Šta je novo?

Izasao MOH:Pacific Assault! [Demo]

eternity

Čuven
Učlanjen(a)
08.01.2003
Poena
650
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 14700K + NH-D14
Matična ploča
Gigabyte Z790 Aorus Elite X AX
RAM
Kingston 32GB (2x16GB) DDR5 6400MT/s CL32 FURY Renegade
GPU
RTX 3090 founders edition
Storage
Samsung M2 970 EVO Plus 500GB
PSU
EVGA 1000W GQ
Kućište
Antec NX360
Monitor
LG UltraGear 27GP850-B
Mobilni telefon
iPhone 14 PRO MAX
Pristup internetu
  1. Optički internet
Danas bi trebalo da ga dobijem.
Javljam cim instaliram.

P.S.Dolazi na jednom CD-u.
POZDRAV!

jel i dalje zahteva mohaa, ili ne ?

Trebalo bi da je zasebna igrica koja koristi novi engine.

samo demo je 534mb i sadrzi jednu od 25 misija koje ce biti u finalu....

ali svakako nabavite, atmosfera je neponovljiva... :)

eternity je napisao(la):
Javljam cim instaliram.

POZDRAV!

Nema trika da dolazi na jednom cd-u, mora da ti je to demo verzija.
534 mb demo, jedna misija, a cela igra na 1 cd? Funky :eyebrows:

da, 100% je to demo ali svakako javi utiske :)
a sigurno nije novi endzin, tako nesto ce biti tek za koju godinu kad izadje nastavak MoH-a, i to na UT 3 endzinu.
Ovo je vec izakana q3 mashina

Ada nemoguce igra treba da se prodaje pocetkom nevembra, i nemoguce da je na 1 CD osim ako je DVD verzija !!!
Pozdrav i javi utiske....

Malopre sam je instalirao.U pravu ste,jeste demo (razbicu dilera :smash: :mad: ).
Sto se tice prvog utiska nista posebno.Jedino sto valja je mrak atmosfera,dok su zvuk i grafika osrednji.Podrzan je P.S. 2.0.Takodje igra podrzava i Havok engine.
Ono sto je meni zasmetalo je nenormalna zahtevnost.Kod mene je Doom 3 daleko bolje radio od ovog iako ima 10x bolju grafiku.Ovde je prosek u 800x600 high je oko 20fps-a.Swapuje nenormalno.
Masina je Barton 2500+@3200+,Abit NF7,2x256 DDR-a i GF4 Ti 4200-8x.
Evo isecka iz readme fajla:

RECOMMENDED CONFIGURATION

= Windows XP or Windows 2000
= 2.0+ GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
= 512 MB RAM
= 3D video card with 128+ MB video memory which fully supports
DirectX 9.0

MINIMUM CONFIGURATION

= Windows XP or Windows 2000
= 1.5 GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
= 256 MB RAM
= 3D video card with 64+ MB video memory which fully supports
DirectX 8.1

The Medal of Honor Pacific Assault(tm) Demo has been tested on the
following 3D video cards under Windows 2000 and Windows XP:

= ATI Radeon 9500, 9600, 9700 and 9800
= ATI Radeon x300, x600 and x800
= Nvidia GeForceFX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5750, 5900 and 5950
= Nvidia GeForce 6800

While other cards that fully support DirectX 8.1 may work well with
the demo, they have not been tested.

Sve u svemu veoma zahtevno bez opravdanja.
Evo i screenshotova:

Poslednja izmena:
malo rama...

eternity je napisao(la):
Javljam cim instaliram.

POZDRAV!

AAAAAA, Pepsi mangupe, što mi ne reče da ideš kod tvog dilera da mi uzmeš nešto, evo ti moja grafička pa probaj možda ti proradi taj tvoj DEMO :-devil-:

MA znao sam da je DEMO cim je na 1 CD, a i treba da izadje tamo pocetkom novembra ;)
Dobro jos je to DEMO , sacekajmo pravu verziju , pa cemo da vidimo kakva je grafika zaista,i jos nesto prava verzija MOH-e nije toliko zahtjevna (PrOvJeReNo)...
Ali morate se sloziti samnom da igra ima nevjerovatno dobru pricu...

