Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
... jos uvek se ceskam po glavi ... Da mi je namera cisto igranje, verovatno bih i ja isao na ati, medjutim nesto mi se najavljuje OGL u radu, pa ... ono "kad vec uzimam..." i da zavrsim sa grafickom negde do Q2 2004
Butovanje, pa butovanje!!!
Lepo vam je Dusan rekao:"Bitno je kako readi kad se podigne" :mig: A cinjenica je da Radeon baziran na R3XX jezgru bolje radi od bilo koje raspolozive nVidije, a pri tom i kosta manje u odnosu na svoje trzisne konkurente.
4200 ce ti odraditi isti OGL posao kao i svaka druga Ti karta, tako da ako oces da ustedis jos koju paru, nadji Leadtek ili ABit 4200 i pevaj.
E sad zavisi, ako je taj posao zansovan na nekom teskom OGL-u nV ti je neminovan, ali ako nije preterano ******* program izborice se i ATi sa njim, ovi 3.5 Cat. su lepo ubrzali OGL pa je posao skoro upotrebljiv.
Silver, u kom smislu ti se najavljuje OGL u radu i koliko ozbiljno? Jer, ako je to problem, Peca uvek moze da ti se oduzi za sve jednim ASUS V9950 Nista bolje za OGL od nV35GL ti ne treba ...
Treba da radim jedan OGL modeller; projekat je bio zapocet pre dve godine, ali je zbog nerentabilnosti stopiran. Sad nam ponovo treba, pa se brise prashina sa njega. Stvar je u tome sto bi trebao da bude windows/linux app, a od danasnjih karti siroke potrosnje, jedino nv ima iole pristojni OGL 3D drajver za linux.
Posto planiram da sa tom kartom minimum docekam barem Novu godinu (a i koji mesec preko toga), 30-tak € razlike izmedju 4200 i dobre 4600-tke mi ne predstavlja neki problem ustede, Mazi.