Šta je novo?

Izasao dx 8.1b

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Microsoft je izbacio finalnu verziju dx8.1b.
Instalirao sam je i za sada igre rade bez problema, au 3dmark2001 imam 300 poena vise.

Ta verzija je postavljena na Microsoft-ovom Download Center-u, pod sledecim opisom:
DirectX 8.1b Redist Install

This download provides the end-user Redistributable that developers may include with their product. The redistributable license agreement covers the terms under which developers may use the Redistributable. If you choose to distribute the Redistributable Code, you must include the files as specified listed in the Redist Directory Read Me file

i to jos 25.06. U medjuvremenu nije i dalje okacena na zvanicni DirectX sajt, gde je jos uvek samo obican 8.1. Osim toga zanimljivo je da je jedinstvena verzija za sve OS-ove, sto ranije cini mi se nije bio slucaj...

http://www.microsoft.com/downloads/release.asp?ReleaseID=40153

Apslolutno se nigde ne spominje, recimo Google ne daje ni jednu jedinu referencu na takav upit, upeo sam da pronadjem link preko jednog posta na bbs-u !!!

Da li je nekome jasno u cemu je kvaka ??? (odnosno da li neka kvaka uopste postoji, ili su je samo pustili prvo developer-ima, pa cekaju da vide reakcije pa da je puste za siru publiku ?)

Nazad
Vrh Dno