Ma prva Mohaa je jedna od najboljih igara sto sam ikad igrao, znaci tako se uzivis u igricu da je to strasno, samo sto sam je brzo zavrsio, a recite mi koji ono expansion packovi su izlazili posle, ja ***** nisam igrao ni jedan... imam gajbi Breaktrough, jeli to jedini expansion, a ako nije koji jos ima, jel ovo prvi, drugi...?
Ne znam kako niko ne provaljuje da je "Call od Duty" TESKA kopija MOHHA-e, znaci ne verujem, znaci sve isto, i ona je kao proglasena kao jedna od najboljih igara, normalno, kad su ukrali celu ideju i sve iz Medal of Honor-a...

Borise
expansioni su Spearhead i Breakthrough
Call Of Duty su i pravili autori MOHAA, i to smo provalili odavno, ne boj se :)

M3
Finalna verzija ne moze imati bolju grafiku. Ona moze samo da ispravi par bagova i donese kampanju koja ce povezati tih 20-ak misija...

OptiPlex je napisao(la):
Borise
expansioni su Spearhead i Breakthrough
Call Of Duty su i pravili autori MOHAA, i to smo provalili odavno, ne boj se :)

Ok, to nisam znao, posto to nigde nije pominjano, i nervirao sam se, kao hvale Call of Duty na sve strane, u svim casopisima, ja reko sta je ovo, zar niko nije igrao Medal of Honor, zar ne vide da je isto.....
Ali posto su isti likovi pravili, onda im oprastam ;)

Jel propustam mnogo ako ne odigram ovaj Spearhead........ nisam neki ljubitelj expansion packova, nekako uvek me mrzi da instaliram, ili zaboravim, nekako najvise volim prvi deo igre.. i naravno drugu zvanicnu(kad izlazi MOH 2??), ali ovaj Breaktrough cu da odigram, imam ga na hardu duze vreme, ali mi je extra seckao sa starim kompom, sacu da vidim kako ce da radi sa Bartonom...

Pa Call Of Duty je radjen na osnovu MOHAA...
@Opti: pa na to sam i mislio, normalno da ne moze grafika da bude bolja( toliko bar znam )...
Nego otom potom vidjecemo kad izadje ...
Pozdrav...

Boris Lozac je napisao(la):
Ok, to nisam znao, posto to nigde nije pominjano, i nervirao sam se, kao hvale Call of Duty na sve strane, u svim casopisima, ja reko sta je ovo, zar niko nije igrao Medal of Honor, zar ne vide da je isto.....
Ali posto su isti likovi pravili, onda im oprastam ;)

Jel propustam mnogo ako ne odigram ovaj Spearhead........ nisam neki ljubitelj expansion packova, nekako uvek me mrzi da instaliram, ili zaboravim, nekako najvise volim prvi deo igre.. i naravno drugu zvanicnu(kad izlazi MOH 2??), ali ovaj Breaktrough cu da odigram, imam ga na hardu duze vreme, ali mi je extra seckao sa starim kompom, sacu da vidim kako ce da radi sa Bartonom...

Po nekom mom misljenju Breaktrough je mnogo bolji od Spearhead-a.

uf ovaj demo je fantastichan! japanci su ludaja malo malo pa jurishaju na tebe sa bajonetom... grafika je dosta poboljshana u odnosu na orginal kao i modeli saboraca i neprijatelja... gameplay ej mnogo dinamichniji i mnogo vishe podseca na call of duty.. eh da zahtevnost je preterana...sve na high u 800 ide glatko - b2500+ 512 ddr333 fx5600.. mada to je ipak demo...

Meni je Spearhead mnogo bolji od Breakthrough-a, ali zavisi kako ko gleda na stvari :) Spearhead se nekako logicno nastavlja tamo gde je Moha stao i ide se do Berlina, tj. do zavrsetka rata. Breakthrough se nekako odvija u sredini rata i nema nikakav logicki kraj, a plus sto je sa istorijskog aspekta katastrofalno uradjen. Mislim, Monte Kazino gde Nemci bombarduju a Ameri se grcevito bore da zadrze selo ??? :smash: Uzas
BTW ja razliku u gameplay-u izmedju njih nisam primetio da bih mogao na osnovu izmena u tom pogledu da tvrdim koji je bolji, a igrao sam ih 1 za drugim

ja sam primetio da je Breakhtrough malo zahtevniji od Spearhead-a a za Pacific sam
citao interview sa glavnim covekom za Medal i kaze da je skroz novi engine,i da ima stosta novog(kao i obicno),ali videcemo.rekao je da je igra u zavrsnoj fazi.ispravljaju sitnice i testira je 15-20 ljudi.i rece da izlazi u novembru.

