Šta je novo?

izaš`o Windows Media Player 10

Stvarno su specijalni instaliro sam SP2 na XP i dobio WM9 koji sam vec imao instaliran ????#$%

pa kad je sp2 izisao nedelju dana pre WMP 10... :)

S obzirom da je WMP 8 bolji od devetke, pitam se da li je ovaj gori od svog prethodnika

Slayer je napisao(la):
S obzirom da je WMP 8 bolji od devetke, pitam se da li je ovaj gori od svog prethodnika

Ja se pitam zašto vas uopste zanima WMP?! :d

Pa ono, nekako je najprostiji za koriscenje :D

Sve Player alternative, kao recimo MDVDP, ili Rad Light i ostalo su previse komplikovani da ih koristiv svake sekunde...

Ima i vazniji deo, WMP JE integrisan sa WIN-om pa ce onda i mnoooge druge sitnice funkcionisati bolje, makar NE koristili WMP!

Auu... ja nisam video Media Player posle verzije 8 koju sam slucajno startovao na sveze instaliranom XP-u :)

Ima integrisan-(u ili e) gomilu codeca pride i ostali mogu da ih koriste u najmanju ruku mnogo brze nego kad se samostano dodaju! A o gnjavljenju pri tim instalacijama i da NE pricamoo...

Alo bre pa on pusta i HD-DVD vec je bilo reci u jednom threadu o tome. To mu je jedna od najvecih prednosti...a da je lep jeste:D

Najbolja baza medija, to ljudima koji imaju po 10-20 albuma nije ni bitno... dok oni koji imaju stotine/hiljade sigurno cene tu prednost MP nad ostalima... a za filmove naravno MPC.

Sunce mu njegovo, ne radi na WIndowsu 2003, znaci ne valja :)

Windows Media Player 10 by MS

instalirao sam ga upravo i bas je super okruzenje je skroz promenjeno
tezak je 12mb pa vam preporucujem da ga nabavite,
ukoliko koristite wmp a ne tamo one glupe programe(bsplayer,winamp....)

c3 je napisao(la):
...a ne tamo one glupe programe(bsplayer,winamp....)

well, ain't that funny? :d

:happy: :party: :lupko:

laugh2.gif

Poslednja izmena:
Ima jedna mana, ne pamti vise na kom delu baze ste se nalazili pri zatvaranju programa, kao i koji izvodjaci su imali otvorene liste albuma, veoma velika mana sto se mene tice, utice na opstu funkcionalnost znacajno...

Kazu da je WMA9 kodek (u desetci poznat kao 9.1) poboljsan u CBR modu na nizim bitrejtima (<= 128k)...

Jel moze WMP da ucita titlove kada gledam Divx filmove,ja ga ne koristim samo zbog toga

Ne, ali se to moze resiti instalacijom ffdshowa ili DivXG400.

Ja sve zivo gledam u WMP-u...Elem, kada se WMP dobrano prouchi (za to moram da se zahvalim svojoj zeni, poshto ga nikada ne bih pipnuo, da nije bilo nje), WMP je sasvim ok player, za sve zivo

Takodje WMP koristim za sve:)

Jel resen problem full screen (alt+enter) na extended desktopu?
Ajoj, ja tek sada vidim da imam 8.0....mozda je i u devetci reseno :)

Calibra, kada sledeci put odradis reinstal sistema, samo instaliraj K-lite codec pack i imaces sve sto je potrebno ;)

a do tada....instaliraj DirectVobSub....i nema frke ;)

joj al zalim ove sto gledaju sve iz wmp |_)))))

no dobro, ima nas raznih...

Sto da ne, mislim da je cak i glupo koristiti sto programa, evo ja recimo imam bar 10-15 programa na svom kompu koji svaki za sebe moze da preuzme pustanje svega, imam cak i WinAmp u 3 verzije 2.x, 3.x i 5.x (instalirano i ko zna koliko neistaliranih :D)) koji maltene ne koristim.... cemu to sve.... (mada 2.x dobro dodje za muziku u igrama jer skoro ne trosi CPU, ali ne reaguje na tastaruru tj. spec. tastere, tako da je to ogromna mana, u igrama posebno).... na kraju koristim samo MPC i WMP10.

WMP9 nije losh, imajuci u vidu amatere iz M$-a :) Ja ionako za mjuzu koristim Winamp 5, a za filmove MV2 0.7

Da li neko zna zasto WMP 10 nece da mi pusta WMA fajlove, koje sam napravio u Windows media Encoderu..???
Ja kad snimim neki spot sa TV kartice, izvucem samo zvuk iz Win Media Encodera 9 u WMA format..
WInamp mi pusta taj WMA, ali WMP10 nece, jel zna neko u cemu je fora...???

A jel ukljucen WMP10 u Sp2?

Vrh Dno