Šta je novo?

Izasao CS 1.4!

Dandy

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
985
Evo cisto da javim, posto vidim da niko drugi nije postovao ovde :)
Ajde javljajte utiske, ja tek treba da ga skinem.

Nasminkan, preterano zahtevan....

Preterano zahtevan...?
Jel novi engine u pitanju?

Ih bre preterano zahtevan! Pa 1.3 se igrao na karti sa 8 mega rama i procesoru od 300Mhz...

Dakle ovo 'preterano zahtevan' je notorna glupost...
Igra je ostala ista sto se engine-a i zahtevnosti tice naravno. Generalno mi se svidjaju sve promene, videcemo samo kako ce to 'skakaci' medju cs-ovcima prihvatiti ;)

Dandy je napisao(la):
Dakle ovo 'preterano zahtevan' je notorna glupost...
Mozda je hteo da kaže, preterano zahtevan za Q3 mozak :)...

Veoma je slican 1.3 verziji i upste nije zahtevniji! Ima par pobolsanja koja su usmerena ka vecoj realnosti ali posle 15 minuta se navikne. Sve u svemu isto kao i 1.3

Turio sam ga i OK je.

Verujem da si vec procitao sta je sve novo, a jedino sto se stvarno oseti je sto tela "palih boraca" ostaju, fenomenalan spectator mod (kako ga iskljuciti da onaj ko pogine ne dojavljuje svojima gde su protivnici ? ) i usporenje nakon svakog skoka koje onemogucuje buny hoping (koje slovo ide x2 ? :))

Meni se generalno dopada, sad glat pogadjam par tih skakaca, matrixovaca ili kako ih vec klinci zovu :)

Pozdrav!

Video juče-bolji je od 1.3, manje je bugova. Inače sve je ostalo isto što se tiče izgleda igre

Q, Q2, Q3 RULEZ

CS je igra za decu od 10 do 12 god.

Definitivno

Samo cu da dodam (mada mi se CS bas i ne svidja mnogo) da stvarno nema nikakve veze na ovaj thread ostavljati postove ovakvog tipa (prethodna 2)
Pozdrav

Sasa je napisao(la):
Turio sam ga i OK je.
U igraonicu ili kod sebe? Imas samo 1.4 ili si ostavio i 1.3?
i usporenje nakon svakog skoka koje onemogucuje buny hoping (koje slovo ide x2 ? :))
I 'n' i 'p'... :)
Meni se generalno dopada, sad glat pogadjam par tih skakaca, matrixovaca ili kako ih vec klinci zovu :)
To me podseti, da li je receno sta u "what's new" povodom "rupa" i varanja?

Ja vas sve POSLEDNJI put lepo molim da se suzdrzavate nepotrebnih komentara, ako ne volite CS onda zaobidjite ovaj thread a ne da pametujete, isto vazi za SVE!!!

Nego, daj bre jer je neko skinuo sa net-a taj CS 1.4 i voljan je da mi nareze???? Sale???

LINK je....
ajde malo...
El' radi PODBOT? Nova verzija PODBOT-a?
Please....:) :p :)

Nista posebno. Nemogucnost vise skokova, pistolji su malo oslabljeni izuzev glocka koji je sada jaci, steyr je jos malo ubojitiji, 3 "sirine" nisana: prvi pri kretanju, drugi pri stajanju i treci pri cucnju. Inace, ovo je moguce izbeci ako se u konzoli kuca cl_dynamiccrosshair 0. Takodje, postoji mogucnost iskljucivanja zamora pri skoku cime se omogucuje veci broj skokova odjednom, samo sto se ne secam kako tacno ide komanda.

CS

Sto se tice CS verzije 1.4, vecu glupost nisam video odavno.
Programeri igre ne znaju sta ce sa sobom, niti sa zahtevima igraca, niti sa zahtevima organizatora turnira, kako CPL tako PGL i ostalih.
Ne znam da je neka igra pretrpela ovoliko izmena u svojoj fizici do sada.
I Quake3 je imao svoje tripove sa 125Hz opcijom, i throughfloors opcijama, ali su te bolesti prelezali.
Ovi izgleda nisu.
Ja sam pucao iz snajpera, i mogu vam reci da mogu da idem i da pucam, ne brzo, ali je moguce.
Da ne pricam o pucanju sa pistoljem.
Ovo sa verzijom 1.4 je postalo umnobolno.
Pokusajte da trcite sa heklerom i pucate napred.
Meni je par metaka zavrsilo u "nebu" !!!
Znaci mora da je specijalac bio slab u zglobovima, ili je defektoid, ali to se desava u igri.
Pistolji su posebna stvar.
Toliko se trude da naprave igru realnom, a izgleda ni sami ne znaju sta je realno.
Mozda bi trebali da odu na poligon, pa da provere kako se gadja iz trka pistoljem.
Znaci usp i deagle su ojadili, sto se tice preciznosti.
Izgleda da cemo svi morati da se mumificiramo ako zelimo da nesto pogodimo gde smo zamislili, a da se ne uzdamo u zalutali metak?

Ipak je Quake2 Quake2, moze da prica/pise ko sta oce.

Marko37 je napisao(la):
U igraonicu ili kod sebe? Imas samo 1.4 ili si ostavio i 1.3?

Ko se jos igra kuci kad ima igraonicu ? :)

Kuci sem Icy Tower i ovce Svena nemam nista.
E da imam, Clickomania, roknula bi me riba da to obrisem :)

Pozdrav!

DamjanMX je napisao(la):
Nego, daj bre jer je neko skinuo sa net-a taj CS 1.4 i voljan je da mi nareze???? Sale???

Nemam rezac u igraonici, a kuci nemam CS :)
Navrni sa HDD-om.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Turio sam ga i OK je.

Pozdrav!

pa zato to i jeste vunena verzija!!:D
da budem realan ja sam UT igrac i ono seva mi paja za CS ali ko nije znao 1.3 sigurno nece ni 1.4 poz..

Stanke[RUR] je napisao(la):
pa zato to i jeste vunena verzija!!:D

Nije, samo igram sa manjim sensitivity-em pa mi je tesko da se okrecem brzo oko svoje ose.

Nemam problema ni sa kim kad su na vise od metar daleko :)

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Kuci sem Icy Tower i ovce Svena nemam nista.
:)
Sven Bomwollen. Nisam znao da vec svi zanju za to. Koju verziju imas - standard ili Easter?
BTW koji ti je rekord? Meni 2324.

Marko37 je napisao(la):
Sven Bomwollen. Nisam znao da vec svi zanju za to. Koju verziju imas - standard ili Easter?

Kapiram da je obicna. Inace, igram je vec dva meseca, pa nije vise nova.
Rezultat malo ispod 2000.

Pozdrav!

Marko37 je napisao(la):

Sven? Ovca? Kapiram da je to nesto sitno? Daj link :)

Gde moze da se skine Sven Bomwollen [direktan link], hvala za CS!FX

Da li je izasla i nova verzija Pod Bot-a ili je ovo cist upgrade?

Amon_Ra je napisao(la):
Da li je izasla i nova verzija Pod Bot-a ili je ovo cist upgrade?
Verovatno mislis na moje linkove gore. Verovatno nisi sobro razumeo. U pitanju su linkovi za CS 1.4, a sto se tice Pod-Bot-a, ostao jedini i najbolji 2.5 verzija.

Nazad
Vrh Dno