G!!! je napisao(la):
uf ovaj demo je fantastichan! japanci su ludaja malo malo pa jurishaju na tebe sa bajonetom... grafika je dosta poboljshana u odnosu na orginal kao i modeli saboraca i neprijatelja... gameplay ej mnogo dinamichniji i mnogo vishe podseca na call of duty.. eh da zahtevnost je preterana...sve na high u 800 ide glatko - b2500+ 512 ddr333 fx5600.. mada to je ipak demo...

Koje drajvere koristis?

61.77

sad sam pokrenuo breakthrough i mogu da kazem da se ovaj PA slobodno moze nazvati MOH 1.5 po pitanju grafike i igrivosti...

2 G!!!:Izmeri prosecan broj fps-a u Fraps-u.

Nemoguce da ide tako glatko.Swapuje li ti?Koji je operativni sistem?

Nego, prijatelji, rodjaci, kolege i prijatelji,

Gaji li neko od vas Medal u LAN-u? Moja ekipa se nedavno raspala, pa tražimo nove neprijatelje. Ako ima nekoga ko želi, molim vas da mi se javite na PM.

Hvala i izvinjavam se na trollu.

uh sorry eternity ali stvarno nisam u tim vodama sa frapsom 3dmarkovima i slichno...al ajd mozda se iscimam za to ovih dana....

Igra je definitivno bazirana na Q3 masini (pa ima .pak fajl u glavnom diretorijumu), ali toliko modifikovanoj da je to neverovatno! Izgleda fenomenalno i na Duronu 2.1 Ghz i FX 5900 XT-u u 1024 ide odlicno sa svim setovanjim nabudzenim!
ovo mozz biti sjajna igra!

@eternity Koliko sam primetio, u readme fajlu demo-a ti lepo pise da demo nije testiran sa dx8.1 kartama. Mozda ce to biti sredjeno i nekako optimizovano u finalnoj verziji. A sudeci po shotovima, nemoguce mi je da ti je tako slab FPS.
Sto se tice poredjenja MoHAA i CoD, iako je prica u MoHAA povezanija i misije nisu nabacane, mnogo bolji osecaj ratovanja i realniju atmosferu ima CoD, cak bih rekao da je mnogo bolja igra, samo joj fali duzina. Da, strasno me nervira i to sto nema krvi u MoHAA, a shellshock je dovoljan detalj koji CoD cini fenomenalnom igrom.
A usput Breakthrough sam psovao dok sam igrao i na kraju odustao, posto je sve besmisleno, a Spearhead je neuporedivo bolji, po meni i vredi ga odigrati.

Ako cemo realno svaki nastavak MOHE vrijedi odigrati , jer je svaki dobar na svoj nacin ;)
Pozdrav....

Agilni je napisao(la):
@eternity Koliko sam primetio, u readme fajlu demo-a ti lepo pise da demo nije testiran sa dx8.1 kartama. Mozda ce to biti sredjeno i nekako optimizovano u finalnoj verziji. A sudeci po shotovima, nemoguce mi je da ti je tako slab FPS.
Ja se nadam da ce to ispraviti u finalnoj verziji,a fps je konstantno oko 20.

Poslednja izmena:
agilni ovaj demo umnogome podseca na CoD.. ima i shellshock i rudimentalna kontrola saobaraca u tvom timu.. npr medik kad treba da te zakrpi ti kao prvo chuchnesh pa ti se skloni oruzije pa on vadi shpric il te posipa belim prahom i onako sav uzbudjen... skroz ok odradjeno...

G!!! je napisao(la):
agilni ovaj demo umnogome podseca na CoD.. ima i shellshock i rudimentalna kontrola saobaraca u tvom timu.. npr medik kad treba da te zakrpi ti kao prvo chuchnesh pa ti se skloni oruzije pa on vadi shpric il te posipa belim prahom i onako sav uzbudjen... skroz ok odradjeno...

Da, primetio sam na jednom screenshotu to sa injekcijom. A sto se mne tice, uopste se ne mora nesto posebno unapredjivati grafika, ukoliko se ostali elementi, poput tih unaprede ili ubace novi. A i prosto "wait here" saborcima bi ponegde bilo od koristi, da mi ne trce pred nisanom konstantno.

Nazad
Vrh Dno