Šta je novo?

iz teme 9800 GTX Oc [visak i offtopic, mozda ce nekom biti poucno]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne ne, ja licno mislim da treba poll da napravimo, pa neka ljudi lepo glasaju ko je najveci kandidat za batine :D

Znaci ovo mora da podelim sa vam, dok mi ovde sviramo kurcu u sitne sate cima me covek na PM oce da kupi kartu ali u poruci mi navodi kao kraj njega spava devojka koja bi ga ubila da zna nasta baca pare, obratite paznj kako se odvije prica:

Ja
"061/1732068 Nenad, ja sam inace neces verovati sad u firmi, nepitaj me zasto evo upravo kacim rezervaciju"
Kolega sa foruma
"Sto da ti ne verujem ja sedim kod devojke i kucam ovo dok ona spava, da zna na sta dajem pare...."
Ja
"Kad tebi odgovara u popodnevnim casovima, ja zivim u blizini pa mi nije daleko da skoknem a nije mi ni tesko, zovi me posle 13h i pazi da se mala ne probudi ako mislis da zavrsimo poso:D"
Kolega sa foruma
"Bez brige cvrsto spava, a i u ostalom znas kako kazu drugar(citaj 9800gtx) je jedan, a devojaka je mnogo:D"

Znaci covek je svati sustinu zivota, savaka mu cast, karta ako se pokvri moze da je reklamir a devojka ako se pokveri ode sve u tri lepi uz mnogo nerviranja:p

Ima jos, epilog:
Ja
"Koji si ti car ovo ima da okacim na forum ovog momenta:D"
Kolega sa foruma
"Posto inace ona nema veze sa kompjuterima i nikada nije ni cula za bench mozes slobodno, ali ako me nekim slucajem provali eto mene sa koferima kod tebe:D"

Taman mi sutra stize 790i pa mozemo da pravimo SLI uz po neku pivu:banana:

Ovo je vezano inace za temu, nije totalni off kao sve ostalo, mada sto se ove teme tice vec je sve otislo do K:wall:

Lud lik nema sta. :D

A sto mi svi zajedno nebi izmlatili ovog *******og...Postao je pretnja za ovaj forum...Mozda ce se malo smiriti ako dobije jedan knock-down:banana::d

Ups za malo da mi promakne, dobro onada uradicu sad 1000sklekova da budem jak ovih dan i spreman za taj izazov:-devil-: a do tad evo vam he:butt:

Znaci ovo mora da podelim sa vam, dok mi ovde sviramo kurcu u sitne sate cima me covek na PM oce da kupi kartu ali u poruci mi navodi kao kraj njega spava devojka koja bi ga ubila da zna nasta baca pare, obratite paznj kako se odvije prica:

Ja
"061/1732068 Nenad, ja sam inace neces verovati sad u firmi, nepitaj me zasto evo upravo kacim rezervaciju"
Kolega sa foruma
"Sto da ti ne verujem ja sedim kod devojke i kucam ovo dok ona spava, da zna na sta dajem pare...."
Ja
"Kad tebi odgovara u popodnevnim casovima, ja zivim u blizini pa mi nije daleko da skoknem a nije mi ni tesko, zovi me posle 13h i pazi da se mala ne probudi ako mislis da zavrsimo poso:D"
Kolega sa foruma
"Bez brige cvrsto spava, a i u ostalom znas kako kazu drugar(citaj 9800gtx) je jedan, a devojaka je mnogo:D"

Znaci covek je svati sustinu zivota, savaka mu cast, karta ako se pokvri moze da je reklamir a devojka ako se pokveri ode sve u tri lepi uz mnogo nerviranja:p

Ima jos, epilog:
Ja
Kolega sa foruma
"Posto inace ona nema veze sa kompjuterima i nikada nije ni cula za bench mozes slobodno, ali ako me nekim slucajem provali eto mene sa koferima kod tebe

Samo jedan savet za tog kolegu: "prijatelju, meni kada bi riba odlucivala na sta cu da trosim pare, ili bi je sam izmlatio ili bi zvao *******og da to odradi posto je voljan nesto ovih dana" ;) :-devil-: :d Salu na stranu, navuci ti nju na igre kao što sam ja svoju svojevremeno na oblivion i slično pa ces da vidis kako ce i ona da radi donacije na hardver!!!!

Btw moram da priznam da sam se slatko nasmejao na sve ovo.

INace pazi da spaceova devojka neskonta ko je u pitanju pa te neocinkari ribi (ona prati forume, a znas kako se devojke drze) :d

Takodje cestitke na kupovini i ocekujem vas uskoro sa rezultatima 9800gtx sli da vratimo temu malo u prave vode :wave:

Samo jedan savet za tog kolegu: "prijatelju, meni kada bi riba odlucivala na sta cu da trosim pare, ili bi je sam izmlatio ili bi zvao *******og da to odradi posto je voljan nesto ovih dana" ;) :-devil-: :d Salu na stranu, navuci ti nju na igre kao što sam ja svoju svojevremeno na oblivion i slično pa ces da vidis kako ce i ona da radi donacije na hardver!!!!

Btw moram da priznam da sam se slatko nasmejao na sve ovo.

INace pazi da spaceova devojka neskonta ko je u pitanju pa te neocinkari ribi (ona prati forume, a znas kako se devojke drze) :d

Takodje cestitke na kupovini i ocekujem vas uskoro sa rezultatima 9800gtx sli da vratimo temu malo u prave vode :wave:

Moram da se nadovezem...Ja sam moju zenku nalozio na hardware cudo..takodje i na igre..Od mene je dosta naucila i sad ima veoma solidnu masinu koja ni danas dan nije za poceniti..Sad nisam video "ludju" zensku osobu koju vise interesuju kompjuteri...

@off
slazem se sa Ji 4Tze-om u potpunosti

@nikolas
extra skorovi!
chime klokujesh karte u SLi-u? pitam te to jer meni oc daje slabiji rez od defolta.
kako radi taj 790i? jel tih 525FSB stabilno? koji je max fsb stable (sorry za mali off)

@demios

klokujem karte iz rivatuner-a 2.08.

Imao sam malo vremena da se druzim sa asus 790i ultra SLI,jer mi je nedostajala DDR3 memorija,ali ono sto sam probao, dobio sam max fsb stable 525 x 8 za E8400 .... 4200MHz (prime95 oko 30 min).

Nadam se da cu danas ponovo dobiti DDR3 od Space,pa cu se poigrati vise.;)

Ja
Kolega sa foruma
Ja
Kolega sa foruma

Ima jos, epilog:
Ja
Kolega sa foruma
"Posto inace ona nema veze sa kompjuterima i nikada nije ni cula za bench mozes slobodno, ali ako me nekim slucajem provali eto mene sa koferima kod tebe:D"

Taman mi sutra stize 790i pa mozemo da pravimo SLI uz po neku pivu:banana:

Ovo je vezano inace za temu, nije totalni off kao sve ostalo, mada sto se ove teme tice vec je sve otislo do K:wall:

Odma sam ja rekao da je *******i lud i dobar lik, samo nije mi napisao posvetu u kutiji od 9800gtx........ to mu nikad necu oprostiti.. :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno