Mozda je hteo da kaže, preterano zahtevan za Q3 mozakDandy je napisao(la):Dakle ovo 'preterano zahtevan' je notorna glupost...
Niko je napisao(la):Q, Q2, Q3 RULEZ
CS je igra za decu od 10 do 12 god.
U igraonicu ili kod sebe? Imas samo 1.4 ili si ostavio i 1.3?Sasa je napisao(la):Turio sam ga i OK je.
I 'n' i 'p'...i usporenje nakon svakog skoka koje onemogucuje buny hoping (koje slovo ide x2 ?)
To me podseti, da li je receno sta u "what's new" povodom "rupa" i varanja?Meni se generalno dopada, sad glat pogadjam par tih skakaca, matrixovaca ili kako ih vec klinci zovu![]()
Niko je napisao(la):Q, Q2, Q3 RULEZ
CS je igra za decu od 10 do 12 god.
Marko37 je napisao(la):U igraonicu ili kod sebe? Imas samo 1.4 ili si ostavio i 1.3?
DamjanMX je napisao(la):Nego, daj bre jer je neko skinuo sa net-a taj CS 1.4 i voljan je da mi nareze???? Sale???
Sasa je napisao(la):Turio sam ga i OK je.
Meni se generalno dopada, sad glat pogadjam par tih skakaca, matrixovaca ili kako ih vec klinci zovu
Pozdrav!
Stanke[RUR] je napisao(la):pa zato to i jeste vunena verzija!!![]()
Sasa je napisao(la):Kuci sem Icy Tower i ovce Svena nemam nista.
Evo ti domaci linkGANDALF je napisao(la):LINK je....
ajde malo...
El' radi PODBOT? Nova verzija PODBOT-a?
Please....![]()
![]()
![]()
Marko37 je napisao(la):
Sven Bomwollen. Nisam znao da vec svi zanju za to. Koju verziju imas - standard ili Easter?
BTW koji ti je rekord? Meni 2324.
Marko37 je napisao(la):
Sven Bomwollen. Nisam znao da vec svi zanju za to. Koju verziju imas - standard ili Easter?
BTW koji ti je rekord? Meni 2324.
Verovatno mislis na moje linkove gore. Verovatno nisi sobro razumeo. U pitanju su linkovi za CS 1.4, a sto se tice Pod-Bot-a, ostao jedini i najbolji 2.5 verzija.Amon_Ra je napisao(la):Da li je izasla i nova verzija Pod Bot-a ili je ovo cist upgrade?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari