Šta je novo?

Iz autocad -a 2000i u word xp?

• Začetnik teme Začetnik teme Dekara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dekara

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2003
Poena
649
Kako prebaciti objekat iz autocada 2000i u word xp u originalnoj velicini. Probao sam razne varijante: copy/paste, insert from file, export u wmf ili eps pa onda insert from file medjutim ne mogu da dobijem pravu velicinu a uz to dobijam i crni background. Program bwmf je donekle resio stvar(nema background-a) ali velicina i dalje nije odgovarajuca.

Naravno pri stampi iz autocada velicina je odgovarajuca.

Gde gresim?

Koliko se ja sećam, BetterWMF ima i opciju za skaliranje (nešto kao 1 jedinica crteža = toliko i toliko milimetara), i to je meni radilo. Jedino što nisam nikad kopirao/nalepljivao, već izvozio u .wmf datoteke, pa ubacivao u Vordu pomoću Uredi->Ubaci sliku.

Caslav je napisao(la):
Koliko se ja sećam, BetterWMF ima i opciju za skaliranje (nešto kao 1 jedinica crteža = toliko i toliko milimetara), i to je meni radilo. Jedino što nisam nikad kopirao/nalepljivao, već izvozio u .wmf datoteke, pa ubacivao u Vordu pomoću Uredi->Ubaci sliku.

Da, resio sam problem skaliranjem iz betterWMF-a. Video sam tu opciju ali je nisam pokretao jer je bilo aktivno leave unmodified sto mi se ucinilo logicno za klasicno kopiranje bez skaliranja.

Hvala i pozdrav!

Nazad
Vrh Dno