Daemon to podržava već ihaha a velik je ~500kb 🙂borab je napisao(la):virtual drive 8 pro 35MB
virtual drive 8 personal 18MB
Podrzava laserlock securerom... Jedina mana je sto mi slabo vuce download.[/b]
marko011 je napisao(la):Da li su programi besplatni za koriscenje ili imas neki trial period?
Nero image drive ti je (verovatno) sasvim dovoljan. Drasticnih razlika nema.Milan82bh je napisao(la):Jel ima neke razlike izmedju Nero ImageDrive-a i VD8,VCD,AL120%....?
PoZ
Minja je napisao(la):Optiplex, uzdrzi se od komentara kao sto su "gluposti, nemate pojma" - vise govore o onome ko ih upucuje nego o onima kome su upuceni.
Cao
Preko prstica naravno :smack: :smack:Milan82bh je napisao(la):...
Hocemo li mi vise napraviti taj "Fight Club" ili ste svi samo jaki preko prstica :mrgreen:
Ma pusti njega on kad ne zna šta da radi uzme pa proziva ljude bez vezejaksa je napisao(la):Filipenko, jel ovo vasa tj tvoja i jddipqd-ova interna sala ili sta?
Lepo sto si analizirao sve programe, ali ne znam sta ti je covek kriv i duzan?
jddipqd je napisao(la):Inače smoreni daemon zaista čita mali broj formata:
cue/bin, iso, ccd, bwt, mds, cdi, nrg, pdi, b5t
Dok 'apsolutno najapsolutnije najvelicanstvaniji program te namene' čita stvarno ogroman broj formata...
cue/bin, iso, ccd, bwt, mds, cdi, nrg
Instant CD/DVD, BlindWrite 5Heinz je napisao(la):Koja su poslednja dva od Daemona? Nikad čuo.
Milan82bh je napisao(la):...
Hocemo li mi vise napraviti taj "Fight Club" ili ste svi samo jaki preko prstica :mrgreen:
btw
Da probao sam taj A120% ali me interesuje da li mogu vec napravljene image filove u Neru da koristim sa njim?
Posto imam gomilu naslova na hardu!!!!
PoZ
Minja je napisao(la):Image mozes odmah loristiti ili rezati bez neke konverzije. Alcohol je super ali ne vidim neku manu ni Nero image drive-a. Sta ce ti veci broj formata ?? Sve lepo radi i bez greske se reze tako da ne vidim razlog za odustajanje od dobrog resenja. Nema bog zna kakav izgled - ali kome to jos treba... E sad, sto se zasticenih diskova tice Alcohol je zakon (vec zalazimo u zabranjene teme ). A oni koji se loze na graficki izgled programa ili im je to vazno uglavnom i nisu neki zahtevni korisnici. Optiplex, uzdrzi se od komentara kao sto su "gluposti, nemate pojma" - vise govore o onome ko ih upucuje nego o onima kome su upuceni.
Minja je napisao(la):A oni koji se loze na graficki izgled programa ili im je to vazno uglavnom i nisu neki zahtevni korisnici. Optiplex, uzdrzi se od komentara kao sto su "gluposti, nemate pojma" - vise govore o onome ko ih upucuje nego o onima kome su upuceni.
jddipqd je napisao(la):Inače smoreni daemon zaista čita mali broj formata:
cue/bin, iso, ccd, bwt, mds, cdi, nrg, pdi, b5t
Dok 'apsolutno najapsolutnije najvelicanstvaniji program te namene' čita stvarno ogroman broj formata...
cue/bin, iso, ccd, bwt, mds, cdi, nrg
FYI skoro svakodnevno. Trenutno 10 imidža. Inače sve svoje imidže pravim kao nrg, ako neki ne može tako (a takvih stvari praktično i nema jer kod nas sve već stiže sa razbijenim zaštitama) onda blindwrite.OptiPlex je napisao(la):I poslednje, stvarno bezveze forsiras te programe od 500k samo zato sto su 500k :zid: Reci koliko cesto koristis taj program i koliko imidza drzis na hddu ? Jedan ili dva ? Ja drzim ko zna koliko imidza u nekoliko direktorijuma (barem 20 u svakom trenutku), i Alcohol mi upravo omogucava najlaksi i najpregledniji rad sa njima. Drugim recima govorim iz iskustva. A ti govoris kao neko kome ne treba nista bolje od trenutnog jer ti te opcije ni ne trebaju, tj. ne koristis ih intenzivno.
Jeste, i Zastava se kotrlja, ali nije bolja od BMW-a ;P
jddipqd je napisao(la):...
To što je nekom preglednije nekom nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari