s16
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2008
- Poena
- 425
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 9800X3D
- Matična ploča
- Gigabyte B650I AX
- RAM
- Kingstone 2x32gb 6400 FURY
- GPU
- Asus RTX4080 Super ProArt
- Storage
- 4tb Samsung 990 Pro
- Zvuk
- Logi G Pro X2 Lightspeed
- PSU
- CM 850w SFF
- Kućište
- CM nCore 100 Max
- Monitor
- Alienware aw2723df
- Miš & tastatura
- Asus Azoth X & Logitech G502X Lightspeed
- Laptop
- Asus S14 Zenbook
- Tablet
- Apple iPad Air M2 Wi-Fi 128GB - Space Gray
- Mobilni telefon
- Xiaomi 17 Ultra
- Pristup internetu
- Optički internet
Posle igranja sa par ITX kucista, shvatio sam da su meni sva ta itx kucista i dalje nepotrebno velika pa sam otisao u drugom smeru. Resio sam da stampam za sebe neko random kuciste sto sam nasao, lik nije dao mnogo informacija ali deluje vrlo jednostavno. Fotke su iz radne atmosfere tako da oprostite na istim.
Stampam na Bambu P2S, sa PETG sa 15% Carbon Fibera, ne zbog cvrstine i slicno nego najvise zbog zavrsnog sloja koji mi mnogo lepse izgleda kad ima CF.

Gledajuci cene ddr5 otisao sam u ddr4 smeru, iliti "budzet" build. Tako da ide i5 14400, 32gb ddr4, H610i i 3050LP al ako naleti 5060LP uzecu je vrlo rado jer ce onda imati vise smisla, iako sam u celu pricu usao jer mi se 3050 vuce po kuci vec 2 godine.

U sustini draft je ispao skroz ok, mozda uradim unutrasnji deo drugacije jer me nervira nesto oko ploce.
Takodje razmisljam i da stranice pustim u Wood PETG da vidim kako ce da izgleda.

Cekam da mi stignu m3 ulosci za srafove pa se igram dalje.
PS ako sam omasio temu izvinjvam se, ne znam koliko je ovo moding ali nisam imao ideju gde da stavim.
Stampam na Bambu P2S, sa PETG sa 15% Carbon Fibera, ne zbog cvrstine i slicno nego najvise zbog zavrsnog sloja koji mi mnogo lepse izgleda kad ima CF.

Gledajuci cene ddr5 otisao sam u ddr4 smeru, iliti "budzet" build. Tako da ide i5 14400, 32gb ddr4, H610i i 3050LP al ako naleti 5060LP uzecu je vrlo rado jer ce onda imati vise smisla, iako sam u celu pricu usao jer mi se 3050 vuce po kuci vec 2 godine.

U sustini draft je ispao skroz ok, mozda uradim unutrasnji deo drugacije jer me nervira nesto oko ploce.
Takodje razmisljam i da stranice pustim u Wood PETG da vidim kako ce da izgleda.

Cekam da mi stignu m3 ulosci za srafove pa se igram dalje.
PS ako sam omasio temu izvinjvam se, ne znam koliko je ovo moding ali nisam imao ideju gde da stavim.