Šta je novo?

Izasao novi µTorrent!!!

To ti nije baš pametno, što se tiče privatnih trackera, jer su banovane starije verzije.

Možeš da ograničiš upload na 1 kB/s bez problema i na novom utorrentu.

Instalirao. Download nije prelazio 12kb. Instalirao 1.7.7. Download maksimalnih 53-54kb.

Srbije nema na listi dodatnih jezika. :trust:

Da li je imao jos neko probleme da znam da li da skidam ovaj? :)

WebWolf, koristi 1.7.7 do daljnjeg. Onoga trenutka kada privatni trekeri budu uslovljavali poslednju verziju instaliraj je tada.

Pa 1.8 koristim josh od rane beta faze... Imao je svojih ludih momenata , medjutim poslednja 2 - 3 build-a su bili sasvim OK , kao i ova finalna verzija. Cak sta vise ... Mozda se tripujem ali "odokativno" 1.8 mi bolje radi na Visti ....

Ja pratim 1.8 još od prvih beta verzija, sasvim sam zadovoljan, bilo je malih probemčića, ništa strašno. :)

na eucu i dalje ne spada u listu "dozvoljenih" ... 1.8beta je dozvoljen :wall:

Molim vas jel moze neko da mi uploaduje 1.31 verziju ?

The Maximum upload rate field will limit the maximum rate at which µTorrent will upload for the selected torrent job(s). Setting the value to 0 is equivalent to setting it to unlimited. Setting the value to anywhere between 1 and 3 will limit the download speed for the torrent job to 12 times the set upload speed, and you will see a "[Limited]" message in the Transfer tab. This value is interpreted in KiB/s, so please enter it as such. This limit will not override the global maximum upload rate.

Znaci da vise ne sme u pojedinacnom torrentu da se upload smanji na 1 a da download ostane neogranicen

Prilozi

• limit.PNG
    limit.PNG
    16 KB · Pregleda: 143
Dakle, malo ce da sacekaju da skinem 1.8 ;) .

Tacno tako...I ako im je "stabilna" ova verzija ja cu ostati na 1.77 jos dugo,jer kolko sam cuo,sa verzijom 1.8 nisu se bas proslavili

1.7.7 radi ok i za sada ne vidim razlog za upgrade,generalno su uvek te novije verzije utorrenta malo musicave pa se posle odredjenog vremena sve to sredi i radi kao sat,

ja necu da ga updejtujem dokle god ova verzija radi...:)

Ma uzivaj, mnogi ljudi koriste neke verzije, tipa 1.3, kojih se ja jedva secam :). Radice ove jos dugo :)

ja sam kliknuo i instalirao mi se 1.8 kad sledeći dan problemi. upalim komp a eset internet security crvena ikonica, podignem na desktop ono piše otkazao antivirus, antispyware i još nešto.
obrišem ga kad ono windows explorer krene da se gasi, i odjednom BOSD tako da se ja vraćam na 1.7.7.

ja sam kliknuo i instalirao mi se 1.8 kad sledeći dan problemi. upalim komp a eset internet security crvena ikonica, podignem na desktop ono piše otkazao antivirus, antispyware i još nešto.
obrišem ga kad ono windows explorer krene da se gasi, i odjednom BOSD tako da se ja vraćam na 1.7.7.

nema ama nikakve logike to sto si sad upravo napisao ... da ti otkaze eset i explorer i bsod-i zbog utorrenta... koristim vistu 64 eset antivirus v3 i 1.8 utorrent i sve radi savrseno ... hint... netlimiter >>> pojedinacno setovanje brzina torenata ... A i sve to na stranu ama nikakve veze nemaju utorrent nod i explorer ... pre ce biti neka koincidencija + neki virus/oc makine :)

I moji problemi pocinju sa verzijom 1.8!! Sa 1.7.7 ja sve islo kao podmazano - za beotel adsl 512/64 download je isao brzinom 45-50 nekad i preko!

Medjutim sa 1.8 nece da makne vise od 11-12 kB/s!!

Sto je najveci problem sa zvanicnog sajta ne mogu da skinem 1.7.7. nema je, a kad je skinem sa druge lokacije ili pokusam da je aktviram sa harda F-secure antivirus kaze da je u pitanju virus i obrise ga!
Ako pokusam da ignorisem obavestanje da je u pitanju virus verzija 1.7.7 nece da se pokrene, vec mi komp prijavljuje nepoznat fajl??
kad sve to uradim sa 1.8 onda se lepo pokrene, portovi su kao u redu, sve je ok, a download spoooor!!!!

Stvarno izludeh, da li ima neko ideju kako da se vratim na 1.7.7!

Jos nesto kao verzije 1.7.7 kod mene je dobro radila fora da u generalnim podesavanjima ne ogranicavam ni up ni dl, a da svaki torrent pojedinacno -desni klik -bandwich allocations-set upload limit ogranicim na 1kB/s, ali kod verzije 1.8 kad to uradim ubijem download na minimum minimuma!!

Svaka ideja kako da se vratim na neku stariju verziju bi bash pomogla! Hvala, pozz

@poslanik: Probaj da ugasiš F-Secure pa onda pokreni instalaciju, znači ne da ga pauziraš ili ignorišeš instalaciju, nego ga ugasi skroz. Posle instalacije ga ponovo pokreneš i to je to.

izbirisao sve sto je bilo vezano za 1.8 verziju iz kompa, restartovao, skinuo sa neta ver.1.7.7 iskljucio antivirus, instalirao 1.7.7, restartovao i u samom utorrentu iskljucio automatic update! Ukljucio F-secure!
Probao download torrenta koji se na verziji 1.8 mucio na oko 12kB/s , na 1.7.7 je skocio momentalno na 48kB/s (naravno : bandwich allocations-set upload limit na 1kB/s) tako fura i dalje!

DuleC hvala na saradnji!

Moj savet-sacekajte sa prelaskom na verziju 1.8 ako vam stara dobro radi!

P.S. Moj slucaj nije pravilo, mnogima najnoviji utorrent radi isto dobro kao i ver.1.7.7, jedina razlika im je sto je ikonica na starom okrugla, a na novom kockasta! :)

Vrh Dno