Šta je novo?

Izasao CMR5 Single-Player PC demo!

Valjda kaze da to predstavlja tek 70% igre???

byMaX je napisao(la):
Skinuo sam Xtend Rally Demo, grafika je prava DX9, razbija Colina po svim poljima

grafika stvarno odbija, mislim da je trava preterano odradjena ali nisam igrao ostale igre koje su se skoro pojavile pa ne znam gde je u odnosu na njih.
btw igra se zove Xpand Rally ;) i mnogo mi secka da bi mogao da znam nesto vise od toga kakva je grafika :d

Verovao ili ne, u 1280, sve na max i 8x AF - secka i na nV40 i X800 XT! Zasu!

byMaX je napisao(la):
Verovao ili ne, u 1280, sve na max i 8x AF - secka i na nV40 i X800 XT! Zasu!

morace malo da smanje soma za finalnu verziju :d
al grafika je stvarno dobra i table su na velikom otvorenom prostoru (u odnosu na colina i sl.), verovatno to kolje frame rate.

omnik je napisao(la):
To sam i mislio, otprilike :)

Meni je fizika 49.5%, zvuk 49.5% a tek onda ide ostalo... pa eto, LFS recimo...

Ovo bi moglo, sa malom rezervom, da se potpishe.

Ser_Zile je napisao(la):
morace malo da smanje soma za finalnu verziju :d
al grafika je stvarno dobra i table su na velikom otvorenom prostoru (u odnosu na colina i sl.), verovatno to kolje frame rate.

Da, strahovito velik prostor se odjednom vidi (ja sam naravno distance stavio na max) - kao da igram Battlefield ili FarCry (kako bese ona igra od Codemastersa, ona ratna, sto je brzo zaboravljena, a ima extra velike terene)??

Flashpoint valjda...

Pa i ne znam da je Flashpoint brzo zaboravljen...

Nego, pustimo to ovde...

@Dzoni_m Problemi sa CMR 04 se ponekad dogode ukoliko si imao prethodno instaliran CMR 2. Cak i da nisi, deinstaliraj "cetvorku" i ocisti sve temeljno u registry-u sto se tice Colina, a bilo bi dobro i Codemasters-a. Onda odradi instalaciju (a pre toga se potrudi da imas 53.03 ili novije drajvere) i nadam se da nemas SP2.

Agilni je napisao(la):
Pa i ne znam da je Flashpoint brzo zaboravljen...

Nego, pustimo to ovde...

@Dzoni_m Problemi sa CMR 04 se ponekad dogode ukoliko si imao prethodno instaliran CMR 2. Cak i da nisi, deinstaliraj "cetvorku" i ocisti sve temeljno u registry-u sto se tice Colina, a bilo bi dobro i Codemasters-a. Onda odradi instalaciju (a pre toga se potrudi da imas 53.03 ili novije drajvere) i nadam se da nemas SP2.

Nisam imao pre ovoga MCR 2 nemam sp2 i drajveri su 61.77
:wall: Hvala jos jedanput ali problem i dalje ostaje jos neko resenje?Zar je moguce da se ovo samo meni desilo :S: Napominjem da sve ostale igre (Doom3, NFSU, Mercedes benz, Splinter Cell) rade bez problema samo on zeza :whip:

M3 je napisao(la):
Akoo cemo tako najaci zvuk do sada ima Colin 4 , sto se tice grafike ona je ok , a sto se tice fizike ona je vise nego dobra.Ovo kazem vise nego dobra posto sam ga igrao na tastaturi na kojoj se vrhunski ponasaju kola, ali za volan je katastrofa ;)

Opet ja i WRC serijal, ali šta da radim:) Uglavnom, igrao sam i Colina 4 i WRC 3 jako dugo, i u ovom drugom je zvuk automobila daleko bolji...Šteta što je PS2 ekskluziva, ali ako ikada budete u prilici probajte WRC 3 ili neku noviju igru u seriji. Imate opis na http://www.emulationgalaxy.co.yu/editorials-rally.php gde ima dosta poređenja sa Colinom 4, pa preporučujem da ga pogledate.

Septimus je napisao(la):
Ovo bi moglo, sa malom rezervom, da se potpishe.

Ali grafika je izuzetno važna, jer ako je realistična jako doprinosi opštoj atmosferi a time i utisku o igri.

Dakle CMR sa svakim nastavkom postaje sve vece i vece ******.Apsolutno mi je nejasno kako im to uspeva,jos su znali da ove godine izlazi 2-3 relija koji ce po svim najavama biti vrhunski uradjeni

Ako smem i ja da kazem - skinuo Xpand a ne Xtend (MAx vuno jedna, ubio sam se trazeci:)) i meni mnooogo bolje izgleda nego demo za Kolina 2005! Ali bas je mnogo bolje, nekako krajolici su bas zivopisni:)

Xpand je dosta hvaljen,ali ja najvise ocekujem od Richard Burns Relija,mislim da ce se u njemu najvise obratiti paznje na realnost upravljanja i ponasanja automobila

Na Xpand vec mogu da zaborave oni koji vole realisticne simulacije... Moguce je da je ono u demou arkadni mod, mada sam ja na pocetku, u meniju, izabrao simulation... A ono nema veze sa simulacijom, ko Need For Speed...

Rekoh ja,koga zanima simulacija sacekajte Richard Burnsa,trebalo bi da se pozlati ovog meseca

byMaX je napisao(la):
Na Xpand vec mogu da zaborave oni koji vole realisticne simulacije... Moguce je da je ono u demou arkadni mod, mada sam ja na pocetku, u meniju, izabrao simulation... A ono nema veze sa simulacijom, ko Need For Speed...

ja se nadam da to prebacivanje u demou na simulaciju ne radi i da ce da proradi u finalnoj verziji jer steta za onakvu grafiku i dizajn mapa.
Rekoh ja,koga zanima simulacija sacekajte Richard Burnsa,trebalo bi da se pozlati ovog meseca

cekam ja i njega mada sa ovim krsem tesko da se moze poterati bilo koja od nadolazecih :(

Poslednja izmena:
Nadji dobru verziju igre, komshija moj ima loshu verziju i njemu isto uchitava pola sata, dok ja imam OK verziju i sve leti.

Dzoni_m je napisao(la):
Imam mali problem sa CM04 kad startujem igru samo crni ekran i nita vise :crash: E sad ipre nego sto sam reinstalirao Win igrao sam je ali dok se startuje trebalo je bogami 2-5 minuta crn ekran pa tek onda pocinje a sada ni da mrdne!!! Probao sam sa patch-om ali ne pomaze.Neko resenje?Masina je 2000+ 512DDR MSI KT3ultra2 i Prolink GF4TI4200

Reci koje drajvere i koju verziju DirectX-a imaš?!

A jesi li probao sa nekim drugim drajverima za zvucnu? Tj. koju zvucnu imas uopste? I to je cest problem u Kolinu, mada nisam jos naisao da se tako manifestuje.

Zvucna je SB live 5.1 drajveri su ono koje sam dobio uz karticu 5.12.2.252 verzija.

Drajveri za zvuk su manje bitni - 5.1 Doom 3 radi softverski!

Nazad
Vrh Dno