Serbianboss
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.01.2005
- Poena
- 360
The doctor is out.
The Dr. DivX™ encoding application is no longer available. Time has caught up with the doctor and the new and improved DivX Converter™ has replaced him. While there will be no new Dr. DivX updates, you can still use your existing copy of Dr. DivX and get any support you may need through DivX.com.
AutoGK je pravljen da saradjuje sa verzijama codec-a koje dolaze uz njega. Neka saceka neku noviju verziju AutoGK-a ili nek radi iz nekog drugog alata.ima-li-koga-tu je napisao(la):hey people kako ste ga koristili. moj drug ga je pokrenuo preko AGordianK, i konverzija mu je trajala oko 10 sati za DVD od 1h 58 min (ifo fajl), zauzeo je je oko 800MB, iako mu je receno da bude na jednom CDu.
is here something wrong or...?
Nisam rekao da nece raditi, ali moze da dodje upravo do ovakvih problema tipa oversize/undersize izlaznog fajla.andjelkoyu je napisao(la):Hm, znaci da je pravo cudo sto meni AGK radi sa "mojim" codecima?![]()
Dandy je napisao(la):AutoGK je pravljen da saradjuje sa verzijama codec-a koje dolaze uz njega. Neka saceka neku noviju verziju AutoGK-a ili nek radi iz nekog drugog alata.
Serbianboss je napisao(la):isprobao sam ga ali nemozes podesiti nijednu opciju.Daje ok sliku, ali ne mozes podestiti ama bas nista
pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari