Ne ne, ja licno mislim da treba poll da napravimo, pa neka ljudi lepo glasaju ko je najveci kandidat za batine![]()
A sto mi svi zajedno nebi izmlatili ovog *******og...Postao je pretnja za ovaj forum...Mozda ce se malo smiriti ako dobije jedan knock-down:banana::d
Ups za malo da mi promakne, dobro onada uradicu sad 1000sklekova da budem jak ovih dan i spreman za taj izazov:-devil-: a do tad evo vam he:butt:
Znaci ovo mora da podelim sa vam, dok mi ovde sviramo kurcu u sitne sate cima me covek na PM oce da kupi kartu ali u poruci mi navodi kao kraj njega spava devojka koja bi ga ubila da zna nasta baca pare, obratite paznj kako se odvije prica:
Ja
"061/1732068 Nenad, ja sam inace neces verovati sad u firmi, nepitaj me zasto evo upravo kacim rezervaciju"
Kolega sa foruma
"Sto da ti ne verujem ja sedim kod devojke i kucam ovo dok ona spava, da zna na sta dajem pare...."
Ja
"Kad tebi odgovara u popodnevnim casovima, ja zivim u blizini pa mi nije daleko da skoknem a nije mi ni tesko, zovi me posle 13h i pazi da se mala ne probudi ako mislis da zavrsimo poso"
Kolega sa foruma
"Bez brige cvrsto spava, a i u ostalom znas kako kazu drugar(citaj 9800gtx) je jedan, a devojaka je mnogo"
Znaci covek je svati sustinu zivota, savaka mu cast, karta ako se pokvri moze da je reklamir a devojka ako se pokveri ode sve u tri lepi uz mnogo nerviranja
Ima jos, epilog:
Ja
"Koji si ti car ovo ima da okacim na forum ovog momenta"
Kolega sa foruma
"Posto inace ona nema veze sa kompjuterima i nikada nije ni cula za bench mozes slobodno, ali ako me nekim slucajem provali eto mene sa koferima kod tebe
Samo jedan savet za tog kolegu: "prijatelju, meni kada bi riba odlucivala na sta cu da trosim pare, ili bi je sam izmlatio ili bi zvao *******og da to odradi posto je voljan nesto ovih dana":-devil-: :d Salu na stranu, navuci ti nju na igre kao što sam ja svoju svojevremeno na oblivion i slično pa ces da vidis kako ce i ona da radi donacije na hardver!!!!
Btw moram da priznam da sam se slatko nasmejao na sve ovo.
INace pazi da spaceova devojka neskonta ko je u pitanju pa te neocinkari ribi (ona prati forume, a znas kako se devojke drze) :d
Takodje cestitke na kupovini i ocekujem vas uskoro sa rezultatima 9800gtx sli da vratimo temu malo u prave vode :wave:
Znaci ovo mora da podelim sa vam, dok mi ovde sviramo kurcu u sitne sate cima me covek na PM oce da kupi kartu ali u poruci mi navodi kao kraj njega spava devojka koja bi ga ubila da zna nasta baca pare, obratite paznj kako se odvije prica:
Ja
"061/1732068 Nenad, ja sam inace neces verovati sad u firmi, nepitaj me zasto evo upravo kacim rezervaciju"
Kolega sa foruma
"Sto da ti ne verujem ja sedim kod devojke i kucam ovo dok ona spava, da zna na sta dajem pare...."
Ja
"Kad tebi odgovara u popodnevnim casovima, ja zivim u blizini pa mi nije daleko da skoknem a nije mi ni tesko, zovi me posle 13h i pazi da se mala ne probudi ako mislis da zavrsimo poso"
Kolega sa foruma
"Bez brige cvrsto spava, a i u ostalom znas kako kazu drugar(citaj 9800gtx) je jedan, a devojaka je mnogo"
Znaci covek je svati sustinu zivota, savaka mu cast, karta ako se pokvri moze da je reklamir a devojka ako se pokveri ode sve u tri lepi uz mnogo nerviranja
Ima jos, epilog:
Ja
"Koji si ti car ovo ima da okacim na forum ovog momenta"
Kolega sa foruma
"Posto inace ona nema veze sa kompjuterima i nikada nije ni cula za bench mozes slobodno, ali ako me nekim slucajem provali eto mene sa koferima kod tebe"
Taman mi sutra stize 790i pa mozemo da pravimo SLI uz po neku pivu:banana:
Ovo je vezano inace za temu, nije totalni off kao sve ostalo, mada sto se ove teme tice vec je sve otislo do K:wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari