Šta je novo?

Izasao Driv3r

Twi$teR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
715
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & Arctic LF III 360 A-RGB
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX (rev. 1.3)
RAM
T-Create Expert 32GB DDR5 6000 CL30
GPU
Gigabyte Gaming OC GeForce RTX 4090
Storage
Kingston KC3000 1TB Gen.4 NVMe
Zvuk
Pioneer VSX-921 / Jamo S426 HCS3
PSU
FSP Hydro G Pro 1000W (ATX 3.0)
Kućište
Asus A21 (4x Arctic P12 PWM PST A-RGB)
Monitor
Gigabyte Aorus FO27Q2 (QD-OLED)
Miš & tastatura
Razer DeathAdder V2 Pro & Logi MX Keys S
Pametni uređaji
Steam Deck OLED
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Video sam da je danas izasao Driv3r za PC (ide na 1 DVD), pa me interesuje da li je vec neko nabavio igru. Verzija ove igre za konzole se nije bas nesto proslavila kada je izasla prosle godine, pa se nadam da se nece to isto desiti i sa PC verzijom. Najverovatnije cu nabaviti igru ovih dana, a ako me neko preduhitri neka iznese svoje utiske. Pozdrav.

Jel ste pogledali review-e? Igru su ispljuvali zesce... Ocena 3/10 ... Cist port sa konzole...
Jel neko probao da cujem info iz prve ruke?

Uzas

Igra je uzas zivi i nemojte bacati pare na nju. Gledao kod drugara kako igra i nisam imao ni najmanju zelju da je isprobam licno.

Bas su slepci... :(

Prvi deo je bas bio extra. Dane sam "izgubio" igrajuci ga.

Je*eni neiskorisceni potencijal... ta igrica je mogla da bude do j*ja.

Shto se tiche same voznje, josh je i bolje od prvog dela, ali mora se izaci iz automobila, a to je onda krsh zivi...

steta
taman sam se ponadao novoj 'GTA' igri

Da li je neko probao na pc-u , a ne ono video sam cuo sam!
Da li se isplati nabavljati?

Grafika je lepa samo na screenshot-ovima(neopravdano zahtevna),upravljanje vozilima prihvatljivo,ostecenja istih sasvim ok,kretanje i pucanje neprecizno...itd.
E sad proceni sam dali vredi uzimati ili ne.
P.S. ja je igram i zavrsicu je,cisto da vidim kako ce se prica zavrsiti.
Poz`

totalno razocarenje....sta sad cekati.....

Ma.... u poslednje vreme sve vise i vise igara za PC samo "odradjuju" ... i to igara koje su nekada bile legende... tek tako, kao da im nije ni stalo da urade dobru igru. Da li je to posledica umiranja PC trzista ili nesto drugo, ne znam.......

Jeste, evo umire PC jer su portovi sa konzola krsh :d Nije to problem PCa vec tih igara koje dolaze. I nije tacno da ne valjaju. Naravno, kao i uvek, ima tu mnogo gluposti, ali i dobrih stvari.

filipenko je napisao(la):
Jeste, evo umire PC jer su portovi sa konzola krsh :d Nije to problem PCa vec tih igara koje dolaze. I nije tacno da ne valjaju. Naravno, kao i uvek, ima tu mnogo gluposti, ali i dobrih stvari.

upravo tako...pogledajte pro evolution soccer...:D

Ja sam je igrao na PS2 i mogu slobodno reci da me je igra totalno razocarala...
E sad ne znam kakva je za PC ???

M3 je napisao(la):
Razocaraces se i na Pc-u.

M3 je napisao(la):

Ja ga igram vec 5 dana i nije toliko losa.Dosta podseca na MAFIU u modernijem okruzenju.

Poslednja izmena:
NE zezaj se molim te...Mafia je institucija za nju smijesno ih je uporedjivati ;)
Poz...

Jedino sto Mafija nema kola koja idu preko 35 :)

Chekajte San Andreas, sad ce za 2 meseca :D

Pazite bug u Driveru: Vozim se sa onim covom sa sesirom i on mi kaze da treba da poubijam ljude u nekom kaficu i da ga unistim (kafic). E sad ja sve pobijem, unistim kafic a gore odbrojava za koiko ce policija doci. Ja stajem pored auta kada dolazi zadnja sekunda, moj lik ulazi u auto, krece a onaj cova sa sesirom izlazi napolje iako sam ja vec poceo da vozim. I pojavljuje se poruka: Mission failed, Cova je ostao. I tako 3-4 puta. Napominjem da se i mom drugu desava isto. Ne mogu da precem jeb*** fazu. WTF???

filipenko je napisao(la):
Jedino sto Mafija nema kola koja idu preko 35 :)
Pa to je i car igre jer je igra radjena u starije doba....tad ni kola nisu mogli preko toga...najaca igra tog zanra je definitivno ;)
Driver sto se tice GTA: SA samo se ti sali sa nama....lako mi je za tebe PS2 je tu ..... :eyebrows:
Poz...

ma kakav PS2...on nemoze ni da tera igru kako treba sve vreme...
lepo sacekamo jos par meseci i mozemo da igramo tu igru like is meant to be na PC platformi...
ista stvar i sa xbox-ovim Halo 2...to nije predvidjeno za konzole,to je za PC...e sad druga stvar je sto konzolno trziste donosi mnogo vise love..pa se tamo izdaju igre koje bi se inace pre pojavljivale na PC-u...

driver je napisao(la):
Chekajte San Andreas, sad ce za 2 meseca :D

Ili da igramo na PS-u 2, na kome, blago receno, izgleda ocajno. Juce sam probao, nema nijedan efekat (osim lightmape farova - otprilike Direct X 5 efekat :)). Mislim da GTA3 na PC-ju izgleda za tri koplja bolje. Zato i cekamo - da ga dorade, da na nesto lici. Ne mozes na PC izbacivati bilo sta
:type:

M3 je napisao(la):
Pa to je i car igre jer je igra radjena u starije doba....tad ni kola nisu mogli preko toga...najaca igra tog zanra je definitivno ;)
Driver sto se tice GTA: SA samo se ti sali sa nama....lako mi je za tebe PS2 je tu ..... :eyebrows:
Poz...

I meni je Mafia super igra ali su mi voznje njen ubedljivo najgori deo. Samo je bitno da se ne zaustavis/sudaris jer ubrzavas 100 godina i to je to :)

Vrh Dno