Šta je novo?

I've gotta problem! :S

Ako imas nVidia karticu, to je garant do drajvera. Promeni ih, izbrisi ih, stavi nove, ugasi Keystone, cackaj malo u opcijama... Ako imas ATi... E onda ***a :d

Vidi na desktop tabu koliko je ubacila slika u bacground listu. Ja sam imao taj problem na masinama gde su idoli poubacivali xy slika sa digitalaca velicina od 5 mega pa na vise. Samo sto je kod mene kesiranje trajalo i po par minuta.

A da nisi mozda probao sa nekim analnim resenjima? :d

Reinstalacija grafike recimo?

Probao sam da uninstaliram drivere pa da sljaka na one Microsoftove koji dodju sa sp2 (ajd reko matora graficka isti djavo) ali kad sam ih obrisao komp je bio nevidjeno spor sve se sporo otvaralo.... Ja vratio drivere i sve je ok osim Context Menija

a) potrazi "context" u registriju, nvidini drajveri imaju opciju da ukljucis/iskljucis context meni, mozda imaju i intelovi drajveri..
b) pogledaj sta sve imas u context meniji pa te iste stvari potrazi u registriju i pobacaj ih (samo napravi backup pre toga)

Meni je tako nesto pravio nero7,dok nisam iskljucio nero scout.

A jesi li u skorije vreme radio defragmentaciju?

Komp je optimizovan do kr[j]aja... Znaci sve ali sve defragment, tweaks, sve radi 50 % brze ali taj context meni ... Ne znam sta mu je. Nemam Nero na tom kompu a graficka mu je [ponavljam] int. intelova. Iako je int to ne sme da koci tako jer ovo ostalo ne koci? Zar ne?

Jel to uvek tako, čak i neposredno nakon podizanja sistema? Ako si zaista "optimizovao" svoj sistem, možda si upalio brže čišćenje biblioteka iz memorije.

Probaj, što da ne. Najgore što će se desiti je da to ne rešava tvoj problem, pa ćeš ga opet uključiti.

A da nemas mozda kojim slucajem instaliran neki Viewer koji se pojavljuje u tom baru(npr pica view ili sl.)-ti programcici znaju nekad da osuse resurse na compu

Vrh Dno