Šta je novo?

Iz perspektive jednog igracha (off the record)...

Ako ti se javlja OGL a druga opcija je 9600TX onda stvarno nema potrebe za razmisljanjem - TI4600.

silverglider je napisao(la):
... jos uvek se ceskam po glavi ... Da mi je namera cisto igranje, verovatno bih i ja isao na ati, medjutim nesto mi se najavljuje OGL u radu, pa ... ono "kad vec uzimam..." i da zavrsim sa grafickom negde do Q2 2004 :)

Od tog OpenGL-a najbolje i da zavisi tvoja odluka - naravno Ti4600 ... al' ono '2004 se tu ne uklapa, to vise ide uz 9500Pro ... zaje#ana stvar :eye:

Nedjo je napisao(la):
Butovanje, pa butovanje!!!
Lepo vam je Dusan rekao:"Bitno je kako readi kad se podigne" :mig: A cinjenica je da Radeon baziran na R3XX jezgru bolje radi od bilo koje raspolozive nVidije, a pri tom i kosta manje u odnosu na svoje trzisne konkurente.

Zaista, totalno nebitno... sistem istom brzinom radi, nego sam cisto izneo kao detalj.

4200 ce ti odraditi isti OGL posao kao i svaka druga Ti karta, tako da ako oces da ustedis jos koju paru, nadji Leadtek ili ABit 4200 i pevaj.
E sad zavisi, ako je taj posao zansovan na nekom teskom OGL-u nV ti je neminovan, ali ako nije preterano ******* program izborice se i ATi sa njim, ovi 3.5 Cat. su lepo ubrzali OGL pa je posao skoro upotrebljiv.

Silver, u kom smislu ti se najavljuje OGL u radu i koliko ozbiljno? Jer, ako je to problem, Peca uvek moze da ti se oduzi za sve jednim ASUS V9950 ;) Nista bolje za OGL od nV35GL ti ne treba ... :) :) :)

Treba da radim jedan OGL modeller; projekat je bio zapocet pre dve godine, ali je zbog nerentabilnosti stopiran. Sad nam ponovo treba, pa se brise prashina sa njega. Stvar je u tome sto bi trebao da bude windows/linux app, a od danasnjih karti siroke potrosnje, jedino nv ima iole pristojni OGL 3D drajver za linux.

Posto planiram da sa tom kartom minimum docekam barem Novu godinu (a i koji mesec preko toga), 30-tak € razlike izmedju 4200 i dobre 4600-tke mi ne predstavlja neki problem ustede, Mazi.

Nazad
Vrh Dno