police je napisao(la):Verovatno mislis na moje linkove gore. Verovatno nisi sobro razumeo. U pitanju su linkovi za CS 1.4, a sto se tice Pod-Bot-a, ostao jedini i najbolji 2.5 verzija.
Sve je ok Wigum-e
police je napisao(la):Verovatno mislis na moje linkove gore. Verovatno nisi sobro razumeo. U pitanju su linkovi za CS 1.4, a sto se tice Pod-Bot-a, ostao jedini i najbolji 2.5 verzija.
Sasa je napisao(la):Kapiram da je obicna. Inace, igram je vec dva meseca, pa nije vise nova.
Rezultat malo ispod 2000.
Pozdrav!
Vocko je napisao(la):Davajte link za OVCU![]()
Stalin je napisao(la):
Vocko je napisao(la):Hvala, ali dok je neko obesio link ja vec skinuo i trenutni hi-score mi je 1634
Izasao je beta patch za HLserver koji ispravlja neke stvari, a izmedju ostalog ponovo ubacuje fadetoblack.Komita je napisao(la):Ja sam ga postavio u igracnici i sto da vam kazem radi solidno mada ima nekih bagova i bagovcica, ali sve u svemu nije lose izuzev jedne po meni kljucne stvari, a to je da ne mozes da koristis komandu fadetoblack, a znate sto to znaci.
Dandy je napisao(la):Izasao je beta patch za HLserver koji ispravlja neke stvari, a izmedju ostalog ponovo ubacuje fadetoblack.
Ma slazem se ja, ali mozda nekome zatreba za turnir ili nesto slicno.Sasa je napisao(la):Nema potrebe jer i mp_forcechasecam odradjuje posao.
Zakucava samo na first person view i to je sasvim ok.
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari