Šta je novo?

Izasao CS 1.4!

police je napisao(la):
Verovatno mislis na moje linkove gore. Verovatno nisi sobro razumeo. U pitanju su linkovi za CS 1.4, a sto se tice Pod-Bot-a, ostao jedini i najbolji 2.5 verzija.

Sve je ok Wigum-e ;) nabavio sam CS 1.4 i u medjuvremenu saznao da jos nema novog Pod Bot-a.

Sasa je napisao(la):
Kapiram da je obicna. Inace, igram je vec dva meseca, pa nije vise nova.
Rezultat malo ispod 2000.

Pozdrav!

2356 :)

igra rula :) u pocetku nisam skapiro sta treba ali kada su moji inventivni prsti dotakli space :) sve mi je bilo jasno :)

Davajte link za OVCU :)

skore mi je 2152... to je sa predjena sva cetiri kruga... steta sto nema jos... a mnogo je dobro kad te uhvate vanzemaljci!!!

Vocko je napisao(la):
Hvala, ali dok je neko obesio link ja vec skinuo i trenutni hi-score mi je 1634

Ma, zatrebace nekom drugom, sigurno...V zdorovje, komrad Vocko...(D)

Hahaha cool je igrica, nisam skapirao u cemu je fora, ali kada sam dotakao space zurka je pocela! :D
Dajte jos neke ovako zabavne igrice, ne moraju biti na ovu foru, samo neka je zabavno...

Ja sam ga postavio u igracnici i sto da vam kazem radi solidno mada ima nekih bagova i bagovcica, ali sve u svemu nije lose izuzev jedne po meni kljucne stvari, a to je da ne mozes da koristis komandu fadetoblack, a znate sto to znaci.

Komita je napisao(la):
Ja sam ga postavio u igracnici i sto da vam kazem radi solidno mada ima nekih bagova i bagovcica, ali sve u svemu nije lose izuzev jedne po meni kljucne stvari, a to je da ne mozes da koristis komandu fadetoblack, a znate sto to znaci.
Izasao je beta patch za HLserver koji ispravlja neke stvari, a izmedju ostalog ponovo ubacuje fadetoblack.

Dandy je napisao(la):
Izasao je beta patch za HLserver koji ispravlja neke stvari, a izmedju ostalog ponovo ubacuje fadetoblack.

Nema potrebe jer i mp_forcechasecam odradjuje posao.
Zakucava samo na first person view i to je sasvim ok.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Nema potrebe jer i mp_forcechasecam odradjuje posao.
Zakucava samo na first person view i to je sasvim ok.

Pozdrav!
Ma slazem se ja, ali mozda nekome zatreba za turnir ili nesto slicno.

Nazad
Vrh Dno