Šta je novo?

Izašao Google pack

Goyakla

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2005
Poena
705
http://pack.google.com/
Google izbacio svoj paket programa za široke narodne mase. Odlično za početnike i one koji ne žele da se bakću sa velikim izborom programa za sve i svašta.
Je li to prvi korak ka Google operativnom sistemu?

Može samo da se instalira, ne i da se downloaduje za kasnije...prc.
Ne znam da li se već sada baš može pričati o Google OS, ovo je samo paket programa koje, pretpostavljam, većina nas već ima.
Čudna mi čuda.

Ma ne volim ih ni ja, ali očigledno je google krenuo u opasnu bitku za tržište, posebno sa Microsoft-om.
A da je nešto super nije uopšte, ali ne zaboravite da ima mnogo ljudi kojima komp služi samo da odradi posao i koje ne interesuje (kao nas koji smo izmijenjali brdo softvera za sve i svašta dok nismo našli onaj pravi :D ) je li bolji ovaj player ili onaj ili ovaj antivirus ili onaj. Sve nešto mislim da je takvih većina i da google zna šta radi

Goolge polako ali sigurno puca na nov OS.
Jos nam samo drugi monopolista fali.

Bas smo se navikli na cika Bilija.

Ma jok... daleko je OS :)

Pharos je napisao(la):
Goolge polako ali sigurno puca na nov OS.
Jos nam samo drugi monopolista fali.

Bas smo se navikli na cika Bilija.

'Drugi' i "monopolista" ne mogu u istu recenicu, po definiciji...

Tu pola programa nisu google proizvodnje

Broz je napisao(la):
'Drugi' i "monopolista" ne mogu u istu recenicu, po definiciji...

Hmm, pa u stvari mogu. Po definiciji monopolista je onaj koji ima 40% i vise udela na trzistu. ;) Na tom predavanju sam pazljivo slusao! :D

A sto se tice googla, ja bih bas voleo da vidim da sve vise i vise pariraju microsoft-u! A pocinju sa malim stvarima, tako i treba.

Go, google, go!!! :banana:

Ovo im je jos jedan odlican potez u nizu za priblizavanje sirokim narodnim masama. Kao sto se ustalilo "trojka", "cetvorka" i "pentium", "windows" (umesto operativni sistem) i sl. gmail moze lako da postane sinonim za elektronsku postu, a ovaj paket je samo ulaznica za osvajanje korisnika koji nisu vicni da samostalno instaliraju sve te programe. Plus ni sami ne znaju sta im je sve od tih "sitnih" programa potrebno.

mesec je napisao(la):
Hmm, pa u stvari mogu. Po definiciji monopolista je onaj koji ima 40% i vise udela na trzistu. ;) Na tom predavanju sam pazljivo slusao! :D

Mora da si promasio predavanje...ili skolu :d
Monopol je kada se na strani ponude/traznje nalazi jedan tj. mono ucesnik.

Ukoliko mali broj (dvoje u potencijalnom Google case-u) drze veliki procenat trzista (vladaju istim) to se naziva oligopol.

Dobar izbor programa, većinu koristim.

Vrh Dno