokalu... to mu dođe k'o pecanje "velikim štapom" u lokalnoj bari. :d

Kako za koga, meni je sasvim dovoljan lokal, 80% stvari nadjem na njemu :p

Mnogo puta se pokazalo da najnovija verzija nije uvek i najbolja.

mani se ti praznih prica
bolje da pecamo velikim stapom u lokalnoj bari nego da placamo da bi pecali...

Od kad imam 1.8 (build 11813) full speed ide download :eyebrows:
A dok sam imao 1.7 varirala je brzina ,cak ga nekad drzi i na 3kb :lupko:

Kad cete da ukapirate da brzina samo i samo zavisi od seedera odnosno njihove upload brzine, vaseg provajdera i uopste ne zavisi od klijenta koji koristite. Ja samo isprobao sve od utorrent-a do Transmission-a i kad god sam skidao dobro seedovan fajl brzina je uvek bila max.

bolje da pecamo velikim stapom u lokalnoj bari nego da placamo da bi pecali...

:D

Da, da... sa sve FL manje od 125 torenata sa >1 leecherom (čak i admin ima surf paket, čemu dalja priča ? :d ).

Mala bara, puno VIP "Jack Bauer" krokodila, a ? :p

Problem sa verzijom 1.8....

Port-forwarding nikada nije pravio probleme, a sa ovom verzijom, kuku...

Utorrent je napravio svoja dns podesavanja u ADSL routeru (cime sam dobio da mi se konekcija gubi na svakih sat do dva), i kada sam ih iscitao tehnickoj podrsci, rekli su mi da pomaze samo hardverski reset.

Posto sam skoro imao problem sa hardom, pogubio podatke itd. Uglavnom, skinuo sam i instalirao 1.8 i kod mene radi najnormalnije.
1.5Mb ADSL i vuce standardnih 169KB/s sto sa jednog sto sa vise torenata. Probao sam i sa ogranicavanjem uploada... Ako stavim 4KB/s po torentu onda nemam limitiran down. Sve ispod toga ima limit. A posto stavljam max 2 simultana downloada uopste ne vidim problem, meni leti najnormalnije.

Ali jedan problem sam definitivno primetio... Ne mogu na 1.8 da nateram da mi automatski ucitava torent koji skinem. Sve je podeseno i nece. Ne znam jel se to desava jos nekome ali kod mene ne fercera :)
Ali posto i nije neki problem necu se vracati na stare verzije nikako. Mrzi me da deinstaliram, instaliram, podesavam opet iako to sve traje 5 minuta.

Btw, NEWS je keva! Uplaticu ga ovih dana opet definitivno.

Poslednja izmena:
Ja sam još na 1.6 i ne vidim nikakav razlog da menjam. OK, znam, znam, ovi sa pricate trackera ne volU... Ne skidam sa private trackera.

Ja sam isto josh uvek na 1.6 i svi private trackeri ga ipak volu? Plus cemu groznicavo menjanje verzija kad ionako sve to isto radi...

Ja sam isto josh uvek na 1.6 i svi private trackeri ga ipak volu?
Nemam pojma, ovde je bilo priče da je na mnogim banovan. Ja ne idem na privatne jer sa mojih 64 kbps uploada bi mi trebali meseci seed-ovanja da održim ratio.

Banovan je na vecini private trackera

Не знам дали сте приметили, али ја сам ладно почео да добијам пирове са ipv6 адресама у mtorrentu :zgran:, нешто сам ради теста инсталирао подршку за ipv6 кад оно ради i p2p преко њих, баш сам се изненадио.

Imam adsl preko sezam pro-a 512/64 i prvi put sam instalirao Torrent. Inastalirao sam najjnoviju verziju 1.8, a probao sam i sa Azureus torrentom (Vuze) 3.1.1...rezultat je isti...iako ima vise seedera, nekoliko minuta mi je brzina 40-52Kbs, a nakon toga opadne i bude 2-5 i nema tendenciju rasta. Download mi je neogranicen, a upload sam podesio na 5. Treba li tu jos nesto podesavati jer ovako ce mi trebati meseci da skinem neki veci fajl?:wall:

Vrh Dno